&nbsp

  • 100% huomaamaton toimitus

    Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

  • Turvallinen maksaminen

    Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Opi erilaisia runkkaustekniikoita, joita miehesi tulee rakastamaan

Opi erilaisia runkkaustekniikoita, joita miehesi tulee rakastamaan

Runkkaaminen harvoin saa sellaista arvostusta, kuin se ansaitsisi. Runkkaaminen, itsetyydytys, apinan piiskaus, tatin hakkuu, nahkahissi, masturbointi, mälläröinti, rakkaalla lapsella on monta nimeä ja rakas se on ehdottomasti. Älä unohda runkkaamista ja harrasta vain suuseksiä, tavallista seksiä tai anaaliseksiä. Klassinen runkkaaminen ei kuuluu vain teini-ikään, sitä rakastavat niin naiset kuin miehetkin. Tässä artikkelissa opit monia erilaisia tekniikoita runkkaamiseen, joita hän rakastaa.

Kivespussiote

Tämä kivespussiote on varma voittaja ehdokas, kun haluat antaa hänelle parhaimman päätöksen.Tekniikkaa käytetään, kun ihminen on lähellä orgasmia. Ennen, kun hän tulee tartu häntä hellästi kiveksistä. Voit myös tarttua häntä hiukan tiukempaa, jos hän pitää kovemmasta otteesta. Suurimmalle osalle riittää kevyt ote, joten siksi on tärkeää, että varmistat, mikä hänestä tuntuu hyvältä. Tekniikan tavoitteena on tehostaa hänen orgasmiaan. Se tulee viemään orgasmin sensaatiomaiselle tasolle ja bonuksena tulet tuntemaan hänen orgasminsa koko matkalta alusta aina loppuun saakka. 

Rengastekniikka 

Yhden tai kahden renkaan tekniikka on miesten kesken hyvin arvostettua. Muodosta rengas peukalolla ja etusormella. Anna sen jälkeen vain renkaan liukua (käytä apuna hiukan liukuvoidetta) hänen terskansa yli ja sen jälkeen alas aivan hänen peniksensä varteen saakka. Voit muokata tunnetta hieman puristamalla joko kevyempää tai tiukempaa renkaalla. Kun haluat muokata tunnetta vielä hiukan erilaiseksi, tee samanlainen rengas toisen kätesi peukalolla ja etusormella ja anna molempien renkaiden liukua peniksellä. Voit myös luoda variaation "soittamalla huilua" muilla kätesi sormilla samaan aikaan. 

Lantionnosto 

Anna hänen tehdä työtä sen eteen. Usko meitä, hän arvostaa sitä lopulta. Sen sijaan, että hän nauttisi vain selällään, tässä otteessa hän saa olla itse mukana toiminnassa. Anna hänen nostaa lantiotansa, kun pidät käsiäsi hänen peniksellään. Liike luo sensaatiomaista yhdynnän tunnetta. Lantionnosto stimuloi ja aktivoi samalla useita hemosyitä ja erogeenisia alueita. 

Sieni 

Tämä tekniikka on poikkeuksellinen hänelle, jonka terska on herkkä. Ympärileikatut tai he, jotka tarvitsevat stimulaatiota peniksen varteen tai kiveksiin voi kuitenkin olla parasta siirtyä suoraan seuraavaan tekniikkaan. Jotta hän voisi nauttia tästä tekniikasta, ota reilusti liukuvoidetta käsiisi. Anna avoimen käden tehdä pyörivää liikettä samalla, kun toinen käsi pitää vakaasti kiinni peniksen varresta. Tätä tekniikkaa voidaan onnistuneesti käyttää myös suuseksin yhteydessä. Tarjoa hänelle nautintoa, joka keskittyy yksinkertaisesti hänen terskaansa. 

Runkkaamista sokeana 

Visuaalisuus toimii aina. Anna hänen nähdä sinut alasti, sinun kiimainen katseesi ja intosi, kuinka haluat miellyttää häntä. Vastakohdilla on etunsa.  Jokainen tietää, mitä silmänaamiot ovat, mutta niiden käyttö unohtuu helposti. Tämä elementti, kun hän ei pääse näkemään, tekee hänelle erilaisen tavan ja tunteen kokea käsiesi liikkeen. Eikä pidä unohtaa sitä, kuinka jännittävää se on, kun ei tiedä mitä seuraavaksi on edessä. 

 


 

Emma 
Emman intohimona on se, että sinä saisit niin hyvän seksielämän kuin vain mahdollista. Hän on ollut kirjailijana Vuxen Magazinelle kaksi vuotta ja hän on kunnon energiapakkaus.