&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Clone A Willy alk. 29,66 € • vuxen.fi

CLONE A WILLY-PAKETILLA TÄYDELLINEN JÄLJENNÖS PENIKSESTÄSI

Monesta oman kumppanin penis tuntuu parhaimmalta. Sen muodot ovat kuin suunniteltu omia tarpeitasi varten eikä mikä tahansa nautinnonlähde pysty tuota korvaamaan. Miksi et muotoilisi täydellistä kopiota peniksestäsi, vaikkapa kumppanillesi annettavaksi?

Tilatessasi Clone A Willy-tuotteet meiltä saat aina supernopean ja huomaamattoman toimituksen.

11 Tuote(tta)
 1. Clone a Willy
  Clone-a-Willy-Pink
  39,90 €
  Väri Pinkki
 2. Clone a Willy
  Clone-a-Willy The Original
  39,90 €
  Väri Ihonvärinen vaalea
 3. Clone a Willy
 4. Clone a Willy
  Clone-a-Willy Molding Powder
  14,90 €
 5. Clone a Willy
  Clone-a-Willy

  29,90 €

  Regular Price: 39,90 €

  Saatavana useissa eri väreissä!  
 6. Clone a Willy
  Clone-a-Willy Purple
  39,90 €
  Väri Violetti
 7. Clone a Willy
  Clone-a-Willy Medium Tone

  28,79 €

  Regular Price: 32,91 €

  Väri Blond
 8. Clone a Willy
  Clone-a-Willy Blue Glow-in-the-Dark
  39,90 €
  Väri Sininen
 9. Clone a Willy
  Clone-a-Willy Pink Glow-in-the-Dark
  39,90 €
  Väri Syvä pinkki
 10. Clone a Willy
  CLONE-A-PUSSY - HOT PINK
  22,90 €
 11. Clone a Willy
  Clone-a-Willy Dark Skin Tone
  39,90 €
  Väri Ruskea
Nouseva

Clone A Willy alk. 29,66 €

Vaikka et aina voisi itse olla paikalla tyydyttämässä kumppanisi tarpeita, voit ilahduttaa häntä mahtavimmalla mahdollisella yllätyksellä: sinun peniksesi mittojen mukaan tehdyllä dildolla. Eikä jäljennöstä suinkaan tarvitse pyhittää vain sooloseksiä varten: Clone A Willy viihtyy myös varmasti yhteisten hetkien nautinnon lisääjänä.

Kukapa ei olisi joskus haaveillut oman tai kumppanin peniksen kloonaamisesta? Vaikka dildoja löytyy runsas määrä eri kokoisia ja muotoisia, ei yksikään niistä vastaa täydellisesti omaa. Nyt miehisten mittojen ikuistaminen on hauskaa ja helppoa Clone A Willy-tuotteilla.

Ohjeet itsesi ikuistamista varten Clone A Willy-muotilla

Clone A Willy-paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset täydellisen peniskopion luomiseksi. Tulos on päätä huimaavan tarkka jäljennös vehkeestäsi. Clone A Willy on täysin turvallinen vaihtoehto oman peniksen kloonamiseen. Silikonista valmistettua valmista ylpeyden aihettasi voi huoletta käyttää myös liukuvoiteen kanssa.

Tehkää Clone A Willy-mallin valmistuksesta hauska yhteinen hetki, joka ilahduttaa suhteen molempia osapuolia. Tämän välineen käytössä naurulle on tilaa! Helppokäyttöisyytensä ansiosta Clone A Willy sopii kaikille, eikä muotin valaminen synnytä turhia paineita - ainakaan henkisiä sellaisia.

Aloittakaa jäljennöksen valmistus esileikillä. Kun penis on jäykistyneessä tilassa, se upotetaan muottigeeliä sisältävän pakkauksen sisään. Lisäksi tarvitset vain vettä. Odota hetki, ennen kuin vedät peniksen ulos muotista. Tämän jälkeen täytä muodostunut muotti massalla ja anna luomuksesi jähmettyä noin 12-20 tunnin verran. Jähmettymisen jälkeen ihaile lopputulosta, sillä pitelet kädessäsi ensiluokkaista jäljennöstä omasta peniksestäsi. Ja kuka tietää, todennäköisesti hassutellen alkanut peniksen kloonaaminen saa teissä molemmissa aikaan polttavan tunteen jatkaa leikkiä makuuhuoneessa.

Clone A Willy-paketti sisältää lisäksi vibraattorin, joka on tarkoitus upottaa mukaan ennen jähmettymistä. Voisiko olla täydellisempää lahjaa kumppanille, kuin suloisesti värisevä, omien mittojen mukaan valettu identtinen penis omastasi? Enää eteen tulevat matkatkaan eivät saa aikaan tyhjiötä makuuhuoneessa.

Psst! Tiesitkö, että Clone A Willy-tuotteet kehitettiin alun perin Hollywoodin elokuvamaailman tarpeisiin? Kuvauksissa tarvittiin mahdollisimman aidon näköisiä tekopeniksiä, minkä vuoksi niitä päätettiin alkaa valaa silikonista alkuperäisten mallien avulla. Saattaa vain kuvitella, kuinka näyttelijäkaartien hyvin varustelluimmat yksilöt innostuivat myös muottien kotikäyttömahdollisuudesta. Onneksi tämä mahdollisuus on viimein tuotu kaikkien kuluttajien ulottuville!

Lataa