&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Lateksiset ja nahkaiset fetissivaatteet alk. 9,80 €

Tarkenna valintaasi

LATEKSISET JA KIILTONAHKAISET FETISSIVAATTEET ALK. 9,80 €

Eroottisilla vaatteilla virität mielesi seksikkääseen tilaan ja viestit kumppanillesi viettelyaikeistasi. Erilaiset fantasiat saavat tulta alleen, kun tehostat niitä seksikkäisiin vaatteisiin pukeutumalla. Roolileikki ja siihen kuuluva asu on myös hyvä keino kokeilla erilaisia rooleja, jotka aiemmin ovat jääneet mielen päälle vain salaisina. Vietteleminen eroottisen asun avulla on molemmille osapuolille kiihottava leikki, jonka aikana voitte paljastaa itsestänne salaisimmat puolenne.

Näytetään 1-24, 302 tuotteesta
 1. Black Level
  Vinyyli Tuubimekko
  44,90 €
 2. Mandy Mystery
  Mask Catsuit
  19,90 €
  Väri Musta
  Väri / Materiaali Musta, Polyamidi
 3. Mandy Mystery
  Catsuit Mask
  19,90 €
  Väri / Materiaali Musta
 4. Cottelli Collection
  Mini Skirt With Buckles
  34,90 €
 5. Demoniq
  Dominiq Claudia - Musta Body
  47,90 €
 6. Demoniq
  Demoniq CARMEN - Black Teddy
  49,90 €
 7. Demoniq
  Demoniq LEA - Black Set
  39,90 €
 8. Black Level
  Kiiltonahka Stringit
  Saatavana useissa eri väreissä!  
 9. Demoniq
 10. Demoniq
  Anastasia black set
  59,90 €
 11. Guilty Pleasure
  DATEX BLACK UNDERWIRED BRA
  49,90 €
 12. Guilty Pleasure
  DATEX ZIP UP FRONT DRESS
  79,90 €
 13. Guilty Pleasure
  LEG GARTER BELT
  34,90 €
 14. Bad Kitty
  Suspender Belt With Clamps
  34,90 €
  Väri / Materiaali Musta
 15. Demoniq
  Demoniq CHRISTINE - Black Dress
  64,90 €
 16. Demoniq
  Demoniq MIA - Black Set
  42,90 €
 17. Demoniq
  Demoniq DANIKA - Black Set
  64,90 €
 18. Demoniq
  Demoniq ERNA - Black Set
  67,90 €
 19. Demoniq
  Demoniq GERTRUDE - Black Gloves
  19,90 €
 20. Black Level
  Underwire Open-Cup Basque
  59,90 €
 21. Me Seduce
 22. Demoniq
  Evelyne black set
  44,90 €
 23. Demoniq
 24. Demoniq
  Esther - Avoin Body
  39,90 €
Laskeva

Vuxenin fetissivaatteet

Eroottisen pukeutumisen tavoitteena on korostaa miehen ja naisen välisiä eroja. Vuxenin fetissivaatteet toimivat naisellisuuden lähettiläinä ja kätkevät sisälleen juuri ne alueet, joita kumppanisi eniten himoitsee.

Lateksi kuuluu tyypillisimpiin fetisseihin. Vuxenin laajasta valikoimasta löydät kaiken, mitä tarvitset fantasioidesi toteuttamiseen. Nahkabikinit, lateksiset dominan asut ja häpyhuulinipistimet tuovat ripauksen tuhmuutta leikkeihinne. Fetissivaatteet ovat nautinnollinen tapa aloittaa löytöretki roolileikkien maailmaan. Tilaa Vuxenilta fetissivaatteet joko itsellesi tai lahjaksi ja aloita fantasioidesi toteuttaminen jo tänään.

Fetissit kuuluvat jokaiselle

Fetissit eivät ole myyttisiä tai kiellettyjä, vaan niitä löytyy todennäköisesti jokaiselta. Yksinkertaisimmillaan fetissi on asia, josta kiihottuu hyvin paljon. Toiset pitävät seksikkäinä univormuja, toiset taas kiihottuvat lateksisista asuista. Joku saattaa päästä hekumansa huipulle korkokenkiin ja nahkaan verhoutuneen naisen nähdessään, kun taas toisen mielestä roolileikit ja roolien vaihtaminen ovat seksiä parhaimmillaan.

Oman fetissin löytää pohtimalla, minkälaiset kokemukset ovat herättäneet aikaisemmin kiihottuneisuutta. Fetissit kuuluvat jokaisen seksuaalisuuteen ja niiden esille tuominen lisää värinää makuuhuoneessa. Jos dominointi kiihottaa sinua, voit lähteä liikkeelle käskyttämisestä. Sanele kumppanillesi ohjeet eroottiseen asuun pukeutuneena ja kokeile sitomista.

Vuxenin fetissivaatteiden valikoimasta löydät vaihtoehtoja monien erilaisten leikkien tueksi. Oletko aina haaveillut valtaleikeistä makuuhuoneessa? Eroottinen fetissiasu herättää parhaimmillaan eloon kokeilunhalua ja uusia puolia, sillä eri tavalla pukeutuminen lisää myös alttiutta käyttäytyä eri tavalla. Järjestä itsellesi ja kumppanillesi ikimuistoinen yllätys - pitkä ja viipyilevä leikki, jossa saatte luvan kanssa olla olematta omia itsejänne.

Piiloudu maskin taakse

Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin tähdittämää Eyes Wide Shut -elokuvaa ei suotta tunneta yhtenä elokuvahistorian seksikkäimmistä teoksista. Elokuvassa järjestetyissä orgioissa sekä naiset että miehet ovat piiloutuneet maskin taakse anonymiteetin säilyttämiseksi. Silmät peittävä maski yhdistetäänkin usein osaksi seksikkäitä roolileikkejä. Täydennä eroottinen asusi silmät piilottavalla maskilla ja varaudu olemaan illan tuntematon viettelijätär.  

Fetissivaatteet kaiken kokoisille

Vuxenin fetissivaatteista löydät suuren valikoiman eri kokoja. Joistakin vaatteista on myös pluskokoja. Oikean koon valitsemista helpottaa mittataulukko, ja onkin suositeltavaa mitata itsensä ennen tilauksen tekemistä. Vuxenin fetissivaatteet on valmistettu korkealaatuisista ja miellyttävistä materiaaleista. Erilaisten kangastyyppien yhdistely tekee vaatteista uniikkeja kokonaisuuksia, jotka istuvat kantajalleen täydellisesti.

Lataa