&nbsp

  • 100% huomaamaton toimitus

    Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

  • Turvallinen maksaminen

    Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Kaikki BDSM:stä

Kirjainyhdistelmä kätkee taaksensa maailman täynnä salaperäisyyttä, myyttejä ja jännittäviä pelejä.

Mitä on BDSM?

BDSM on yleinen termi, joka tarkoittaa orjuutta / kuria, valta-asemaa / alistumista ja sadomasokismia. Pääpiirteittäin se käsittää vallan ottoa, valvontaa ja kipua seksuaalisessa merkityksessä.

Miksi BDSM?

Joillekin se voi olla tapa piristää seksielämää, lisätä nautintoa ja luoda mystikkaa. Toiset taas pitävät, että BDSM on kuin elämäntapana / suuntana. Jotkut pitävät siitä, että joku dominoi heitä ja toiset puolestaan saavat potkua hallitsemisesta. Mutta on tärkeää kunnioittaa yhdessä sovittuja sopimuksia ja toistensa toiveita  BDSM-aktin aikana. 

Miten BDSM toimii?

Bondagessa käytetään mukana esimerkiksi köyttä, käsirautoja ja pakkopaitaa. Orjuus voi olla esimerkiksi sitä, että rajoitetaan jonkun liikkumisvapautta fyysisesti tai henkisesti, mutta se voi myös olla tapa ilmaista alistamista ja tottelevaisuutta.


Discipline puolestaan on henkistä rajoittamista, kuten sääntöjä ja rajoituksia, joiden rikkomisesta tavallisesti seuraa rangaistus. 


Dominanse perustuu sopimukseen, että toinen osapuoli toimii hallitsevana osapuolena, kun taas toinen alistuu. Se voi olla esimerkiksi sitä, ettei alistuva saa nähdä hallitsevaa tai että hänet on sidottu sänkyyn.


Submission tarkoittaa alistumista. Alistuvalla tarkoitetaan halua alistua jonkun toisen tahtoon tai ohjaukseen ja se tapahtuu usein, joko yhden tai useamman hallitsevan osapuolen toimesta. Useat henkilöt, jotka ovat tottuneet olemaan hallitsevia muuten voivat kokea todella vapuattavaksi, kun toinen hallitseekin häntä. 

Sadomasokismi on kivun antamista ja vastaanottamista seksuaalisiin tarkoituksiin. Ihmiskeho vapauttaa endorfiineja, kun siihen tulee kipua ja tästä syystä monet ovat endorfiini potkun perässä, eivätkä niinkään kivun. Se voi johtaa kiihottumiseen ja fyysisiin tuntemuksiin kivun sijasta.  


Vinkki: Käytä turvakoodia! 
Koska BDSM rikkoo rajoja, on tärkeää kuunnella kumppaniansa. Vaikka olette tehneet sopimuksen, sinun pitäisi olla tietoinen toistenne signaaleista. RFSU suositttelee käyttämään  "liikennevaloja" merkkinä. Vihreä tarkoittaa "jatka", keltainen tarkoittaa "pientä taukoa" ja punainen tarkoittaa, että peli on lopetettava välittömästi. 

 

Mitä tarvitset BDSM:ään?

här >> Täältä löydät koko meidän laajan BDSM-lelu valikoimamma.  här >>

Tre exempel på BDSM-utrustning:

Ball gags
“Gags” gör bäraren oförmögen att prata, utan att hindra andningen. Den spänns fast över huvudet samtidigt som en gummiboll fästs i mellan läpparna och tänderna. Det finns även varianter som har för avsikt att hålla munnen öppen. En ball gag kan skapa spänning i sängen eftersom ett par tvingas öka den kroppsliga kommunikationen när den ena parten inte kan kommunicera verbalt och på så sätt blir man mer lyhörda för varandras behov.  

Ögonbindel
Du är antagligen inte den första som undrar varför man inte skulle vilja se något under sexakten. Men att koppla bort synfältet genom att bära en ögonbindel gör att kroppens övriga sinnen förstärks och det leder till ökad känslighet för beröring, smak, lukt och ljud samtidigt som man minskar självmedvetenheten.

Handbojor
De ser ut precis på samma sätt som på vita duken och på Kronobergshäktet och även om användningsområdet skiljer sig åt är funktionaliteten densamma. Med hjälp av handbojarna kan du minska rörligheten genom att till exempel låsa händerna bakom ryggen eller kring anklarna.

Med vem?

Saknar du partner finns det klubbar i Sverige som har fester med inslag av BDSM – de finns bara en googling bort. RFSU Stockholm har en BDSM-grupp, som även jobbar med fetischism. Du hittar den här: http://www.rfsu.se/sv/RFSU-nara-dig/RFSU-Stockholm/Aktivera-dig/BDSM-gruppen/