&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Bathmate netistä alk. 24,70 € • vuxen.fi

MAAILMAN MYYDYIMMÄLLÄ BATHMATE-PENISPUMPULLA LISÄÄ KOKOA

Vaikka usein kuulee sanottavan, ettei koolla ole väliä kieltäytyy harva kookkaammasta erektiosta. Bathmate on penispumpuissa markkinoiden aatelia ja ilahduttaa erityisesti laadukkailla ja helppokäyttöisillä tuotteillaan. Maailman myydyin peniksen kasvattaja ei turhaan koreile luotettavimpana vaihtoehtona uusiin mittoihin pääsemisessä. Lisäpituus ja -paksuus ei ole koskaan ollut yhtä luontevasti saavutettavissa!

Tilatessasi rooliasut meiltä saat aina supernopean ja huomaamattoman toimituksen.

23 Tuote(tta)
 1. BathMate
  Bathmate Hercules
  74,90 €
  Saatavana useissa eri väreissä!  
  Kokonaispituus 29 cm
  Halkaisija 5 cm
 2. BathMate
  Bathmate Vibe Ring - Stretch
  34,90 €
  Väri Musta
 3. BathMate
  Bathmate Hydromax X30 Penispumppu

  78,00 €

  Regular Price: 99,90 €

  Saatavana useissa eri väreissä!  
  Kokonaispituus 29 cm
  Halkaisija 5 cm
 4. BathMate
  Bathmate - Hydromax X30 Xtreme
  189,90 €
 5. BathMate
  Bathmate Power Rings - Spartan
  6,90 €
  Väri Musta
 6. BathMate
  Bathmate - Hydromax X40 Xtreme
  219,50 €
 7. BathMate
  Bathmate X40 Penispumppu

  98,00 €

  Regular Price: 99,90 €

  Saatavana useissa eri väreissä!  
 8. BathMate
  Bathmate Hydromax X20 Penispumppu

  Loppu varastosta

  69,95 €

  Regular Price: 99,95 €

  Väri Valkoinen
  Kokonaispituus 29cm
  Halkaisija 5cm
 9. BathMate
  Bathmate - Hydromax X20 Xtreme

  175,00 €

  Regular Price: 189,90 €

 10. BathMate
  Bathmate Hydromax X50 Xtreme

  183,00 €

  Regular Price: 199,95 €

 11. BathMate
  Bathmate X30 Cushion Rings
  14,90 €
 12. BathMate
  BATHMATE TOY CLEANER
  11,90 €
 13. BathMate
  Bathmate Trim
  34,90 €
 14. BathMate
 15. BathMate
 16. BathMate
  Bathmate Vibe Ring - Tickle
  34,90 €
  Väri Musta
 17. BathMate
  Bathmate Vibe Ring - Eight
  34,90 €
  Väri Musta
 18. BathMate
  Bathmate Vibe Ring - Strength
  34,90 €
  Väri Musta
 19. BathMate
  Bathmate Rocket Douche
  29,90 €
  Väri Musta
 20. BathMate
Nouseva

Bathmate Vuxenilta alk. 24,70 €

Vuxenin Bathmate-tuotteiden avulla kasvatat erektiosi uskomattoman mittoihin. Kylpyammeessa käytettävät penispumput tuovat äärimmäisen hallittavuuden tunteen ja maksimoivat hekumaa. Pumput hyödyntävät toiminnassaan hydrauliikkaa, veden luonnollista painetta. Patentoitu penispumpputeknologia sekä kasvattaa kokoa, että lisää orgasmin voimakkuutta. Vahvempi penis takaa lujemman erektion ja lisää kestävyyttä. Tällä on suora yhteys myös itsevarmuuden kasvamiseen. Nyt on sinun vuorosi päättää, kuinka kauan kestät.

Parempi erektio

Bathmate-penispumput eivät ainoastaan kasvata erektion laajuutta hetkellisesti. Pumpun käyttäminen laajentaa peniksen onteloita mahdollistaen erektion laajentumisen maksimimittoihin myös pidemmällä tähtäimellä. Näet huomattavat tulokset jo kuuden viikon käytön jälkeen. Kuuden viikon harjoitusohjelma on mitoitettu tuloksia silmällä pitäen ja sopii erityisesti ensikertalaisille. Kuka muka väitti, että vain lihaksia voi treenata?

Voit ottaa Bathmate-pumpun käytön myös osaksi peseytymishetkeä. Bathmate ShowerStrap pitää pumpun paikallaan samanaikaisesti, kun peseydyt. Treenaminen onnistuu Bathmaten avulla käden käänteessä, osana omia rutiineitasi. Bathmatea voit käyttää niin suihkussa kuin kylvyssä - täytät vain putken vedellä ja aloitat pumppaamisen.

Bathmaten käyttö on terveellinen ja luonnollinen tapa kasvattaa erektiota ja suorituskykyä. Muistathan kuitenkin tutustua tarkasti käyttöohjeisiin ja -rajoitteisiin ennen pumppaamisen aloittamista. Jokaisen Bathmate-tuotteemme tuotekuvaus sisältää yksityiskohtaiset ohjeet pumpun käyttämiseksi.

Vinkkejä vesileikkeihin

Nurmilla niittyjen, rannoilla jokien vai sittenkin syleilyssä lämpimän kylvyn? Kylpyammeessa voi tehdä muutakin kuin pestä hiuksia. Parhaimmillaan yhteiset saippuointihetket kasvattavat nautinnon määrän äärimmilleen eivätkä apuvälineet veden alla ole suinkaan pahitteeksi.

Oletko aina ajatellut, että seksi sujuu veden avulla suihkussa liukkaammin? Tämä tavallinen oletus ei suinkaan pidä paikkaansa vaan vesi myös kuivattaa intiimialueita. Liukuvoide onkin yksi kylpyhuoneessa toteutettavien sessioiden tärkeimpiä kumppaneita.

Kokeilkaa harrastaa seksiä lavuaarista tukea ottaen, mies takaapäin sisään työntyen. Edessä olevan peilin ansiosta hänelle avautuvat parhaat mahdolliset näkymät. Jos taas harrastatte seksiä kylpyammeessa, nainen päällä–asento on yksi toimivimmista. Anna miehen nauttia esteettömän viettelevästä näystä samaan aikaan, kun veden keveys tahdittaa liikkeitänne.

Suihkun painetta kannattaa hyödyntää yhdessä tai yksin. Kiusoitelkaa toisianne aluksi suihkulla ja säätäkää painetta kevyen ja voimakkaan välillä. Tässä leikissä on vain yksi sääntö: oikean lämpötilan valitseminen. Liian kylmä suihku voi pilata hyvin alkaneen kostean rakastelun heti alkuunsa..

Lataa