&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Anaalisuihku alk. 14,80 € • vuxen.fi

ANAALISUIHKUT ALK. 14,80 €

Anaalihuuhtelu on hyvä tehdä ennen anaaliseksin aloittamista. Anaalisuihku puhdistaa ja tyhjentää peräsuolen. Hyvä hygienia anaaliseksin yhteydessä varmistaa sen, että ikävät yllätykset pysyvät pois tieltä leikkienne aikana. Monet myös tuntevat nautintoa anaalisuihkua käyttäessään.

Vuxenin anaalisuihkut ovat äärimmäisen helppokäyttöisiä. Osassa anaalisuihkuista on säiliö, joka täytetään haalealla vedellä ennen käyttöä. Suihkun kärkeen sivellellään liukuvoidetta, ja kärki viedään anuksen sisälle. Huuhtelu toistetaan niin monta kertaa, kunnes ulos tuleva vesi on kirkasta. Suihkuihin kytkettävät intiimisuihkut laitetaan suoraan suihkuun kiinni. Vuxenin intiimisuihkut sopivat kaikkiin standardisuihkuihin. Anaalisuihkujen kärjet on muotoiltu niin, että ne tuottavat hierovaa nautintoa.

9 Tuote(tta)
 1. You2Toys
  Whirling Intiimi Spray
  19,90 €
 2. You2Toys
  Alumiini Suihku
  29,90 €
  Kokonaispituus 16.5cm
  Sisään työntyvä osuus 12cm
  Halkaisija 2cm
 3. You2Toys
  Splash-Queen
  22,90 €
  Väri Violetti
 4. You2Toys
  Love Shower
  16,90 €
  Väri Musta
 5. Calexotics
  Ultimate Douche
  12,90 €
  Kokonaispituus (korkeus 12 cm, volyymi160 ml) - 12 cm, Ø 1 og 1.3 cm.
 6. You2Toys
  Mini Anaalisuihku
  14,90 €
 7. You2Toys
  Anaalisuihku
  18,90 €
 8. You2Toys
  Maxi Travel Intiimisuihku
  19,90 €
 9. Joydivision
  Intimate Douch Aluminium
  49,90 €
  Kokonaispituus 13.5 cm
  Halkaisija 2 cm
Laskeva

Anaalisuihku lisää nautintoa

Anaalihuuhtelu tulisi tehdä muutamaa tuntia ennen anaaliseksin harrastamista. Huuhtelu rentouttaa, ja tekee anaaliseksin harrastamisesta nautinnollisemman kokemuksen. Anaalisuihkut sopivat käytettäväksi myös emättimeen. Tällöin tulee kuitenkin huolehtia hygieniasta.

Puhdistavan ominaisuuden lisäksi anaalisuihkun ympärille voi rakentaa kiehtovan seksileikin. Veden virtaus emättimessä tai anuksessa lisää kiihottuneisuutta - varsinkin silloin, kun suihkua ohjaa kumppani. Myös anaalisuihkun kanssa tulee käyttää liukuvoidetta. Vesileikkeihin sopivat parhaiten vedenpitävät liukuvoiteet.

Moni kokee seksin ja valuvan veden yhdistelmän vastustamattomana. Jos leikkinne ovat aikaisemmin rajoittuneet vain suihkun käyttöön, on nyt hyvä hetki maksimoida nautinto anaali- ja emätinsuihkun avulla.

Vuxenin anaalisuihkut on valmistettu miellyttävästä materiaalista ja niiden muotoilussa on huomioitu herkän alueen vaatimukset. Anaalisuihkut ovat pehmeitä ja joustavia. Valmistaudu anaaliseksiin yhdessä kumppanisi kanssa lämpimässä suihkussa ja ota avuksesi anaalisuihku. Voitte tehdä valmistautumisesta osan esileikkiä ja rentouttaa lihaksenne lämpimän veren virratessa intiimien alueidenne läpi. Kokonaisvaltaisen kokemuksen saat esimerkiksi Vuxenin Anal Playbox -settiä kokeilemalla. Pakkaus yhdistää sekä anaalitappeja että -suihkua, aivan uudenlaiseen kliimaksiin tähdäten.

Värinää anaalivibraattorilla

Kun vesi on virrannut tarpeeksi, on aika siirtyä makuuhuoneen puolelle. Värinä rentouttaa ja kiihottaa anusta. Anaalivibraattori sopii käytettäväksi niin miehelle kuin naiselle, ja on hyvä apuväline anaaliseksin aloittamiseen. Vuxenin värisevistä anaalivibraattoreista löydät kokoja ja muotoja erilaisiin tarpeisiin.

Kiusaa sormella

Oletko anaaliseksin suhteen ensikertalainen? Anaaliin tarkoitetut sormilelut ovat pienikokoisia, ja ne on muotoiltu juuri anukseen sopiviksi. Sormilelut on päällystetty kiusoittelevalla kohokuvioinnilla, joka stimuloi peräaukkoa.

Lataa