&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Miesten alusasut alk. 7,90 € • vuxen.fi

Tarkenna valintaasi

MIESTEN ALUSVAATTEET ALK. 7,90 €

Hyvin valituilla alusvaatteilla teet kumppanisi kuumaksi makuuhuoneessa, pääset virittäytymään oikeanlaiseen tunnelmaan ja voit saada jopa peniksesi näyttämään suuremmalta ja houkuttelevammalta, jopa silloin kun sinulla on vielä farkut jalassa. Valikoimistamme löydät paljon kuumia boksereita, stringejä, alushousuja ja erikoisuuksia, joihin sonnustautuminen voi johtaa siihen, että sinulla on pian hyvinkin kuumat oltavat.

Näytetään 1-24, 52 tuotteesta
 1. Hustler
  Hustler Wet Look Jock Strap
  13,90 €
 2. ZADO
  Leather Pants
  39,90 €
 3. Black Level
  Men's Vinyl G-String
  24,90 €
 4. Black Level
  Men's Vinyl Brief
  29,90 €
 5. Black Level
  Men's Peek-A-Boo Vinyl Briefs
  27,90 €
 6. Blueline
  Performance Microfiber Thong
  13,00 €
  Saatavana useissa eri väreissä!  
 7. Blueline
 8. Blueline
 9. Hustler
  Hustler Wet Look Thong
  19,90 €
 10. Hustler
  Hustler Wet Look Trunk
  19,90 €
 11. Svenjoyment
  Boxer Briefs Pirate
  19,90 €
 12. Noir Handmade
 13. Svenjoyment
  Wetlook & Lace Pants
  29,90 €
 14. Svenjoyment
  Stretchy Briefs
  19,90 €
 15. Svenjoyment
  Men's Mini String
  12,90 €
  Väri / Materiaali Musta
 16. Svenjoyment
  Men's mini String
  9,90 €
  Väri / Materiaali Musta, Verkko
 17. Svenjoyment
  Pink Mini String for Him M/L
  12,90 €
  Väri Syvä pinkki
 18. Vuxen Lux
  Leather Jock Strap
  34,90 €
 19. Svenjoyment
  Wetlook G-string
  21,90 €
 20. Svenjoyment
  Lace Pants For Him
  24,90 €
 21. Svenjoyment
  Satin Blue Swell Pants
  24,90 €
 22. Svenjoyment
  Svenjoyment 3-pack String
  24,90 €
Laskeva

Villitse kumppanisi alusvaatevalinnallasi

On aivan puppua, että kuumiin alusvaatteisiin sonnustautuminen olisi naisten etuoikeus. Seksikkäät alusvaatteet piristävät taatusti sekä pitäjäänsä että niiden kantajan katselijaa sukupuoleen katsomatta. Villiinnyttekö kumppanisi kanssa bondage-henkisistä nahkasta ja niitistä? Tyylikkäästä retrosta? Siitä, että paljas pinta tai läpikuultava materiaali peittää ja paljastaa samaan aikaan? Tai siitä, että erilaiset napit tai vetoketjut houkuttelevat jo kuvittelemaan, mitä niiden takaa paljastuukaan?

Paljon miesten alusvaatteita erilaisiin roolileikkeihin

Niin naisten kuin miestenkin alusvaatteet ovat oleellinen osa erilaisia roolileikkejä ja houkuttelevat myös ottamaan makuuhuoneessa sellaisia rooleja, joihin ei välttämättä tavallisissa arkivaatteissa (tai vaatteitta) rohkaistuisi. Niinpä alusvaatteilla leikittely voi johtaa monenlaisiin uusiin seikkailuihin ja kokemuksiin. Älä siis ujostele vaan tutustu valikoimaamme ja päätä, minkä roolin sinä haluaisit ottaa tai toivoisit kumppanisi ottavan makuuhuoneessa.

Sillä on väliä, mitä pidät vaatteidesi alla

Seksikkäät alusvaatteet eivät kuulu vain niihin tilanteisiin, joissa päälläsi ei ole mitään muuta. Kokeile lähteä juhlimaan tavanomaisten alusvaatteidesi sijaan ekstraseksikkäissä boksereissa tai stringeissä. Huomaat, että tunnet itseksi 100 % itsevarmemmaksi ja kuumemmaksi ja että myös muut huomaavat sen. Voi olla, ettei mene aikaakaan ennen kuin pääset jo esittelemään uudelle tuttavuudellesi seksikkäitä alusvaatteitasi hieman lähemminkin.

Oikeanlaiset alusvaatteet saavat myös peniksesi näyttämään suuremmalta

Monet valikoimamme alushousut eivät saa sinua ainoastaan näyttämään kuumalta ja itsevarmalta, vaan monista niistä on myös sellaisia penistä ja kiveksiä kohottavia ja tukevia ominaisuuksia, jotka tuovat peniksesi esille parhaalla mahdollisella tavalla. Niinpä jo tiukahkojen housujen läpi voi huomata, ettei varustuksessasi ole valittamista. Voikin olla, että meno käy nopeasti niin kuumaksi, ettette ehdi edes riisua kokonaan. Onneksi monet valikoimamme alushousut on suunniteltu niin, että niitä voidaan käyttää myös yhdynnän aikana...

Lataa