&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Liukuvoiteet anaaliseksiin Vuxenin suuresta valikoimasta

Tarkenna valintaasi
Rajaa
Refine the selection Close filter
23 Tuote(tta)
 1. Shots
  Fist It - 500ml
  32,90 €
 2. Shots
  Fist It - Numbing - 500 ml
  34,90 €
 3. Shots
  Fist It - Extra Thick - 500 ml
  34,90 €
 4. Wicked Sensual Care
  WICKED - Jelle Anal Gel 60 ml
  24,90 €
 5.  
 6.  
  Vuxen Essentials Value Pack
  17,90 €
 7.  
 8. Mixgliss
  Mixgliss Max Anal Lube 150ml
  14,90 €
 9. Pjur
  pjur - Back Door Glide
  8,90 €
 10. Pjur
  Pjur Man Extreme glide
  19,90 €
 11. Pjur
  Pjur Power
  19,90 €
 12. ID
  ID Jelly Extra Thick
  8,90 €
 13. Topco
 14. ID
 15. Intimate Organics
 16. You2Toys
  Fisting Gel 200ml
  23,90 €
 17. Pipedream
  Finger In The Ace Kit
  4,90 €
 18. Pjur
  Pjur Analyze Me! Glide
  8,90 €
 19. HOT
  eXXtreme Glide
  9,90 €
 20. Pjur
  Pjur Analyse Me Comfort Glide
  7,90 €
 21. Pjur
  Pjur Backdoor Comfort Glide
  7,90 €
Laskeva

Liukuvoide anaaliseksiin

Monet, jotka eivät ole kokeilleet anaaliseksiä haaveilevat siitä. Ne, jotka ovat jo tutustuneet tämän tyyppiseen seksiin kumppanin tai seksilelejen kanssa sanovat sen tuovan ihan erituntuista nautintoa, kuin tavallinen seksi. Tärkeää on se, että molemmat haluavat sitä - jos kumppanisi ei halua, sinun pitää vain hyväksyä se. Anaaliseksi voi tuntua hieman tabulta, mutta se on miellyttävää seksiä sekä naisille, että miehille, jos sitä harrastetaan oikein, anaaliliukuvoiteen kanssa.  

Vinkkejä anaaliseksiin

Peräsuolessa ei ole ollenkaan luonnollista kosteutta, joten tehdäksesi siitä miellyttävämpää käytä liukuvoidetta anaaliseksissä. Anaaliseksiin tarkoitutut liukuvoiteet ovat useasti hieman paksumpia koostumukseltaan kuin muut liukuvoiteet.  Anaaliseksiin tarkoitetta liukuvoidetta voit käyttää myös seksilelujen kanssa ja jos käytät kondomia, joka on aina suositeltua kun puhutaan aanaaliseksistä. Anaaliseksistä saat miellyttävämpää pienellä valmistautumisella, tyhjennä suoli ja peseydy vähän ennen yhdyntää. Erityisesti aloittelijasta voi tuntua epämiellyttävältä, jos se on sotkuista, joten myös suojaava kondomi on hyvä ratkaisu.

Anaaliliukuvoide, joka kattaa kaikkien tarpeet 

Jos olet vasta tutustumassa peppuseksin saloihin, löytyy vuxenin suuresta valikoimasta myös anaaliliukuvoide, jossa on mukana hieman puuduttavaa vaikutusta. Tämä helpottaa tekemään nautinnon kokemisesta miellyttävämpää. Hygienian varmistamiseksi on olemassa myös antibakteerinen anaaliliukuvoide, joten jos se ahdistaa sinua, löytyy tästä tuotteesta sinulle ratkaisu. Aloittelijan tulee aloittaa varovaisesti. On olemassa seksileluja, jotka helpottavat lisäämään kokemusta hiljakseen, jotta se aina tuntuisi sinulle nautinnolliselta. Meillä jokaisella on oma kipu kynnyksemme, joten ikinä ei voi verrata kipua, toiselle se voi tehdä paljon kipeämpää kuin toiselle. Liukuvoide on todellakin helpottava tuote tekemään kokemuksesta miellyttävämpää. 

Anaaliseksistä nauttiminen

Naisena voit kaiketi kysyä, mikä on edes pointti harrastaa anaaliseksiä, kun voit harrastaa vaginaalista seksiä. Anuksen ympärillä ja sen sisällä on paljon erogeenisia alueita ja voit saada ihan erillaista nautintoa anaaliseksistä kuin vaginaalisesta seksistä. Jos  se kuullostaa sinusta jännittävältä ja houkuttelevalta, se on varmasti kokeilemisen arvoista. Silloin huomaat onko anaaliseksi sinua varten. Kurkista myös minkälainen valikoima anaaliseksiin tarkoitettuja seksileluja meiltä löytyy.  

Lataa