Tämä setti Shungalta sisältää 4 litraa sekoitettavia hierontaöljyjä. Sinun ei tarvitse sekoittaa kaikkea yhdellä kertaa. Riittää moneen käyttökertaan. Setin mukana saat hierontalakanan 160x228cm, joka on vedenpitävä. 

koko: 2x 225ml - jonka sekoitat 4 litraksi hierontaöljyä
Hierontalakana: 160x228cm

Body to Body Massage Set - Eksoottiset hedelmät

Loppu varastosta

Tämä tuote on tilapäisesti loppu. Et voi ostaa tuotetta juuri nyt, mutta voit saada sähköpostia, kun saamme tuotetta lisää varastoon!

Kirjoita minulle

Saatavuus: Loppu varastosta

19,90 €
Productalert added!

277701

Tuotetiedot

KOKO
Kokonaispituus 160 x 228 cm

Kuvaus

Todellakin enemmän, kuin tavallinen hieronta. Shunga Body to body -hieronta setti vie teidät aivan uudelle nautinnon tasolle. 

 

Levittäkää tätä  silkkistä hierontageeliä alastomille vartaloillenne, niin vähän tai juuri niin paljon kuin haluatte, muuttakaa vartalonne aistilliseksi leikkipaikaksi.

 

Tämä mahtava hierontasetti on tarkoitettu rakastavaisille lisäämään kiihottumista ja nautintoa, joka takaa jatkamaan seikkailua taastusti pidemmälle...
Suuri vedenpitävä lakana sisältyy settiin.

 

Näin käytät hieronta settiä: levittäkää suuri vedenkestävä lakana juuri sinne missä haluatte kokea tämän uskomattoman  läheisyyden tunteen, jollaista ette ole ennen kokeneet. Kaatakaa tuoksuvaa hierontageeliä toistenne vartaloille tai sekoittakaa kaksi pulloa kulhossa ja aloittakaa rakkaudentäyteinen matka yhdessä. Hiero ja kosketa kumppanisi vartaloa lisätäksesi nautintoa.  

Koko: 2x 225ml 
Hierontalakana: 160x228cm

Voit mahdollisesti olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista