&nbsp

  • 100% huomaamaton toimitus

    Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

  • Turvallinen maksaminen

    Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Kuinka esittelet seksilelusi hänelle makuuhuoneessa

Seksileluilla saat ihmeitä aikaan makuuhuoneessa. Jos haluat viedä kumppanisi seksuaaliselle seikkailulle, jota hän ei tule hetkeen unohtamaan, on aika esitellä seksileluja. On kuitenkin olemassa ihmisiä, jotka eivät vielä osaa arvostaa tätä teknistä kehitystä. Se kuitenkaan harvoin johtuu itse seksileluista, vaan juurtaa juurensa jostakin syvemmältä. Sukupuolesta riippumatta jotkut ihmiset näkevät seksilelut uhkana. Kuin laastari, joka laitetaan viisivuotiaan haavalle, voidaan seksilelut nähdä myös siten, että niitä käytetään vain korjaamaan jotakin. Seksileluilla et saa mitään korjattua vaan ne ovat täällä sitä varten, että niillä saat kohotettua nautintoa. Jos rakastat seksileluja ja haluat jakaa tämän rakkaasi kanssa, löytyy meiltä ratkaisu sinulle. Tässä artikkelissa saat hieman eri kulman esitellä asian kumppanillesi ja parantamaan yhteistä kommunikaatiota ja kuinka saat luotua yhteisen nautinnon seksilelujen kanssa. 

1. Kommunikaatio 

Seksilelujen ympärillä on useita yleisiä myyttejä  ja kommunikaation puute ei ainakaan helpota tätä. Huolimatta siitä näkeekö hän seksilelut uhkana tai tunteeko hän itsensä petetyksi, pitää sinun ymmärtää se, että nämä ovat hänen aitoja tunteitaan, mitä hän kokee seksileluja kohtaan.Tärkeintä on puhua avoimesti näistä aiheista ilman ennakkoluuloja ja keskustella, mikä saa hänet tuntemaan näin. Avoimuus johtaa teidät paremmin ymmärtämään toisianne jolloin teidän on helpompi aukoa harhaluuloja. Keskustelustanne riippuu se haluatteko mennä pidemmälle, jos päätätte kokeilla on teillä paljon koettavaa yhdessä. 

2. Löydä oikea seksilelu juuri hänelle

Se, mikä on upeaa on, että on olemassa todella suuri valikoima erilaisia seksileluja, jopa niin suuri, että alkuun se voi tuntua selvittämättömältä viidakolta. Tässä seksuaalissa viidakossa  hänen mieltymyksesä ovat tärkeitä. Puhukaa siitä, mikä tekee hänet todella märäksi. Syttyykö hän anaalin koskettelusta, dominoinnista, rintojen stimuloinnista vai värinästä. Anna hänen fantasioidensa ja erogeenisten alueiden opastaa teidät seksilelujen kiihottavaan maailmaan. 

3. Kokeilkaa lisää 

Kuten useimmissa suhteissa kaikki on siitä kiinni, mikä toimii teille. Testatkaa, leikkikää ja arvioikaa. Siinä ei ole mitään oikeaa tai väärää. Puhukaa toisillenne ja menkää eteenpäin. Se minkä luulet stimuloivan sinua ei välttämättä teekkään sitä ja toisaalta jokin, minkä et edes ajatellut tuntuvan hyvältä voi tehdä sitä. Ole avoin kaikelle ja tutkikaa yhdessä, mikä saa hänet huutamaan nautinnosta. 

4. Saa hänet näkemään sinun perspektiivistäsi 

Miehet rakastavat nähdä, kun nainen nauttii, kuulla hänen lähestyvän orgasminsa ja lopulta saada hänet tulemaan. Valitettavasti naiset eivät aina ymmärrä tätä.  Aivan liian monet naiset ajattelevat, että heidän nautintonsa on toissijainen ja haluavat vain, että mies nauttii ja on tyytyväinen. Anna hänen ymmärtää, kuinka paljon rakastat nähdä hänet nauttimassa. Seksilelujen kanssa tai ilman on se loppujen lopuksi yhteinen kokemus, jossa hänellä on myös runsaasti tilaa nauttia omilla ehdoillaan.