&nbsp

  • 100% huomaamaton toimitus

    Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

  • Turvallinen maksaminen

    Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Oppaasi anaaliseksiin seksilelujen kanssa

Jotkut rakastavat sitä, toiset vihaavat sitä ja monet tuntevat ajoittain uteliaisuutta kokeilla sitä. Yhä useammat ihmiset ovat löytäneet tämän ihanan erogeenisen alueen ja nyt on aika esitellä seksileluja, joita voi käyttää anaaliseksissä tai pitäisikö sanoa takapuolelle tarkoitettuja tuotteita. Anaaliseksilelut ovat yksinkertaisesti kiihottavia, stimuloivia ja uskomattoman tyydyttäviä. Alueella on runsaasti hermosyitä, jotka antavat nautintoa sukupuolesta riippumatta. Miehet voivat varsinkin tuntea olevansa etuoikeutettuja, kun heiltä löytyy eturauhanen, joka sijaitsee noin 8 cm syvällä peräsuolen sisällä, joka on erityisen herkkää aluetta kosketukselle. 

Valmistaudu 

Anaaliseksi seksilelujen kanssa tai ilman on turvallista ja stimuloivaa jos teet sen oikein. Siksi on tärkeää saada tietoa ja ajatella valmistautumista siten, että se tuntuu hyvältä kaikille osapuolille. Peräaukon alue on täynnä verisuonia ja hermoja. Tämä tarkoittaa, että anaaliseksi voi olla hämmästyttävän stimuloivaa, mutta herkkään kudokseen voi myös aiheutua kipua ja verenvuotoa, jos tätä ei oteta huomioon. Liukuvoide on kaiken A ja O, kun puhutaan anaaliseksistä. Anaalissa ei ole ollenkaan luonnollista liukuvoidetta toisin, kuin emättimessä. Siksi liukuvoiteen käyttö on erityisen tärkeää, jolloin estetään kitka vaurioita ja kipua. Peräsuolen sulkijalihas, jota kutsutaan myös rengaslihakseksi, on vähemmän joustavampaa kudosta, kun esimerkiksi emätin tai suu. Tämän vuoksi suositellaan hidasta ja varovaista tyntymistä anaaliin. Aluksi voit yrittää hiukan sormillasi venyttää aluetta. Sinun ei tarvitse olla huolissasi; anaaliseksi ei ole vaarallista. Sinun täytyy vain kuunnella kehoasi, käytä liukastetta ja aloita varovasti. Jos tuntuu kipua tai se tuntuu oudolta silloin on hyvä edetä varovaisemmin.

 

Seksilelujen valinta anaaliseksiin 

Laajasta valikoimasta jokainen löytää helposti suosikki lelunsa anaaliseksiin. Anustapit, anaalikuulat, anaalidildot, anaalivibraattorit, anaalisormet, anaali kiusoittelijat ja lista voisi vain jatkua ja jatkua. Voit tietysti käyttää myös mitä vain seksilelua anaaliseksiin. Siihen on kuitenkin syynsä, miksi jotkin seksilelut on valmistettu erityisesti anaaliseksiin. Nämä eroavat vaginaan käytettävistä seksileluista siinä, että niissä on leveämpi pohja, joten se eivät voi hävitä syvälle anaalin sisälle. Myös nämä seksilelut, joissa on leveä kanta sopivat täydellisiksi käyttää strap-on valjaiden kanssa.

Eturauhasta stimuloivat seksilelut 

Eturauhanen tunnetaan myös nimellä miesten G-piste, joka on vastaava miehillä, kuin naisten g-piste. Eturauhanen sijaitsee muutaman sentin syvyydessä anaalin sisällä ja voi sormilla koskettaessa tuntua, kuin kastanjalta. Eturauhas seksileluilla voit stimuloida hänen G-pistettään. Anaaliseksilelut ovat tämän vuoksi usein taivutettuja, joten ne sopivat loistavasti tämän tyyppiseen stimulointiin. Jos hän ei ole aikaisemmin kokeillut stimuloida eturauhastaan, tulee hän taatusti kokemaan aivan uudenlaista nautintoa. 

 


 

ErikErik 
On Extreme urheilun harrastaja, joka on aina ulkona etsimässä adrenaliini potkua - kun hän ei ole etsimässä seikkailuja, toimii hän freelance kirjailijana Vuxen Lehdelle.