&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Näin puhdistat seksilelusi

Opas: Käytä ja kohtele ystäviäsi huolella ja anna seksileluillesi pitkä elämä. Täällä on viisi kuumaa vinkkiä sinulle! 

 

1. Valitse oikea liukuvoide 

Valinta on tärkeä. Kaikki liukuvoiteet eivät sovellu käytettäviksi kaikkien seksilelujen kanssa ja väärän tuotteen tai väärin käytettynä voivat pilata materiaalin tai pahimmassa tapauksessa tehdä siitä käyttökelvottoman. Yleisesti, vesipohjainen liukuvoide sopii parhaiten, koska se sopii useimpien materiaalien kanssa käytettäväksi - se on myös paljon helpompi puhdistaa, kuin silikoni- ja öljypohjainen liukuvoide. Tässä muutamia suosituksia:

Silikoni: Seksilelut, jotka on valmistettu silikonista eivät kestä silikonipohjaista liukuvoidetta vaan hajoavat, vain jos tuotetiedoissa sanotaan toisin voidaan niitä käyttää. Silloin tuote on testettu ja hyväksytty käytettäväksi silikonia sisältävien liukuvoiteiden kanssa.  

Kovamuovi: Voidaan käyttää kaikkien liukuvoiteiden kanssa. 
Lateksi: Ei sovellu käytettäväksi öljyä sisältävien liukuvoiteiden kanssa. 
Jelly/Geeli: Suositellaan vesipohjaista liukuvoidetta.
Keramiikka & Lasi: Voidaan käyttää kaikkien liukuvoiteiden kanssa.
Puu: Voidaan käyttää kaikkien liukuvoiteiden kanssa.

2. Käytä kondomia 

Ehkäise. Helpoin - ja nopein - tapa pitää seksilelut puhtaina on käyttää kondomia. Se pitää periaatteessa hiemomasauvan täysin puhtaana ( korkeintaan voit joutua toisesta päästä hieman kuivaamaan). Kondomi suojaa myös, jos tuotteessa on mahdollisesti ftalaatteja * - ryhmä kemiallisia syöpää aiheuttavia myrkkyjä - joita jotkin nimeltä mainitsemattomien merkkien vibraattorit voivat sisältää. 

3. Lue, mitä tuotepakkaukseen on kirjoitettu 

Eri merkit suosittelevat eri puhdistusmenetelmiä, joten teet viisasti, jos katsot mitä tietty merkki suosittelee omille tuotteilleen puhdistus tavaksi. Kovamuovia puhdistat tehokkaasti kuivalla liinalla, kun taas geeli ja kumi tarvitsevat saippuaa ja vettä. 

4. Ota mahdolliset paristot pois tuotteesta

Vältä rikkoutuminen tai laadun heikkeneminen.

5. Ole nopea! 

Puhdista samantien. Jos et tee sitä voivat bakteerit päästä imeytymään materiaaliin, varsinkin jos se on huokoinen. Pahimmassa tapauksessa voi seksilelu alkaa haista ja silloin vaikka sitä kuinka pesisit ei se enään tunnu puhtaalta. 

*Meillä Vuxen.fi ei ole valikoimissa vibraattoreita tai dildoja, jotka sisältävät ftalaatteja. Voit helposti ottaa selvää, sisältävätkö seksilelut ftalaatteja: Tuotepakkauksessa on tavallisesti mukana lista sisällöstä ja jos ftalaatit eivät löydy luettelosta, voit melkein odottaa tuotteen sisältävän ftalaatteja.

Seuraavat materiaalit ovat täysin vapaita ftalaateista:
 • Lasi
 • Kovamuovi (poikkeuksena PVC-muovi)
 • Puu
 • Keramiikka
 • Metalli
 • Silikoni