&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Fleshlight tekovagina alk. 59.90 € • vuxen.fi

Tarkenna valintaasi

FLESHLIGHT TEKOVAGINA ALK. 59.90 €

Fleshlight-tekovagina on markkinoiden myydyin tekovagina, eikä syyttä. Kaikista tekovaginoista Fleshlight on aidoimman tuntuinen ja näin ollen useimpien mielestä myös nautinnollisin vagina, jonka kaupasta saa. Valikoimistamme löytyy useita erilaisia Fleshlight-tekovaginoita, jotka tarjoavat upeita nautinnon hetkiä.

Näytetään 1-24, 70 tuotteesta
 1. Fleshlight
  Tera Patrick - Twisted
  69,90 €
 2. Fleshlight
  Angela White - Entice
  69,90 €
 3. Fleshlight
 4. Fleshlight
  Fleshlight Tera Patrick - Tease
  69,95 €
  Väri Ihonvärinen vaalea
 5. Fleshlight
  Fleshlight Adriana Chechik - Empress
  69,95 €
  Väri Ihonvärinen vaalea
 6. Fleshlight
  Fleshlight Flight Aviator
  59,90 €
  Kokonaispituus 20.32 cm
  Sisään työntyvä osuus 15.24 cm
 7. Fleshlight
  Fleshlight Kendra Sunderland - Angel
  69,95 €
  Väri Ihonvärinen vaalea
 8. Fleshlight
 9. Fleshlight
 10. Fleshlight
 11. Fleshlight
 12. Fleshlight
  FLESHLIGHT CHRISTY MACK - BOOTY
  69,90 €
 13. Fleshlight
 14. Fleshlight
 15. Fleshlight
 16. Fleshlight
  Fleshlight Eva Lovia Sugar
  69,90 €
 17. Fleshlight
 18. Fleshlight
 19. Fleshlight
  FLESHLIGHT TURBO THRUST COPPER
  59,90 €
 20. Fleshlight
 21. Fleshlight
 22. Fleshlight
  FLESHLIGHT ASA AKIRA - DRAGON
  69,90 €
 23. Fleshlight
  FLESHLIGHT Nikki Benz - MVP
  69,90 €
Laskeva

Fleshlight

Fleshlight on maailman eniten myyty tekovagina

Olet utelias mies ja haluat ottaa selvää, kuinka suurta nautintoa voit saada leikkimällä itsesi kanssa, meiltä löytyy useita seksileluja sinulle, joita voit kokeilla. Tai ehkä oletkin jo kokeillut joitakin seksinukkeja , jotka eivät antaneetkaan sinulle sitä nautintoa, jota etsit, tai olet kenties kokeillut monia erilaisia tekovaginoita, mutta et vieläkään ole löytänyt seksilelua, jolla saisit täydellisen tyydytyksen. Riippumatta siitä oletko utelias aloittelija vai kokenut, mutta silti etsit vielä sitä täydellistä seksilelua yksityiseen hauskanpitoon, löytyy meiltä ratkaisu, jota kutsutaan Fleshlightiksi. Se on kohuttu tekovagina, täydellisellä muotoilullaan, hyvän  ja aidon tuntuinen, antamaan parasta nautintoa sinulle. 

Fleshlight tekovaginaa on saatavana monessa eri mallissa

Fleshlight tekovaginaa on saatavana monissa eri malleissa ja voit ostaa myös erilaisia ​​lisävarusteita siihen, jotka vahvistavat realistista tuntumaa  ja nautintoa, tästä seksilelusta, joka todella toimii. Fleshlightia saa myös useissa eri väreissä, josta voit valita, mikä väri viehättää juuri sinua eniten. Kun tilaat Fleshlightisi meiltä vuxen.fi, voit olla aina varma, että saat tilauksesi huomaamattomassa paketissa, sekä 30 päivän vaihto-ja palautusoikeuden, jos tuote ei ollutkaan sitä, mitä odotit. Muista toki lukea säännöt aina huolella läpi, ettet tee jotain mikä voisi estää tuotteen palautuksen.

Muuta informaatiota Fleshlights tekovaginasta

Se mikä tekee Fleshlightista täydellisen seksilelun itsetyydytykseen, on se, että siihen voi hankkia monia oheistuotteita rinnalle. Täältä löydät esimerkiksi lämmittimen, jotta Fleshlightisi tuntuisi vieläkin aidomman tuntuiselta vaginalta. Täältä löydät myös pidikkeen tabletillesi, jotta voit samaan aikaan katsella eroottistaelokuvaa, kun nautit uudesta suosikkilelustasi Fleshlightista. 

Lataa