&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Black Level -asut alk. 9,80 € • vuxen.fi

KIIHOTTAVAA KIILTONAHKAA BLACK LEVELILTÄ

Mustaa, tiukkaa ja kiiltävää sen olla pitää. Vuxenin eroottisten vaatteiden Black Level asut nostavat huoneen lämpötilan kiehumispisteeseen. Kiiltonahasta valmistetut asut sopivat kokeilunhaluisille sieluille, joille kiusoittelu ja rooleilla leikittely tuo nautintoa.

Tilatessasi Black Level kiiltonahkaiset asut meiltä saat aina supernopean ja huomaamattoman toimituksen

Näytetään 1-24, 87 tuotteesta
 1. Black Level
 2. Black Level
  Kiiltonahka Rintaliivit
  19,50 €
 3. Black Level
  Kiiltonahka housut vetoketjulla
  39,90 €
 4. Black Level
  Kiiltonahka housut
  26,90 €
 5. Black Level
  Vinyyli korsetti
  59,90 €
 6. Black Level
  Kiiltävä punainen mekko
  44,90 €
 7. Black Level
  Harmaa vinyyli Minihame
  24,90 €
 8. Black Level
  Vinyl Mini Skirt
  29,90 €
 9. Black Level
  Vinyyli Bikinit
  39,90 €
 10. Black Level
  Kiiltävä Strap Body
  49,90 €
 11. Black Level
  Tarjoilijan asu
  59,90 €
 12. Black Level
  Kiiltonahka body
  59,90 €
 13. Black Level
  Vinyl Lace Body
  59,90 €
 14. Black Level
  Vinyl Pants
  19,90 €
 15. Black Level
  Basque with open chest
  69,90 €
 16. Black Level
  Crotchless Vinyl String
  14,90 €
 17. Black Level
  Vinyl Mini Skirt
  34,90 €
 18. Black Level
  Vinyl Body Open Bust
  39,90 €
 19. Black Level
 20. Black Level
  Kiiltonahka Minihame
  49,90 €
 21. Black Level
  Kiiltonahka Mekko
  64,90 €
 22. Black Level
  Vinyl Basque - Red
  54,90 €
 23. Black Level
  Vinyl Body
  54,90 €
 24. Black Level
  Open Chest Vinyl Corsage
  59,90 €
Nouseva

Black Level -asut alk. 9,80 €

Kiiltonahka kiihottaa sekä miehiä että naisia. Paheellinen materiaali paljastaa lupauksen syntisistä hetkistä. Black Level -merkin asut ovat ottaneet vaikutteita strippareiden lavoilta mahdollistaen privaattishow’n omassa kodissa. Valikoima hemmottelee rooliasujen ystäviä laajalla kattauksella kiiltonahkaisia mekkoja, hameita, korsetteja, alusvaatteita ja kokopukuja. Sinä päätät, kuinka paljon haluat paljastaa ja mistä.  

Asuuko sisälläsi rajujen otteiden domina tai syntinen viettelijätär? Vieraisiin saappaisiin astuminen herättää eloon itsevarman seksin jumalattaren, jonka liikkeet ajavat miehen hulluuden partaalle. Kiiltonahka-asuun pukeutuvalla naisella ohjat ovat taatusti omissa käsissä.

Vuxenin kiiltonahka-asujen valikoima ei suinkaan ole unohtanut miehiä. Black Level-merkki sisältää muun muassa miehille suunnattuja kiiltonahkaisia boksereita ja paitoja. Mitäpä jos tällä kertaa pukeutuisitte molemmat ja lukisitte kappaleen eroottista novellia alkupalaksi?

Nahka on materiaalina sensuelli ja suorastaan provosoiva. Elementtinä kiiltonahan rinnastaminen erotiikkaan yhdistyy tavallisesti johonkin kiellettyyn. Kiiltonahkaisen asun ylleen pukeminen on samaan aikaan ihanan kiellettyä – ja silti täysin sallittua.

Black Level -sarjan tuotteiden materiaalivalinnoissa on hyödynnetty kiiltonahan lisäksi verkkokangasta ja vetoketjuyksityiskohtia. Suurimmassa osassa asuista on saatavilla runsaasti eri kokoja.

Herätä villikissa unilta

Oletko aikeissa yllättää kumppanisi seksikkäällä asulla, mutta pohdit vielä kuinka virittäytyä oikeanlaiseen tunnelmaan? Seuraavien vinkkien avulla palat halusta jo ennen kuin hän ehtii avata ulko-ovea.

 1. 1. Kuuntele seksikästä musiikkia. Jazz tai keinuvat latinorytmit vievät sinut lähemmäksi kuumaa hetkeä ja rentouttavat.

 2. 2. Käy läpi yksityiskohtaisesti fantasioitasi. 

 3. 3. Masturboi. Monien fantasioiden juoni rakentuu yllättämisen ympärille. 

 4. 4. Valmistaudu H-hetkeen hitaasti ja hartaudella. Käy kylvyssä, föönaa hiukset ja sovittele yllesi erilaisia alusvaatteita.

 5. 5. Lähetä kumppanillesi viekoitteleva viesti, jossa paljastat osan tulevasta. Näin varmistat, että myös hän syöksyy kotiin päästyään suoraan luoksesi.

Yhdistä kiiltonahan kanssa yhtenevät asusteet

Viimeistele eroottinen kokonaisuutesi kiiltonahkaisten asujen kanssa yhteen sopivilla asusteilla. Silmät peittävä maski vai kissamainen naamio? Vai kenties ihoa myötäilevät hansikkaat erityistä käsittelyä vaativia hetkiä varten? Vuxenin valikoimasta löydät roolileikkejä täydentävät asusteet, joiden vetovoima on kiistämätön. Kokeile burleskista vaikutteita ottaneita nännisuojuksia ja yhdistä ne kiiltonahkaisiin alusvaatteisiin.

Muista myös Vuxenin fetissivaatteiden valikoima, jonka tuotteet sopivat täydellisesti yhteen Black Level -merkin asujen kanssa. Rakenna itsellesi sopiva viettelijättären asu ja jätä kumppanisi janoamaan lisää.

Lataa