Lateksiset ja nahkaiset fetissivaatteet alk. 9,80 €

Tarkenna valintaasi

LATEKSISET JA KIILTONAHKAISET FETISSIVAATTEET ALK. 9,80 €

Eroottisilla vaatteilla virität mielesi seksikkääseen tilaan ja viestit kumppanillesi viettelyaikeistasi. Erilaiset fantasiat saavat tulta alleen, kun tehostat niitä seksikkäisiin vaatteisiin pukeutumalla. Roolileikki ja siihen kuuluva asu on myös hyvä keino kokeilla erilaisia rooleja, jotka aiemmin ovat jääneet mielen päälle vain salaisina. Vietteleminen eroottisen asun avulla on molemmille osapuolille kiihottava leikki, jonka aikana voitte paljastaa itsestänne salaisimmat puolenne.

Näytetään 1-24, 124 tuotteesta
 1. Cottelli Collection
  Jumpsuit with Long Sleeves
  79,90 €
 2. Allure
  WET LOOK GARTER SKIRT
  39,95 €
 3. Allure
  LACE & WET LOOK JUMPER
  49,95 €
 4. Allure
 5. Allure
  LACE WET LOOK TOP & SHORTS
  44,95 €
 6. Allure
  LACE & WET LOOK TEDDY
  44,95 €
 7. Allure
  FAUX LEATHER OPEN TOP & STRING
  49,95 €
 8. Allure
  Allure Faux Leather Chaps, Pasties & String Set
  34,90 €
  Väri / Materiaali Musta, Nahka
 9. Allure
  Allure Faux Leather Eyelet Teddy
  Väri / Materiaali Musta, Nahka
 10. Allure
 11. Allure
  Lace & Wet Look Teddy - Onesize
  44,95 €
 12. Allure
  Lace Wet Look Top & String
  44,95 €
 13. Demoniq
  Demoniq YUKA Shibari Pack
  59,90 €
 14. Demoniq
  Demoniq YUKIKO Shibari pack
  79,90 €
 15. Demoniq
  Demoniq KAYO Shibari Pack
  69,90 €
 16. Bijoux
  Bijoux Indiscrets - Maze H Harness Brown
  59,90 €
  Väri Ruskea
 17. Bijoux
  Bijoux Indiscrets - Maze H Harness Black
  59,90 €
  Väri Musta
 18. Bijoux
  Bijoux Indiscrets - Maze 8 Harness Brown
  44,90 €
  Väri Ruskea
 19. Bijoux
  Bijoux Indiscrets - Maze 8 Harness Black
  44,90 €
  Väri Musta
 20. Bijoux
  Bijoux Indiscrets - Maze Suspender Belt Brown
  39,90 €
  Väri Ruskea
 21. Bijoux
  Bijoux Indiscrets - Maze X Harness Brown
  59,90 €
  Väri Ruskea
 22. Bijoux
  Bijoux Indiscrets - Maze X Harness Black
  59,90 €
  Väri Musta
 23. Black Level
  Vinyl Powernet Body
  49,90 €
Laskeva

Vuxenin fetissivaatteet

Eroottisen pukeutumisen tavoitteena on korostaa miehen ja naisen välisiä eroja. Vuxenin fetissivaatteet toimivat naisellisuuden lähettiläinä ja kätkevät sisälleen juuri ne alueet, joita kumppanisi eniten himoitsee.

Lateksi kuuluu tyypillisimpiin fetisseihin. Vuxenin laajasta valikoimasta löydät kaiken, mitä tarvitset fantasioidesi toteuttamiseen. Nahkabikinit, lateksiset dominan asut ja häpyhuulinipistimet tuovat ripauksen tuhmuutta leikkeihinne. Fetissivaatteet ovat nautinnollinen tapa aloittaa löytöretki roolileikkien maailmaan. Tilaa Vuxenilta fetissivaatteet joko itsellesi tai lahjaksi ja aloita fantasioidesi toteuttaminen jo tänään.

Fetissit kuuluvat jokaiselle

Fetissit eivät ole myyttisiä tai kiellettyjä, vaan niitä löytyy todennäköisesti jokaiselta. Yksinkertaisimmillaan fetissi on asia, josta kiihottuu hyvin paljon. Toiset pitävät seksikkäinä univormuja, toiset taas kiihottuvat lateksisista asuista. Joku saattaa päästä hekumansa huipulle korkokenkiin ja nahkaan verhoutuneen naisen nähdessään, kun taas toisen mielestä roolileikit ja roolien vaihtaminen ovat seksiä parhaimmillaan.

Oman fetissin löytää pohtimalla, minkälaiset kokemukset ovat herättäneet aikaisemmin kiihottuneisuutta. Fetissit kuuluvat jokaisen seksuaalisuuteen ja niiden esille tuominen lisää värinää makuuhuoneessa. Jos dominointi kiihottaa sinua, voit lähteä liikkeelle käskyttämisestä. Sanele kumppanillesi ohjeet eroottiseen asuun pukeutuneena ja kokeile sitomista.

Vuxenin fetissivaatteiden valikoimasta löydät vaihtoehtoja monien erilaisten leikkien tueksi. Oletko aina haaveillut valtaleikeistä makuuhuoneessa? Eroottinen fetissiasu herättää parhaimmillaan eloon kokeilunhalua ja uusia puolia, sillä eri tavalla pukeutuminen lisää myös alttiutta käyttäytyä eri tavalla. Järjestä itsellesi ja kumppanillesi ikimuistoinen yllätys - pitkä ja viipyilevä leikki, jossa saatte luvan kanssa olla olematta omia itsejänne.

Piiloudu maskin taakse

Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin tähdittämää Eyes Wide Shut -elokuvaa ei suotta tunneta yhtenä elokuvahistorian seksikkäimmistä teoksista. Elokuvassa järjestetyissä orgioissa sekä naiset että miehet ovat piiloutuneet maskin taakse anonymiteetin säilyttämiseksi. Silmät peittävä maski yhdistetäänkin usein osaksi seksikkäitä roolileikkejä. Täydennä eroottinen asusi silmät piilottavalla maskilla ja varaudu olemaan illan tuntematon viettelijätär.  

Fetissivaatteet kaiken kokoisille

Vuxenin fetissivaatteista löydät suuren valikoiman eri kokoja. Joistakin vaatteista on myös pluskokoja. Oikean koon valitsemista helpottaa mittataulukko, ja onkin suositeltavaa mitata itsensä ennen tilauksen tekemistä. Vuxenin fetissivaatteet on valmistettu korkealaatuisista ja miellyttävistä materiaaleista. Erilaisten kangastyyppien yhdistely tekee vaatteista uniikkeja kokonaisuuksia, jotka istuvat kantajalleen täydellisesti.

Lataa