Käyttämäsi selain on vanha, joten kaikki sivuston toiminnot eivät ehkä ole käytössäsi. Myös ulkoasu voi poiketa tarkoitetusta.

Vibraattorit

-57%
Satisfyer
Satisfyer Pro G-spot Rabbit
29,99 €69,90 €
Fun Factory
Miss Bi Black Line
99,50 €
Fun Factory
Tiger Black Line - Palkittu
84,90 €
Grlpwr
Elektra - Extremely Powerful Rabbit
99,95 €
Vuxen
The Classic G-spot Vibrator
19,95 €
Yellooh
Johan Black - Let Me In Honey
27,95 €
-38%
Auto-rabbit
Auto Rabbit - Testivoittaja
24,95 €39,95 €
Fun Factory
Big Boss Black Line
89,90 €
Yellooh
The Perfect Mini Vibe - Black
19,95 €
-35%
Kampanja
Zalo
Rosalie Rabbit Vibrator - Bright Red
110,47 €169,95 €
Yellooh
Lucifer - The Devil Inside You
79,95 €
Grlpwr
Megan - Elegant Classic Vibrator
39,95 €
Satisfyer
Satisfyer Vibes Yummy Sunshine
49,90 €
Lelo
Soraya 2 Deep Rose - Rabbit
199 €
Yellooh
The Perfect Mini Vibe - Pink
19,95 €
-33%
Yellooh
Måns - Keep Rollin' Rollin'
59,95 €89,95 €
Lelo
Soraya Wave - Black
259 €
-35%
Kampanja
Zalo
Marie G-pisteen Vibraattori - Royal Blue
94,22 €144,95 €
Lelo
Soraya Wave - Deep Rose
259 €
Nsnovelties
Thumper Power Vibe Pink
57,95 €

Vibraattori voi auttaa saavuttamaan orgasmin helpommin ja nopeammin ja se on mahtava väline tekemään seksielämästäsi parempaa ja mielenkiintoisempaa. Moni saattaa nähdä vibraattorin asiana, jota käytetään yksin peiton alla ja piilotetaan kun on valmis, mutta vibraattori voi olla myös hyödyllinen (sekä jännittävä!) lisä parisuhteessa. Moni nainen ei saa orgasmia tavallisen penetraatioseksin aikana, ja vibraattori voi siten olla juuri se, joka puuttuu! Olit sitten sinkku tai vakaassa suhteessa, vibraattori tulisi löytyä jokaisen naisen yöpöydän laatikosta!

Millaisia vibraattoreita on?

Vibraattorit ovat suosituin seksilelu naisille, ja niitä on saatavana useissa eri malleissa, jotka antavat sinulle juuri haluamasi ja tarvitsemasi stimulaation. Suosituin vibraattori on Rabbit-vibraattori, joka stimuloi sekä vaginaa että klitorista yhtä aikaa. Meiltä löytyy myös klitorisvibraattorit, joka stimuloi vain klitorista ja on täydellinen tapa varmistaa orgasmi yhdynnän aikana. G-pisteen vibraattori keskittyy G-pisteen stimulointiin ja siinä on pää, joka on erityisesti suunniteltu G-pisteen hierontaan.

Vibraattoreja on eri värisiä, muotoisia ja kokoisia. On versioita, jotka värisevät, sykkivät, pyörivät tai työntyvät, ja vibraattoreita, jotka on suunniteltu mahdollisimman realistisen muotoisiksi. Vibraattoreissa on yleensä useita värinätasoja tai -toimintoja, ja niitä voidaan käyttää erityyppisiä stimulaatioita varten. Haluatko aloittaa heikolla värinällä ja rakentaa hitaasti nautintoa? Vai rakastatko syviä ja voimakkaita aistimuksia, jotka vievät sinut orgasmiin hetkessä? Vibraattoreita voi käyttää sekä sisäiseen että ulkoiseen stimulaatioon, ja ulkoisella tarkoitamme, että sitä voidaan käyttää koko kehossa ei vain alapäässä!

Mikä vibraattori pitäisi valita?

Jokainen nainen on erilainen, paitsi fyysisen kehon, myös seksuaalisten mieltymysten ja fantasioiden suhteen. Mikä vibraattori sinun pitäisi valita riippuu täysin siitä, mitä toimintoa etsit ja miten haluat käyttää sitä. Suuren valikoimamme avulla olemme kuitenkin varmoja, että löydät vibraattorin, joka sopii omaan makuusi ja tarpeisiisi! Jos haluat apua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@vuxen.fi.
  • 100 päivän avoin kauppa!

  • Sähköposti: info@vuxen.fi

  • Huomaamaton toimitus, anonyymi lähettäjä