Black Level -asut alk. 9,80 € • vuxen.fi

KIIHOTTAVAA KIILTONAHKAA BLACK LEVELILTÄ

Mustaa, tiukkaa ja kiiltävää sen olla pitää. Vuxenin eroottisten vaatteiden Black Level asut nostavat huoneen lämpötilan kiehumispisteeseen. Kiiltonahasta valmistetut asut sopivat kokeilunhaluisille sieluille, joille kiusoittelu ja rooleilla leikittely tuo nautintoa.

Tilatessasi Black Level kiiltonahkaiset asut meiltä saat aina supernopean ja huomaamattoman toimituksen

Näytetään 1-24, 59 tuotteesta
 1. Black Level
 2. Black Level
  Kiiltonahka kodinhoitajan setti
  49,90 €
 3. Black Level
  Kiiltonahka Takki
  59,90 €
 4. Black Level
  Kiiltonahka Stringit
  9,90 €
  Saatavana useissa eri väreissä!  
 5. Black Level
  Kiiltonahka Rintaliivit
  19,50 €
 6. Black Level
  Kiiltonahka housut vetoketjulla
  39,90 €
 7. Black Level
  Kiiltonahka housut
  26,90 €
 8. Black Level
  Kiiltonahka toppi vetoketjulla
  22,90 €
 9. Black Level
  Kiiltonahka sukkanauhaliivit
  18,90 €
 10. Black Level
  Kiiltonahkaiset sänkysaappaat
  42,90 €
 11. Black Level
  Vinyyli korsetti
  59,90 €
 12. Black Level
  Harmaa Vinyyli Korsetti
  59,90 €
 13. Black Level
  Kiiltävä punainen mekko
  39,90 €
 14. Black Level
  Harmaa vinyyli Minihame
  24,90 €
 15. Black Level
  Vinyl Mini Skirt
  29,90 €
 16. Black Level
  Kiiltonahkainen Lyhyt hihainen takki
  31,90 €
  Väri Musta
  Väri / Materiaali Musta, Vinyyli-Kiiltonahka
 17. Black Level
  Kiiltonahka Jumpsuit Zip
  54,90 €
 18. Black Level
  Vinyyli Bikinit
  29,90 €
 19. Black Level
  Vinyyli Tuubimekko
  44,90 €
 20. Black Level
  Kiiltävä Strap Body
  49,90 €
 21. Black Level
  Tarjoilijan asu
  44,90 €
 22. Black Level
  Kiiltonahka body
  44,90 €
 23.  
  Vinyl Set Nurse
  39,90 €
 24. Black Level
  Vinyl Pants
  19,90 €
Nouseva

Black Level -asut alk. 9,80 €

Kiiltonahka kiihottaa sekä miehiä että naisia. Paheellinen materiaali paljastaa lupauksen syntisistä hetkistä. Black Level -merkin asut ovat ottaneet vaikutteita strippareiden lavoilta mahdollistaen privaattishow’n omassa kodissa. Valikoima hemmottelee rooliasujen ystäviä laajalla kattauksella kiiltonahkaisia mekkoja, hameita, korsetteja, alusvaatteita ja kokopukuja. Sinä päätät, kuinka paljon haluat paljastaa ja mistä.  

Asuuko sisälläsi rajujen otteiden domina tai syntinen viettelijätär? Vieraisiin saappaisiin astuminen herättää eloon itsevarman seksin jumalattaren, jonka liikkeet ajavat miehen hulluuden partaalle. Kiiltonahka-asuun pukeutuvalla naisella ohjat ovat taatusti omissa käsissä.

Vuxenin kiiltonahka-asujen valikoima ei suinkaan ole unohtanut miehiä. Black Level-merkki sisältää muun muassa miehille suunnattuja kiiltonahkaisia boksereita ja paitoja. Mitäpä jos tällä kertaa pukeutuisitte molemmat ja lukisitte kappaleen eroottista novellia alkupalaksi?

Nahka on materiaalina sensuelli ja suorastaan provosoiva. Elementtinä kiiltonahan rinnastaminen erotiikkaan yhdistyy tavallisesti johonkin kiellettyyn. Kiiltonahkaisen asun ylleen pukeminen on samaan aikaan ihanan kiellettyä – ja silti täysin sallittua.

Black Level -sarjan tuotteiden materiaalivalinnoissa on hyödynnetty kiiltonahan lisäksi verkkokangasta ja vetoketjuyksityiskohtia. Suurimmassa osassa asuista on saatavilla runsaasti eri kokoja.

Herätä villikissa unilta

Oletko aikeissa yllättää kumppanisi seksikkäällä asulla, mutta pohdit vielä kuinka virittäytyä oikeanlaiseen tunnelmaan? Seuraavien vinkkien avulla palat halusta jo ennen kuin hän ehtii avata ulko-ovea.

 1. 1. Kuuntele seksikästä musiikkia. Jazz tai keinuvat latinorytmit vievät sinut lähemmäksi kuumaa hetkeä ja rentouttavat.

 2. 2. Käy läpi yksityiskohtaisesti fantasioitasi. 

 3. 3. Masturboi. Monien fantasioiden juoni rakentuu yllättämisen ympärille. 

 4. 4. Valmistaudu H-hetkeen hitaasti ja hartaudella. Käy kylvyssä, föönaa hiukset ja sovittele yllesi erilaisia alusvaatteita.

 5. 5. Lähetä kumppanillesi viekoitteleva viesti, jossa paljastat osan tulevasta. Näin varmistat, että myös hän syöksyy kotiin päästyään suoraan luoksesi.

Yhdistä kiiltonahan kanssa yhtenevät asusteet

Viimeistele eroottinen kokonaisuutesi kiiltonahkaisten asujen kanssa yhteen sopivilla asusteilla. Silmät peittävä maski vai kissamainen naamio? Vai kenties ihoa myötäilevät hansikkaat erityistä käsittelyä vaativia hetkiä varten? Vuxenin valikoimasta löydät roolileikkejä täydentävät asusteet, joiden vetovoima on kiistämätön. Kokeile burleskista vaikutteita ottaneita nännisuojuksia ja yhdistä ne kiiltonahkaisiin alusvaatteisiin.

Muista myös Vuxenin fetissivaatteiden valikoima, jonka tuotteet sopivat täydellisesti yhteen Black Level -merkin asujen kanssa. Rakenna itsellesi sopiva viettelijättären asu ja jätä kumppanisi janoamaan lisää.

Lataa