Vesipohjainen liukuvoide alk. 1,90 € • vuxen.fi

Tarkenna valintaasi

VESIPOHJAINEN LIUKUVOIDE ALK. 1,90 €

Liukuvoide on suositeltava hankinta kaikille seksin harrastajille. Liukuvoiteet on suunniteltu nimenomaan herkillä limakalvoalueilla käytettäviksi, joten ne ovat ehdottomasti mukavampi ja turvallisempi valinta kuin esimerkiksi perusvoiteiden tai muuhun käyttöön tarkoitettujen öljyjen käyttö liukastustarkoitukseen. Liukuvoiteen hankintaa suunnittelevalle vesipohjainen liukuvoide on varma valinta. Sitä voi käyttää huoletta kaikkien kondomien ja seksilelujen kanssa, se on helppo pestä pois iholta eikä se tahraa.

Näytetään 1-24, 71 tuotteesta
 1. Pjur
  PJUR MED NATURAL GLIDE 100ML
  12,90 €
 2.  
 3.  
 4.  
  Vuxen Essentials Value Pack
  17,90 €
 5.  
 6. Pjur
  Pjur Toy Lube 100ml
  17,90 €
 7. Nature Calling
 8. Nature Calling
  Bodyglide - Lemon Lime
  17,90 €
 9. Nature Calling
  Healing Bodyglide
  19,80 €
 10. Nature Calling
  Nature Calling - Intimate Gel
  19,80 €
 11. Nature Calling
  Nature Calling Love Butter
  14,90 €
 12. Nature Calling
 13. Nature Calling
 14. Nature Calling
 15. Nature Calling
 16. Mixgliss
  Mixgliss Max Anal Lube 150ml
  14,90 €
 17. Pjur
  Pjur My Glide 100ml
  17,90 €
 18.  
 19. Mixgliss
 20. ID
  ID Jelly Extra Thick
  8,90 €
 21. Fleshlight
  Fleshlube Ice
  12,90 €
 22. Fleshlight
Laskeva

Vesipohjainen liukuvoide on turvallinen valinta kaikille seksileluille ja kondomeille

Vesipohjaisen liukuvoiteen ehdoton etu, verrattuna öljy- ja silikonipohjaisiin liukuvoiteisiin on se, että ne sopivat käytettäviksi kaikkien seksivälineiden ja kondomien kanssa, koska vesipohjaiset liukuvoiteet eivät haurastuta seksilelujen tai kondomien materiaaleja. Lisäksi vesipohjainen liukuvoide on helppo pestä pois iholta eikä se tahraa. Niinpä vesipohjaiset liukuvoiteet toimivat hyvin myös esimerkiksi hieronnassa käytettyinä. Vesipohjainen liukuvoide imeytyy kuitenkin ihoon ja sitä haihtuu käytön aikana, joten sitä voi joutua lisäämään seksin aikana.

Liukuvoiteen käyttö kannattaa

tarpeellista liukastusta anaaliyhdyntään. Sen lisäksi, että liukuvoiteet tuovat lisäluistoa ne myös hoitavat ja kosteuttavat kuivuudesta kärsiviä limakalvoja. Liukuvoiteesta on kuitenkin paljon iloa myös sellaisille ihmisille, joilla ei ole yleensä ongelmia kostumisen kanssa. Sitä käyttää esimerkiksi hierontaöljynä ja erilaisilla ominaisuuksilla maustetut liukuvoiteet tuovat lisäsäpinää niin yhdyntään, esileikkiin kuin sooloseksiinkin. Lisäksi ylipäätään lisäliukkaus ja -luisto lisäävät monien mielestä yhdynnän nautinnollisuutta.

Monenlaisia liukuvoiteita

Vesipohjaisten liukuvoiteiden tuoteryhmän sisälläkin on mistä valita. Koostumukseltaan ohut vesipohjainen liukuvoide toimii, paitsi limakalvojen kosteuttajana, erityisen hyvin hieronnassa, koostumukseltaan paksummat liukuvoiteet sopivat taas erityisesti anaalikäyttöön ja pitkäkestoiseen yhdyntään. Vesipohjaisten liukuvoiteittemme valikoimista löytyy myös muun muassa makuvoiteita, voiteita, jotka viilentävät, lämmittävät tai lisäävät kosketusherkkyyttä, erityisesti anaalikäyttöön suunnattu antibakteerinen voide, voiteita, joiden ulkomuoto ja koostumus muistuttavat aitoa spermaa, voiteita jotka ovat täysin läpinäkyviä ja hajusteettomia. Vesipohjaisista liukuvoiteistamme löytyy siis varmasti jokaiselle käyttäjälle tai parille sopiva voide, joka palvelee käyttötarkoitustaan ja vastaa käyttäjänsä tai käyttäjäparinsa mieltymyksiä. Kannattaa kokeilla rohkeasti, sillä oikean liukuvoiteen osuessa kohdalle voi aueta aivan uusia maailmoja.

Lataa