&nbsp

  • 100% huomaamaton toimitus

    Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

  • Turvallinen maksaminen

    Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Esittelykurssi esileikkiin - Kundit

Kymmenen keinoa ja vinkkiä, jotka tekevät itse toiminnasta vieläkin parempaa - kundeille 

Viisi seksilelua, jotka tekevät esileikistä entistä nautinnollisempaa 

1. Viivästyttävä voide 
Esileikki voi olla todella upeaa. Jopa liian upeaa. Varmin tapa, että sekä sinä, että hän voitte nauttia siitä pidempään on käyttää viivästyttävää voidetta. Tuloksena saat pidempään kestävän erektion, sekä intensiivisempia orgasmeja. 

2. Maustettu liukuvoide 
Takuu varma oraalinen sensaatio teille molemmille! Maustettu liukuvoide on täydellinen tuote saada lisää nuolemista ja imemistä esileikkiin. 

3. Pelaa seksipeliä 
Alkaako esileikki tuntua liian rutiinilta? Seksipelit ovat jännittävä ja leikkisä tapa saada esileikki uuteen kukoistukseen. Hitaasti lisäämällä seksuaalista jännitettä saatte koettua upeampaa seksiä. Valikoimaa löytyy vaikka millä mitalla suuseksipelistä, Strippipokeri-korttipeliin ja Get naked Dice noppiin. Täältä >> löydät meidän laajan seksipeli valikoimamme. 

4. Seksikkäät alusvaatteet 
Haluatko saada hänet todella innostumaan? Laita päällesi alusvaatteet, joita et normaalisti käytä. Siihen on syynsä miksi eroottisissa elokuvissa käytetään paljastavia settejä, negligéerejä ja korsetteja: ne saavat miehet sille mielelle hetkessä.  

5. Hierontakynttilä

Vain sinun käsilläsi ja hierontakynttilän avulla voit päästä pitkälle. Valmistele romanttinen ilmapiiri huoneeseen: sammuta valot ja sytytä kynttilä. Sytytettysi kynttilän, levitä siitä lämmintä vahaa - joka sulaa alhaisessa lämpötilassa - kumppanisi vartalolle ja hiero häntä sillä. Aistillista, rentouttavaa ja virkistävää.

Viisi vinkkiä parempaan esileikkiin hänelle:

1. Saa hänet kiihottumaan 
Näyttämällä paljasta ihoa, saat hänen pulssinsa kiihtymään. Jos todella haluat kiihottaa häntä - ota pois yksi vaatekappale kerrallaan ja anna hänen askel askeleelta ajatella, mitä seuraavaksi on edessä: näytä rinnat, pakarat ja sisäreidet. Ja, kun on pikkuhousujen vuoro: ota ne hitaasti pois ja kiusaa häntä - hyvällä tavalla. 

2. Dirty talk
On olemassa enemmän, kuin yksi tapa saada hänet actioniin mukaan. Dirty talk on yksi niistä. Se on helpompaa ja vähemmän likaista mitä kuvittelet ja puheillasi voit saada hänet todella kiihottuneeksi. Monet ihmiset ajattelevat, että dirty talk on kiroilemista ja sivistymättämiä sanoja ja mitä hullumpaa puhetta sitä parempaa se on. Tämä ei pidä paikkaansa. Päinvastoin. Kerro hänelle vain mistä pidät, mikä saa sinut syttymään ja mitä sinä haluat tehdä hänelle. 

3. Ole päättäväinen 
Kundeilla on yleensä taipumus arvostaa päättäväistä naista, joten älä epäröi antaa eläimelliselle puolellesi valtaa. Se ilmentää halua ja tekee hänet villiksi. Purista hänen nännejänsä (nänneissä on paljon hermosoluja), raavi hänen selkäänsä tai hiero hänen rintojaan (voit käyttää suht paljon voimaa sormissasi ja kämmenissäsi).

4. Anna hieronta 
Vaikka kundit arvostavatkin lujaa otetta voi myös aistillinen kosketus olla hyvä tapa saada hänet innostumaan. Hieronta on yksi eroottisimmista kanssa käymisistä ilman seksiä. Aloita niskasta ja hartioista ja etene hitaasti alas ja takaisin käyttämällä sormenpäitä ja kämmeneniä vuorotellen. Älä unohda hieroa hänen päänahkaansa - se tuntuu aivan yhtä hyvältä hänelle, kuin jos hän tekisi sen sinulle.

5. Tarjoa hänelle suihinotto 
Tämä on varmin tapa olla epäonnistumatta esileikissä. Hänelle suuseksi on takuulla tärkein ainesosa esileikkiin. Jos sinä et pidä siitä, voit yrittää sellaista, että ostat maustettuja kondomeja ja kokeilet niiden kanssa. Kun etenette seksiin sakka tulee hän olemaan kovempi ja intensiivisempi. 

 


 

ErikErik 

On Extreme urheilun harrastaja, joka on aina ulkona etsimässä adrenaliini potkua - kun hän ei ole etsimässä seikkailuja, toimii hän freelance kirjailijana Vuxen Lehdelle.