&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

NÄIN OSTAT ALUSVAATTEITA HÄNELLE

NÄIN OSTAT ALUSVAATTEITA HÄNELLE

ON TODELLA ROMANTTISTA OSTAA ALUSVAATTEITA TYTTÖYSTÄVÄLLESI - ROHKEASTI VAIN. SUDENKUOPPIA ON PALJON, MUTTA EI HÄTÄÄ ME OPASTAMME SINUA.

Selvitä hänen kokonsa

Ei ihan niin helppoa kun se kuullostaa. Sinä et mielelläsi halua kysyä häneltä sitä, sen pitää olla yllätys, etkä myöskään halua ostaa väärän kokoisia. Mitä teet? Kurkista hänen vaatekaappiinsa, sinulla on jalo tavoite, tee muistiinpanoja:

 1. Rintaliivien koko.
 2. Alushousujen koko.
 3. Vaatekoko.
 4. Minkälaisesta materiaalista ja minkälaisista väreistä hän pitää.
Jos hän tällä kertaa tietää, että olet ostamassa alusvaatteita hänelle, kysy häneltä:
 1. Rinnanympärys (mittaa mielellään se häneltä)
 2. Vyötärömympärys
 3. Lantionympärys
 4. Minkälaisista alusvaatemalleista, väreistä ja materiaaleista hän pitää.

Kun olet nämä selvittänyt, pidä  mielessä, että naisten alusvaatteita eivät ole vain alushousut ja rintaliivit, niitä on useassa erilaisessa muodossa, kuten pitsimekot ja yöpaidat. Toisin sanoen, on niin paljon asioita joista sinun täytyy ottaa selvää, joten jatka ohjeiden lukemista.

Näin valitset hänelle oikeankokoisen pitsimekon

On vaikeaa valita oikea koko.  Onneksi se on yhtä vaikeaa hänelle itselleenkin valita oikean kokoista vaatetta, se on myöskin sinulle lieventävä tekijä, jos sattuisit valitsemaan väärin. Koot ovat vähän erilaiset joka merkillä ja muoto voi vaihdella, mutta jos katsot mitä kokoa hänellä on eniten vaatekaapissansa, olet aika turvallisilla vesillä.

Huomio: Usein kun ostat naistenalusvaatteita internetissä, löydät koko-oppaan tuotekuvauksesta. Jos olet selvittänyt hänen mittansa rinnan, vyötärön ja lantion kohdalta mahdollisuutesi oikeaan kokoon on huomattavasti suurempi.

Näin valitset oikean kokoiset rintaliivit hänelle

Useimmat naistenalusvaattet sopivat, kun tiedät sinun tyttöystäväsi rintaliivien koon, joten jos olet saanut koon selvitettyä alat olla turvallisilla vesillä. Saattaa käydä niin, että tulet huomaamaan kuinka paljon erilaisia rintaliivejä on olemassa, se ei ole ollenkaan epätavallista - päinvastoin. Valitset vain saman koon kuin rintaliiveissä jota hän käyttää useimmiten. Ne ovat luultavasti ne mukavimmat ja parhaiten istuvimmat rintaliivit mitä hänellä on.

On olemassa myös onesize vaihtoehto

Kyllä, On olemassa yhden koon naistenalusvaatteita. Mutta ennen kuin teet päätöksen, pohdi : onesize alusvaatteet sopivat useille, eivät kaikille. Riskinä voi olla silti, että muoto on liian tiukka tai leveä. Yksityiskohtaisempi kuvaus on aina saatavilla tuotetiedoissa eikä ole ollenkaan epätavallista, että on olemassa myös yhden koon "plus-kokoja".

NÄIN VALITSET OIKEAN TYYLISET ALUSVAATTEET HÄNELLE

1. Katso ajassa taaksepäin

Sinun lahjasi voi saada hänet tuntemaan itsensä seksikkääksi ja itsevarmaksi.  Muistele miten hän pukeutuu kun hän haluaa tuntea itsensä hyvännäköiseksi, mitä hän laittaa romanttiselle illalliselle tai juhliin. Jos löydät jotain saman tyylistä alusvaatetta, olet onnistunut loistavasti.

2. Älä mene vikaan

Jos hänen vaatemakunsa on enemmän perinteiseenpään suuntaan, älä osta silloin kaikista hulluinpaa valikoimista. Voit helposti mennä väärään suuntaan ja riski on korkea ettei hän koskaan käyttäisi sitä. Hän voi myöskin helposi tulkita lahjasi viestin väärin, ettei hän olisi tarpeeksi seksikäs (joten hän tuskin koskaan käyttäisi alusvaatetta).

3. Osta hänelle - älä itsellesi

On hyvä muistaa, että pääasia on yllättää hänet lahjalla. Anna hänelle alusvaate, josta luulet, että hän, et sinä tulee rakastamaan.

4. Vieläkin epävarma

Kysy hänen ystäviltään. He voivat auttaa sinua kertomalla minkä tyylisistä vaatteista hän pitää.

Näin valitset oikean värisen ja oikeasta materiaalista olevan alusvaatteen.

Kaksi klassista ja turvallista väriä, jotka harvoin menevät pieleen ovat musta ja punainen. Materiavalinnoissa sama koskee silkkiä ja pitsiä. Mutta jos haluat yllättää näppituntumalla, tutustu hänen valikoimaansa, minkälaisia mekkoja hänellä on ja saa inspiraatio niistä. On hyvin todennäköistä, että värit ja materiaalit, joita hän käyttää, kun hän haluaa olla tyylikäs juhlissa ovat varmasti sellaisia joita hän toivoo myöskin alusvaatteilta. Helppoa.

MUISTA!

1. Älä vertaa hänen vartaloaan muiden vartaloihin

Harvat naiset ovat mallin mitoissa, joten älä sano että olet nähnyt alusvaattet jonkun mallin päällä. Sano mielummin , että näit alusvaatteen ja sinä tulit mieleeni, nämä sopisivat hyvin sinulle. Vähennät painostusta etkä tee hänelle ongelmaa hänen vartalostaan.

2. Ostat turvalliseti

Sinulla on aina 30-päivän avoinkauppa ja oikeus vaihtaa tuote meillä Vuxen.fi, kun ostat alusvaatteita.