&nbsp

  • 100% huomaamaton toimitus

    Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

  • Turvallinen maksaminen

    Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Oppaasi Anaaliseksiin

Kaikki mitä sinun tulee tietää - ja ajatella - ennen anaaliin työntymistä 

 

Miksi minun tulisi kokeilla sitä? 

Sekä naiset, että miehet voivat saada ihan uudenlaista nautintoa anaaliseksistä. Anuksen ympäristö on erittäin herkkää aluetta ja anuksen sisällä ja reiän ympärillä on useita erogeenisia vyöhykkeitä.

Mitä minun tulisi miettiä valmiiksi? 

1. Käytä liukuvoidetta 

Anuksessa ei ole luonnollista liukuvoidetta ollenkaan, joten käyttämällä liukuvoidetta saat sen tuntumaan huomattavasti mukavammalta ja samalla vähennät kivun tunnetta. On hyvä käyttää myös kondomia, joka ei vain suojaa sukupuoli tartunnoilta ja bakteereilta vaan myös jos käytät seksileluja, on ne helpompi puhdistaa. Jos käytät kondomia: käytä vesi- tai silikonipohjaista liukuvoidetta. 

2. Puhdista


Anaaliseksistä on vaikea saada spontaania. On hyvä puhdistaa ja tyhjentää suoli 30 minuuttia ennen toimintaa. Suosittelemme anaalisuihkua, joka varmistaa sen, että seksi tulee olemaan varmaa, puhdasta ja hygieenistä. Kokemuksestasi ei tule likaista ja tunnet olosi paljon varmemmaksi ja mukavammaksi, kun suolesi on tyhjä. 

3. Aloita varovasti 

On hyvä aloittaa hiljalleen. Seksilelut ovat täydellisiä tähän: On olemassa useita malleja, jotka ovat aluksi kapeita. mutta levenevät hiljalleen. Tämä on hyvä ja lempeä tapa aloittaa. 


Sattuuko se? 

Jos olet kokematon, se voi sattua. Juuri tämän takia on hyvä aloittaa varovaisesti seksilelujen kanssa, kuten anustappien ja anaalikuulien kanssa. Anna itsellesi aikaa tottua ja kehittyä omaan tahtiisi ja tulet ymmärtämään, miksi anaaliseksille annetaan niin paljon arvoa. 

Kuinka keskustella aiheesta kumppanini kanssa? 

Kommunikaatio on kaiken A ja O. Kaikki eivät ole kiinnostuneita anaaliseksistä ja varaudu kieltäytymiseen olematta vihainen tai epäilevä. Anaaliseksi fantasiaa ei voi jakaa jokaisen kanssa ja siksi ei ole mitään syytä asettaa paineita siitä, yritä sen sijaan antaa ajatuksen hautoa. Jos olet onnekas voi kiinnostus aiheeseen kasvaa hijalleen. 

Onko anaaliseksi vaarallista? 

Anaaliyhdynnän aikana voi muodostua pieniä halkeamia peräsuoleen. Ne ovat vaarattomia ja parantuvat nopeasti ja ne eivät ole yhtään erilaisia, kuin mitä voi tulla normaali wc käynnin yhteydessä. Jos huomaat, että vuodat verta tai se tuntuu epämiellyttävältä tulee sinun lopettaa. Anaaliseksi tuntemukset voivat vaihdella joka kerralla ja jokainen tuntee sen erilailla. Joskus ei ole mitään kipua ja toisena päivänä voi tuntua hieman ohimenevää kipua. Toiset eivät koskaan tunne kipua, kun taas jotkut tuntevat hieman kipua joka kerta.

 


 

ErikErik 
On Extreme urheilun harrastaja, joka on aina ulkona etsimässä adrenaliini potkua - kun hän ei ole etsimässä seikkailuja, toimii hän freelance kirjailijana Vuxen Lehdelle.