&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Jättidildo netistä alk. 24,50 € • vuxen.fi

JÄTTIDILDOT ALK. 42,50 €

Nainen, älä tyydy vähään! Valikoimistamme löytyvät erittäin suuret ja aidonnäköisen jättidildot tyydyttävät varmasti vaativankin käyttäjän. Oletko valmis siirtymään kokemuksissasi seuraavalle tasolle?

Tilatessasi jättidildon meiltä saat aina supernopean ja huomaamattoman toimituksen.

9 Tuote(tta)
 1. Pipedream
  King Cock Squirting with Balls 27cm - Black
  89,90 €
  Väri Musta
  Sisään työntyvä osuus 22.8 cm
 2. Basix
 3. Basix
  Basix Rubber Worx 12" Mega Dildo
  79,90 €
  Väri Ihonvärinen vaalea
 4. nsnovelties
  Shane Diesel's Vibrating Dildo
  79,90 €
  Kokonaispituus 25.5 cm
  Sisään työntyvä osuus 20cm
  Halkaisija 5cm
 5. You2Toys
  RealistixXx Big Dong Flesh
  39,90 €
  Kokonaispituus 27.5 cm
  Halkaisija 4.8-5.2 cm
 6. Doc Johnson
  John Holmes Realistic Cock 32cm
  99,90 €
  Väri Ihonvärinen vaalea
  Kokonaispituus 30.5 cm
 7. Doc Johnson
  Bam Huge 33cm Realistic Dong
  99,50 €
  Väri Ihonvärinen tumma
  Kokonaispituus 33 cm
  Halkaisija 7.5 cm
 8. Basix
  BASIX 30cm Suction Cup Dong
  49,90 €
  Saatavana useissa eri väreissä!  
  Kokonaispituus 30.5cm
  Sisään työntyvä osuus 26cm
  Halkaisija 6.4cm
 9. Basix
  Basix - Fat Boy
  42,90 €
  Saatavana useissa eri väreissä!  
  Kokonaispituus 25.5cm
  Sisään työntyvä osuus 19cm
  Halkaisija 5.7cm
Laskeva

Koolla on väliä

Totta se on: koolla on väliä, ainakin toisinaan. Jos haluat isoa tai tosi isoa niin mitäpä siinä totuutta muuntelemaan. Silloin sinun on myös saatava suurta ja meiltä sitä saa. Valikoimamme jättidildot vastaavat varmasti fantasiaasi. Niissä nimittäin kokoa riittää niin pituuden kuin paksuudenkin osalta eivätkä ne jätä ketään kylmäksi. Kumppanisi ei kuitenkaan kannata kokea uuden jättiläiskaverisi rinnalla itseään mitenkään mitättömäksi tai sortua mustasukkaisuuteen, vaan lähteä mukaan leikkeihinne. Miksi sitä paitsi lähtisit muille vesille kalastelemaan, kun sinulla on jo sekä hänet että mahtavan suuri ja kaunis leikkikalusi.

Järeä jättidildo kestää kovaakin menoa

Valikoimamme jättidildot on valmistettu turvallisista ja laadukkaista materiaaleista oikeasti käytettäväksi, ei ainoastaan vaikuttamaan mahtavilta ja näyttäviltä. Nämä jättidildot kestävät vuosienkin kovaa menoa ja villiksi meininki niiden kanssa helposti käykin. Useat jättidildot on varustettu myös jämäkällä imukupilla, jolla voit kiinnittää dildon vaikkapa sileäpintaiseen lattiaan, tuoliin tai seinään, jolloin voit ratsastaa sillä sydämesi kyllyydestä ja kätesi vapautuvat aivan muuhun käyttöön.

Suuri on kaunista

Mahtavilta ja näyttäviltä valikoimamme jättidildot toki näyttävät. Ja vieläpä omalla tavallaan jopa kauniiltakin! Jättilädildot on muotoiltu hyvin realistisen näköisiksi suonineen ja kiveksineen, osa jopa valettu elävien mallien kanssa identtisiksi. Lisäksi voit valita useista eri värisävyistä ja halutessasi voit valita vaikkapa mallin, joka ruiskuttaa päällesi tekospermaa tai muuta haluamaasi nestettä. Nämä jättidildot taatusti herättävät kokeilunhalusi ja ennen kaikkea halusi ja saavat mielikuvituksen laukkaamaan villinä.

Muista liukuvoide jättidildon kanssa

Koska nämä dildot ovat oikeasti ISOJA on tärkeää käyttää niiden kanssa myös runsaasti liukuvoidetta. Tuotekuvauksesta löydät tiedon siitä, millainen liukuvoide kullekin välineelle sopii (vesi-/öljy-/silikonipohjainen). Kannattaa ehkä tilata kerralla suurempikin puteli... Muista myös, että näiden jättiläistenkin kanssa leikkimisen tulee olla nautinnollista, ei kivuliasta, äläkä yritä saada dildoa väkisin sisään. Huolellinen lämmittely ja pitkä esileikki tekevät sen sijaan jättidildojen käyttämisestä useimmiten silkkaa nautintoa.

Lataa