&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

KamaSutra -tuotteet alk. 17,80 € • vuxen.fi

KAMASUTRA-TUOTTEET ALK. 14,80 €

Filosofiaa tai aistillisia nautintoja, kamasutra on vakiinnuttanut paikkansa käsitteenä. Vuxenin Kamasutra-sarjan tuotteet tarjoavat ekstraa kahdenvälisiin, hitaisiin hetkiin. Hienostuneet hierontaöljyt lisäävät nautintoa ja toimivat erinomaisena lahjana juuri teille kahdelle. Vai juhlistaisitko lahjalla sen sijaan polttareita? Kamasutra-sarjan paketit kruunaavat viikonloppumatkan - pian ette halua lainkaan poistua hotellihuonetta pidemmälle.

Aina nopea ja huomaamaton toimitus.

11 Tuote(tta)
 1. KamaSutra
 2. KamaSutra
  KamaSutra Treasure Trove
  47,90 €
 3. KamaSutra
  KamaSutra Weekender Kit
  24,90 €
 4. KamaSutra
  KamaSutra Sweet Heart Kit
  44,90 €
 5. KamaSutra
  KamaSutra Pure Heart Kit
  44,90 €
 6. KamaSutra
 7. KamaSutra
Nouseva

VIEKOITTELEVAA TANTRA-SEKSIÄ KAMASUTRA-SARJAN TUOTTEIDEN AVULLA

Parhaiten Kamasutra tunnetaan sen viekoittelevista asentovinkeistä. Kirjan sivuille on kätketty yli 100 erilaista asentoa kuvitettuine ohjeineen. Kamasutralla on vahva kytkös myös tantraseksiin, jossa olennaista on hitaus ja täydellinen keskittyminen omaan sekä kumppanin nautintoon. Ota Vuxenin Kamasutra-paketeilla ensiaskeleesi tantra-seksin maailmaan.

KAMASUTRAN VIISI PARASTA SEKSIASENTOA

1. Otava

Kottikärry-asennolle sukua oleva Otava on edellä mainittua miellyttävämpi ja helpompi asento. Tässä asennossa naisen tulee maata mahalleen sängyllä niin, että jalat ulottuvat sängyn reunan yli. Miehen tehtävänä on kannatella naisen jalkoja naisen ottaessa tukea sängyn reunoilta käsillään. Käytännössä asento vaatii jonkin verran harjoittelua, mutta on sen kaiken värtti. Orgasmin saaminen tässä asennossa on huomattavasti voimakkaampi lihasjännityksen vuoksi.

2. Amazon

Amazonissa mies makaa selällään vetäen polvensa rintaan kiinni. Naisen tehtäväksi jää keinua miehen päällä edestakaisin. Amazonin etuja on uskomaton hallittavuuden tunne, josta nainen puoliksi miehen päällä saa nauttia. Usko tai älä, Amazon on kokeilemisen arvoinen.

3. Rider

Rider muistuttaa suuresti klassista nainen päällä -asentoa. Sen avain menestykseen on kuitenkin äärimmäinen joustavuus. Solmiessaan jalkansa miehen jalkojen ympärille tuntee läheisyyden aivan uudella tavalla.

4. Tähti

Tähdessä nainen makaa selällään, kuten lähetyssaarnaaja-asennossa, mutta toinen jalka koukussa ja toinen ojennettuna sängyllä. Mies polvistuu naisen sisään jalkojen välistä, toinen jalka taipuneena ja toinen tasaisena sängyllä. Miehen tulee istua naisen päälle niin, että hänen toinen jalkansa on limittäin naisen koukussa olevan jalan kanssa ja toinen jalka ojennettuna tähden muotoon. Tähden parasta antia on se, että se mahdollistaa g-pisteeseen kohdistuvan penetraation täydellisesti.

5. Kiertynyt enkeli

Tämä asento on todennäköisesti jo monille tuttu, ja se tunnetaan myös lusikkana. Oikein tehtynä asento antaa paljon, ja vie molemmat huipulle. Kiertynyt enkeli on yksi tasa-arvoisimmista seksiasennoista, jossa valta kuuluu molemmille.

Lataa