&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Nuruhieronta -tuotteet alk. 17,90 € • vuxen.fi

NURUHIERONTA -TUOTTEET ALK. 17,90 €

Lämmitettävän ja ihoa hoitavan nurugeelin avulla voit antaa kumppanillesi unohtumattoman hierontakokemuksen. Aistillinen hieronta rentouttaa, lievittää stressiä, tuo teidät lähemmäksi toisianne sekä fyysisesti että emotionaalisesti ja virittää teidät eroottisiin tunnelmiin. Laittakaa siis kynttilät palamaan, tunnelmaan sopiva musiikki soimaan ja levittäkää ihanan tuntuista ihoa hoitavaa nurugeeliä toistenne ihoille ja olette valmiita antautumaan eroottisen hieronnan pauloihin.

4 Tuote(tta)
 1. Fetish collection
  Kiiltonahka lakana 200x230cm
  22,90 €
  Saatavana useissa eri väreissä!  
 2. Fetish collection
  Pehmeä kiiltonahkalakana 200x230
  29,90 €
  Väri Musta
  Kokonaispituus 200x230cm
 3. You2Toys
  Kiiltävä pussilakana
  19,90 €
  Väri Musta
 4. Magicgel
  Nuru Massage Bambukulho
  37,90 €
Laskeva

Nuruhieronta

Nuruhieronta on suosittu ja aistikas eroottisen hieronnan muoto. Sillä tarkoitetaan eroottista hierontaa, jossa hieroja käyttää hieroessaan oman kehonsa kaikkia alueita ja pyrkii mahdollisimman tiiviiseen ja laajaan ihokontaktiin hierottavan kanssa. Hieroja käyttääkin hierontaan usein koko kehoaan, mikä tuo hänet sekä fyysisesti että emotionaalisesti erityisen lähelle hierottavaa. Lisäksi läheisyys ja laaja ihokontaksti lievittävät stressiä ja vapauttavat mielihyvähormoneja. Nuruhieronnassa käytetään erityistä nurugeeliä, jota levitetään koko keholle ja joka tekee ihosta kitkattoman ja liukkaan sekä hoitaa ihoa samalla. Japanista peräisin oleva sana nuru tarkoittaakin liukasta ja sileää.

Nurugeeli on valmistettu 98 prosenttisesti luonnonmukaisista raaka-aineista

Nurugeeli on mautonta ja hajutonta eikä se tahraa. Nuruhieronnassa käytettävät geelimme on valmistettu 98 prosenttisesti luonnonmukaisesti tuotetuista raaka-aineista ja se sisältää runsaasti luonnon omia ainesosia, jotka hoitavat, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa, kuten aloe veraa ja kamomillaa. Hieronnassa käytettävä geeli voidaan lämmittää kulhossa ennen käyttöä, mikä tekee hierontakokemuksesta entistä rentouttavamman. Hieronnan lisäksi geeliä voidaan käyttää myös kylvyssä ja suihkussa.

Miten nuruhieronnassa käytettävää geeliä käytetään?

Nurugeeliä käytettäessä geeli kannattaa lämmittää ja sekoittaa yksi osa geeliä kolmeen osaan vettä. Näin hierontakokemus on optimaalisin ja geeli riittää useille eri hierontakerroille. Sekoittamista varten voit hankkia meiltä esimerkiksi aistikkaan tyylikkään bambukulhon, joka virittää teidät eksoottisiin hierontatunnelmiin. Vaikka läpinäkyvä nurugeeli ei tahraa, voitte halutessanne suojata vuoteen esimerkiksi geeli- ja vesileikkeihin sopivalla pehmeällä kiiltonahkalakanalla. Kiiltonahkalakana ei tunnu hiostavalta ihoa vasten, se on vedenpitävä ja se voidaan helposti pestä. Näin voitte huoletta antautua vaikka hellään nurugeelin liukastamaan painiin ilman, että teidän tarvitsee huolehtia sängyn kastumisesta tai tahriintumisesta. Tyylikkäitä kiiltonahkalakanoita löytyy eri väreissä aina syntisestä mustasta hempeään lilaan.

Lataa