&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

OPI HIEROMAAN AISTILLISESTI

Miten löytää oikea ote - ja välttää yleisimmät sudenkuopat

Haluatteko jotain uutta esileikkiinne? Me ohjeistamme teidät eroottiseen hierontaan. Et saa pelkästään laajennettua esileikkiäsi - se on myös täydellinen yhteys saada fyysistä ja henkistä läheisyyttä. Eli mitä tehdä!

Valmistelut

Ajoitus on kaiken A ja O. Aloita sillä, että huoneessa on lämmin - kumppanisi tulee olemaan puolialaston eikä ole mitään syytä miksi hänen kuuluisi olla kananlihalla. On myös suositeltavaa himmentää valoja, jotta kumppanisi voi rentoutua paremmin. Kohota romantiikkaa sytyttämällä kynttilöitä.

Käytä oikeita tuotteita 

Jotta hierontasi olisi sujuvaa ja niin mukavaa kuin mahdollista, on tärkeää, että käytät hieronta öljyä tai hierontavoidetta. Liikuta käsiäsi vapaasti ylävartalolla ja maksimoi aistillinen vaikutus. Voide tuoksuu hyvältä, varmista vielä, että molemmat ovat samalla fiiliksellä.

Täältä pääset tutustumaan meidän hierontaöljyihimme >>

Jos etsit jotain erilaista vaihtoehtoa lämmölle suosittelemme, kynttilän muodossa olevaa hierontaöljyä. Sytytät vain kynttilän ja annat vahan hitaasti muuttua vahasta lämpimäksi öljyksi, jonka voit turvallisesti laittaa iholle ja antaa ihanalta tuoksuvan hieronnan.
Täältä pääset tutustumaan meidän öljykynttilöihin >>

Aloita kevyesti...

Tärkeintä aloittaessa on muistaa, että et hiero liian kovaa. Hieronnan kuuluu tuntua mukavalta - ei kivuliaalta. Aloita hellästi ja kysy sinun kumppaniltasi miltä hieronta tuntuu, ettei se ole liian kovaa/kevyttä. Jos et ole varma, miten edetä, on olemassa kirjoja aiheesta, jossa opetetaan ja ohjataan.

...mutta ei liian kevyesti

Puhtaasti psykologisesti on tärkeää, että ote on luja. Vakaa käsi tuntuu rauhoittavalta ja turvalliselta, sama kun kättelet jonkun kanssa. Kämmenet tulisi olla tasaisesti ja sormet rentoina niin, että ne seuraavat kehon kaarta luonnollisesti. 

Käytä sormenpäitä

Hieronnan ei tarvitse olla intensiivistä ja syvää. Päinvastoin se voi olla ärsyttävää ja mielikuvituksen käyttäminen voi unohtua. Vedä sormesi kevyesti hänen hiustensa läpi, kosketa kaulaa ja anna sormenpäidesi myötäillä kumppanisi kehoa alas.
Hiero kädet ristissä 
Sinun kätesi ovat työkalusi. Niiden avulla voit hieroa ja saada jännittymiä pois. Selkä, hartiat, kaula ja reidet ovat kehon alueista parhaita tähän. Paina peukaloilla tätä ruumiinosaa vasten ja anna käsiesi hellästi ja tasaisesti liukua hänen vartalollaan sinusta poispäin.

Ajattele!

Jos toivot hierontasi johtavan vähän pidemmälle, valitse hierontavoide öljyn sijaan. Hierontaöljyä ei voi käyttää kuin liukuvoidetta ja se ei sovi kondomin kanssa käytettäväksi. Sen sijaan on olemassa hierontavoidetta joka toimii sekä kosteuttavana hierontana että liukuvoiteena. 

Hieronnan kolme etua:

 

 • Sano se ilman sanoja
  kommunikoi äänettömästi romantiikan kielellä. Ihokosketus ja hieronta ovat sanatonta viestintää ja intiimiä - Tulette lähemmäs toisianne ja seksielämänne paranee.

   

 • Vähennä kipua ja stressiä 
  Jopa kaikista yksinkertaisin hieronta voi viedä kipua ja stressiä pois. Keskittymällä hieromaan kipupisteitä, tulee kumppanisi nauttimaan enemmän , jolloin kipua ei tunnu niin paljoa ja kumppanisi voi keskittyä vähemmän kipuun ja stressiin.

   

 • Laske verenpainetta ja paranna immuunijärjestelmää
  Hieronta stimuloi vartalon verenkiertoa, laskee verenpainetta ja vahvistaa immuunijärjestelmää - ja se todella auttaa!