&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Vesipohjainen liukuvoide alk. 1,90 € • vuxen.fi

Tarkenna valintaasi

VESIPOHJAINEN LIUKUVOIDE ALK. 1,90 €

Liukuvoide on suositeltava hankinta kaikille seksin harrastajille. Liukuvoiteet on suunniteltu nimenomaan herkillä limakalvoalueilla käytettäviksi, joten ne ovat ehdottomasti mukavampi ja turvallisempi valinta kuin esimerkiksi perusvoiteiden tai muuhun käyttöön tarkoitettujen öljyjen käyttö liukastustarkoitukseen. Liukuvoiteen hankintaa suunnittelevalle vesipohjainen liukuvoide on varma valinta. Sitä voi käyttää huoletta kaikkien kondomien ja seksilelujen kanssa, se on helppo pestä pois iholta eikä se tahraa.

Näytetään 1-24, 92 tuotteesta
 1. Shots
  Fist It - 500ml
  32,90 €
 2. Shots
  Fist It - Numbing - 500 ml
  34,90 €
 3. Shots
  Fist It - Extra Thick - 500 ml
  34,90 €
 4. Wicked Sensual Care
  WICKED - AQUA Pomegranate
  12,90 €
 5. Wicked Sensual Care
  WICKED - AQUA Mocha Java
  12,90 €
 6. Wicked Sensual Care
  WICKED - AQUA Salted Caramel
  12,90 €
 7. Wicked Sensual Care
  WICKED - AQUA Vanilla Bean
  12,90 €
 8. Wicked Sensual Care
  WICKED - AQUA Candy Apple
  12,90 €
 9. Wicked Sensual Care
  WICKED - AQUA Cherry Cordial
  12,90 €
 10. Wicked Sensual Care
  WICKED - AQUA Cinnamon Bun
  12,90 €
 11. Wicked Sensual Care
 12. Wicked Sensual Care
 13. Wicked Sensual Care
 14. Wicked Sensual Care
 15. Wicked Sensual Care
  WICKED - TOY LOVE GEL 100 ML
  18,45 €
 16. Wicked Sensual Care
  WICKED - AQUA Pink Lemonade
  12,90 €
 17. Wicked Sensual Care
  WICKED - AQUA Sweet Peach
  12,90 €
 18.  
 19. Sliquid
Laskeva

Vesipohjainen liukuvoide on turvallinen valinta kaikille seksileluille ja kondomeille

Vesipohjaisen liukuvoiteen ehdoton etu, verrattuna öljy- ja silikonipohjaisiin liukuvoiteisiin on se, että ne sopivat käytettäviksi kaikkien seksivälineiden ja kondomien kanssa, koska vesipohjaiset liukuvoiteet eivät haurastuta seksilelujen tai kondomien materiaaleja. Lisäksi vesipohjainen liukuvoide on helppo pestä pois iholta eikä se tahraa. Niinpä vesipohjaiset liukuvoiteet toimivat hyvin myös esimerkiksi hieronnassa käytettyinä. Vesipohjainen liukuvoide imeytyy kuitenkin ihoon ja sitä haihtuu käytön aikana, joten sitä voi joutua lisäämään seksin aikana.

Liukuvoiteen käyttö kannattaa

tarpeellista liukastusta anaaliyhdyntään. Sen lisäksi, että liukuvoiteet tuovat lisäluistoa ne myös hoitavat ja kosteuttavat kuivuudesta kärsiviä limakalvoja. Liukuvoiteesta on kuitenkin paljon iloa myös sellaisille ihmisille, joilla ei ole yleensä ongelmia kostumisen kanssa. Sitä käyttää esimerkiksi hierontaöljynä ja erilaisilla ominaisuuksilla maustetut liukuvoiteet tuovat lisäsäpinää niin yhdyntään, esileikkiin kuin sooloseksiinkin. Lisäksi ylipäätään lisäliukkaus ja -luisto lisäävät monien mielestä yhdynnän nautinnollisuutta.

Monenlaisia liukuvoiteita

Vesipohjaisten liukuvoiteiden tuoteryhmän sisälläkin on mistä valita. Koostumukseltaan ohut vesipohjainen liukuvoide toimii, paitsi limakalvojen kosteuttajana, erityisen hyvin hieronnassa, koostumukseltaan paksummat liukuvoiteet sopivat taas erityisesti anaalikäyttöön ja pitkäkestoiseen yhdyntään. Vesipohjaisten liukuvoiteittemme valikoimista löytyy myös muun muassa makuvoiteita, voiteita, jotka viilentävät, lämmittävät tai lisäävät kosketusherkkyyttä, erityisesti anaalikäyttöön suunnattu antibakteerinen voide, voiteita, joiden ulkomuoto ja koostumus muistuttavat aitoa spermaa, voiteita jotka ovat täysin läpinäkyviä ja hajusteettomia. Vesipohjaisista liukuvoiteistamme löytyy siis varmasti jokaiselle käyttäjälle tai parille sopiva voide, joka palvelee käyttötarkoitustaan ja vastaa käyttäjänsä tai käyttäjäparinsa mieltymyksiä. Kannattaa kokeilla rohkeasti, sillä oikean liukuvoiteen osuessa kohdalle voi aueta aivan uusia maailmoja.

Lataa