&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Rooliasut ja naamiaisasut alk. 24,70 € • vuxen.fi

Tarkenna valintaasi

ROOLIASUJEN AVULLA FANTASIAT TOTEEN

Naisen asu paljasti kaistaleen heleää ihoa. Vaikka mies tiesi naisen työskentelevän vielä muutaman tunnin ajan, ei hän voinut vastustaa kiusausta…

Rooliasut täydentävät eroottisia fantasioita ja tuovat elokuvien ja kirjallisuuden maailman käsillesi. Vuxenin rooliasut ovat kuin suoraan eroottisen novellin sivuilta. Ainoana erona fantasiaan on tällä kertaa se, että sinä ja kumppanisi näyttelette sen kuumissa kohtauksissa pääosaa.

Tilatessasi rooliasut meiltä saat aina supernopean ja huomaamattoman toimituksen.

Näytetään 1-24, 40 tuotteesta
 1. Cottelli Collection
  Nurse Dress
  54,90 €
 2. Cottelli Collection
  Plaid Rintaliivit & hame
  29,90 €
 3. Black Level
  Tarjoilijan asu
  59,90 €
 4. Cottelli Collection
  Seksikäs koulutytön asu
  49,90 €
 5. Cottelli Collection
  Sihteerikön asu kravaatilla
  39,90 €
 6. Cottelli Collection
  Waitress Body
  36,90 €
 7. Black Level
  Sairaanhoitajan kiiltonahka asu
  49,90 €
 8. Fräulein Kink
  Kitten Gag

  Loppu varastosta

  179,00 €
  Väri Musta
  Väri / Materiaali Musta, Satiini
 9. Cottelli Collection
  Ranskalainen Siivoojan asu
  29,90 €
 10. Fetish Fantasy Lingerie
  The Reaper Onesize
  44,90 €
  Väri Musta
  Väri / Materiaali Musta
 11. Cottelli Collection
  Sexy Waitress
  24,90 €
 12. Cottelli Collection
  Koulutytön asu
  69,90 €
 13. Cottelli Collection
  Lentoemännän asu
  54,90 €
 14. Cottelli Collection
  Horny Schoolgirl Set
  54,90 €
 15. Cottelli Collection
  Plussize Schoolgirl set
  69,90 €
 16. Fräulein Kink
  Miss Kitten Mask
  169,00 €
  Väri Musta
  Väri / Materiaali Musta, Satiini
 17. Cottelli Collection
  Seksikäs kodinhoitaja
  24,90 €
 18. Cottelli Collection
  Plussize Nurset Setti
  49,90 €
 19. Baci
 20. Cottelli Collection
 21. Cottelli Collection
  Plussize Maid's Dress
  59,90 €
 22. Black Level
  Sexy Maid Dress
  64,90 €
 23. Black Level
  Vinyl Secretary Dress
  69,90 €
Laskeva

Solahda toiseen rooliin

Kukapa meistä ei toisinaan haaveilisi solahtamisesta aivan toiseen rooliin? Rooliasut voivat sekä tuoda virikettä seksielämään, että toimia rohkaisuna toteuttaa omia fantasioita. Roolileikkien avulla innostat niin pitkää parisuhdetta kuin vastarakastuneen ensihuumaa.

Kodinhoitaja, sairaanhoitaja, lentoemäntä vai kenties eksoottinen geisha? Vuxenin yli kolmenkymmenen eri asun valikoimasta löydät varmasti juuri teidän leikkejänne miellyttävän roolin. Kaikki rooliasut on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka tuntuvat päällä mukavilta ja auttavat oikeaan tunnelmaan solahtamisessa. Asujamme löytyy eri kokoisina, ja vaatteiden sopivuuden varmistat parhaiten mittaamalla itsesi. Jokaisen asun yhteydestä löytyy kokotaulukko, joka helpottaa oikean koon valintaa.

Roolileikkien viisi teesiä

Toisinaan esimerkiksi pitkässä parisuhteessa tulee eteen vaihe, jolloin kaikki vällyjen välissä toteutettava tuntuu jo kokeilulta. Tässä tilanteessa mielikuvitus ja hauskuus saavat ottaa vallan makuuhuoneessa.

1. Virittäytykää tunnelmaan katselemalla yhdessä jokin seksikäs elokuva ja ottakaa elokuvasta vinkkejä omiin kokeiluihinne. Voi olla, että tällä kertaa loppuratkaisu jää näkemättä..

2. Valitkaa rakastelulle roolileikin teemaa peilaava paikka. Sihteerikön viettelemistä kuvaavassa tarinassa keittiönpöytä nousee arvoon arvaamattomaan ja eroottinen tarjoilija voi käyttää rekvisiittana vaikkapa hunajaa, jota valuttaa suloisesti suoraan pullosta.

3. Valitse asu, johon et olisi ikinä uskonut voivasi pukeutua. Uudet hepenet voivat paljastaa uusia puolia itsestäsi. Ehkä löydät rohkeutta toteuttaa fantasioita, joihin et olisi aikaisemmin uskaltautunut.

4. Escort vai murtovaras? Suunnittele kohtaamisenne ympärille kertomus mahdollisimman todentuntuisen fantasian takaamiseksi. Tavatkaa kumppaninne kanssa esimerkiksi jossakin teille entuudestaan tuntemattomassa paikassa ja iskekää silmänne toisiinne.

5. Älkää ottako toisianne turhan vakavasti. Roolileikeissä on lupa heittäytyä ja pitää hauskaa. Antakaa tilaa naurulle ja hurmokselle. Jos leikki ei sujuisi suunnitellusti, voi tilanteen ottaa rennosti. Tärkeintä on yhteinen nautinto ja hauskanpito.

Jaa fantasiasi

Jos mielit toteuttaa seksifantasioitasi, kerro kumppanillesi rohkeasti niistä. Jotkut fantasiat lienevät toki sellaisia, jotka haluaa pitää vain itsellään. Kipinän lisääminen ja fantasioiden toteutuminen kaipaavat kuitenkin avoimuutta. Saattaa olla, että olette molemmat haaveilleet salaa samasta - mutta ette vain ole uskaltaneet avata suutanne.

Salaisista fantasioista avautumisen voi aloittaa vaikkapa jotakin unta muistellen. Viittaa seksikkääseen uneesi luontevan huolettomasti ja ota sen jälkeen puheeksi, olisiko uni kenties toteutettavissa.

Lataa