Käyttämäsi selain on vanha, joten kaikki sivuston toiminnot eivät ehkä ole käytössäsi. Myös ulkoasu voi poiketa tarkoitetusta.
Luxury Advent Calendar 2018
Luxury Advent Calendar 2018
Luxury Advent Calendar 2018
Luxury Advent Calendar 2018
Luxury Advent Calendar 2018
Luxury Advent Calendar 2018
Ei arvosteluja
97,95 €
Suosittelemme99,95 €Tallenna 2%
  • Erinomainen vastine rahoille
  • Kuumempaan seksiin
  • Rajoitettu erä!
  • Sexy suprise - every day
Lue lisää tuotteesta
Tilaa ennen klo 14, niin tilauksesi lähetetään samana päivänä!

LYHYESTI

Lisätiedot

Flataatiton
SKU
0636932

Tuotekuvaus

Lähtölaskenta jouluaattoon ei ole koskaan ollut seksikkäämpi! Luksusjoulukalenteri tihkuu erotiikkaa 24 päivän ajan ja tekee joulun odotuksesta kuumempaa. Kalenterin luukut kätkevät sisälleen yllätyksiä, jotka vievät joulukuun seksielämänne aivan uudelle tasolle.

Ottakaa kumppanisi kanssa ohjelmaanne 24 päivän haaste: seksiä joka ikinen päivä. Seksikkään joulukalenterin avulla haaste ei voisi olla hauskempi. Luukkujen sisältä löydätte muun muassa laadukkaita seksileluja, alusvaatteita, hierontaöljyä, liukuvoidetta, kondomeja, eroottisia pelejä ja paljon, paljon muuta! Jokaiseen luukkuun lisäksi piilotettu hauska seksifakta tai –vinkki, jota voitte soveltaa yhdessä yllätyksen kanssa.

Maailmalla on intoiltu jo pari vuotta sitten 30 päivän haasteesta, jonka aikana tulee nimen mukaisesti harrastaa seksiä joka päivä kuukauden ajan. Haaste lupaa vahvistaa seksuaalista itsetuntoa ja tehdä seksielämästä tyydyttävämpää ja monipuolisempaa. Soveltakaa haastetta yhdessä kalenterin yllätysten kera ja tehkää seksielämästänne leikkisämpää ja rohkeampaa! 24 päivän seksihaaste on taatusti paras joululahja, jonka voitte antaa toisillenne.

Arviot0

0