Lateksiset ja nahkaiset fetissivaatteet alk. 9,80 €

Tarkenna valintaasi

LATEKSISET JA KIILTONAHKAISET FETISSIVAATTEET ALK. 9,80 €

Eroottisilla vaatteilla virität mielesi seksikkääseen tilaan ja viestit kumppanillesi viettelyaikeistasi. Erilaiset fantasiat saavat tulta alleen, kun tehostat niitä seksikkäisiin vaatteisiin pukeutumalla. Roolileikki ja siihen kuuluva asu on myös hyvä keino kokeilla erilaisia rooleja, jotka aiemmin ovat jääneet mielen päälle vain salaisina. Vietteleminen eroottisen asun avulla on molemmille osapuolille kiihottava leikki, jonka aikana voitte paljastaa itsestänne salaisimmat puolenne.

Näytetään 1-24, 176 tuotteesta
 1. Late-X
  RED LATEX GLOVES
  49,90 €
 2. Black Level
  Kiiltonahka sukkanauhaliivit
  34,90 €
 3. Black Level
  Kiiltonahka korsetti
  54,90 €
 4. Black Level
  Punainen kiiltonahka korsetti
  79,90 €
 5. Black Level
  Vinyyli Hanskat
  29,90 €
 6. Black Level
  Kiiltävät Mustat Hanskat
  29,90 €
 7. Black Level
  Kiiltonahka stringit ketjulla
  14,90 €
 8. Black Level
  Kiiltonahka Zip Housut
  24,90 €
 9. Late-X
  RED LATEX STOCKINGS
  49,90 €
 10. Red Corner
  3pcs Set With Waist Cincher
  49,90 €
 11. Red Corner
  Sleeveless Wetlook Body
  49,90 €
 12. Red Corner
  Crotchless Body & Mini Skirt
  49,90 €
 13. Red Corner
  Wetlook Mini Dress W Zipper
  44,90 €
 14. Red Corner
  Mini Dress W Removable Cups
  49,90 €
 15. Red Corner
 16. Red Corner
  Halterneck Mini Dress W Lacing
  49,90 €
 17. Red Corner
  I Have AmazingTits Mini Dress
  39,90 €
 18. Bad Kitty
  Body With Clamps
  39,90 €
  Väri / Materiaali Musta, Pitsi
 19. Black Level
  Vinyl Top with Zip
  24,90 €
 20. Black Level
  Vinyl Corsage with Studs
  69,50 €
 21. Black Level
  Vinyl Dress with Lacing
  64,90 €
 22. Black Level
  Vinyl Dress with Lacing
  59,90 €
 23. Black Level
  Vinyl Dress with Suspenders
  44,90 €
 24. Black Level
  Vinyl Stockings
  44,90 €
Laskeva

Vuxenin fetissivaatteet

Eroottisen pukeutumisen tavoitteena on korostaa miehen ja naisen välisiä eroja. Vuxenin fetissivaatteet toimivat naisellisuuden lähettiläinä ja kätkevät sisälleen juuri ne alueet, joita kumppanisi eniten himoitsee.

Lateksi kuuluu tyypillisimpiin fetisseihin. Vuxenin laajasta valikoimasta löydät kaiken, mitä tarvitset fantasioidesi toteuttamiseen. Nahkabikinit, lateksiset dominan asut ja häpyhuulinipistimet tuovat ripauksen tuhmuutta leikkeihinne. Fetissivaatteet ovat nautinnollinen tapa aloittaa löytöretki roolileikkien maailmaan. Tilaa Vuxenilta fetissivaatteet joko itsellesi tai lahjaksi ja aloita fantasioidesi toteuttaminen jo tänään.

Fetissit kuuluvat jokaiselle

Fetissit eivät ole myyttisiä tai kiellettyjä, vaan niitä löytyy todennäköisesti jokaiselta. Yksinkertaisimmillaan fetissi on asia, josta kiihottuu hyvin paljon. Toiset pitävät seksikkäinä univormuja, toiset taas kiihottuvat lateksisista asuista. Joku saattaa päästä hekumansa huipulle korkokenkiin ja nahkaan verhoutuneen naisen nähdessään, kun taas toisen mielestä roolileikit ja roolien vaihtaminen ovat seksiä parhaimmillaan.

Oman fetissin löytää pohtimalla, minkälaiset kokemukset ovat herättäneet aikaisemmin kiihottuneisuutta. Fetissit kuuluvat jokaisen seksuaalisuuteen ja niiden esille tuominen lisää värinää makuuhuoneessa. Jos dominointi kiihottaa sinua, voit lähteä liikkeelle käskyttämisestä. Sanele kumppanillesi ohjeet eroottiseen asuun pukeutuneena ja kokeile sitomista.

Vuxenin fetissivaatteiden valikoimasta löydät vaihtoehtoja monien erilaisten leikkien tueksi. Oletko aina haaveillut valtaleikeistä makuuhuoneessa? Eroottinen fetissiasu herättää parhaimmillaan eloon kokeilunhalua ja uusia puolia, sillä eri tavalla pukeutuminen lisää myös alttiutta käyttäytyä eri tavalla. Järjestä itsellesi ja kumppanillesi ikimuistoinen yllätys - pitkä ja viipyilevä leikki, jossa saatte luvan kanssa olla olematta omia itsejänne.

Piiloudu maskin taakse

Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin tähdittämää Eyes Wide Shut -elokuvaa ei suotta tunneta yhtenä elokuvahistorian seksikkäimmistä teoksista. Elokuvassa järjestetyissä orgioissa sekä naiset että miehet ovat piiloutuneet maskin taakse anonymiteetin säilyttämiseksi. Silmät peittävä maski yhdistetäänkin usein osaksi seksikkäitä roolileikkejä. Täydennä eroottinen asusi silmät piilottavalla maskilla ja varaudu olemaan illan tuntematon viettelijätär.  

Fetissivaatteet kaiken kokoisille

Vuxenin fetissivaatteista löydät suuren valikoiman eri kokoja. Joistakin vaatteista on myös pluskokoja. Oikean koon valitsemista helpottaa mittataulukko, ja onkin suositeltavaa mitata itsensä ennen tilauksen tekemistä. Vuxenin fetissivaatteet on valmistettu korkealaatuisista ja miellyttävistä materiaaleista. Erilaisten kangastyyppien yhdistely tekee vaatteista uniikkeja kokonaisuuksia, jotka istuvat kantajalleen täydellisesti.

Lataa