&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

G-pisteen stimulointi • vuxen.fi

TAJUNNANRÄJÄYTTÄVIÄ ORGASMEJA G-PISTETTÄ STIMULOIVIEN TUOTTEIDEN AVULLA, ALK. 14,78 €

Kaikilla naisilla on se – alue, jota stimuloimalla kiihottaa erityistä erogeenistä pistettä. Mysteerisen g-pisteen löytäminen tuottaa tajunnanräjäyttäviä orgasmeja ja maksimoi naisen nautinnon. Seksuaalisen mielihyvän syntyminen rinnastetaankin useimmiten g-pisteeseen.

Tilatessasi g-pistettä stimuloivan tuotteen meiltä saat aina supernopean ja huomaamattoman toimituksen.

12 Tuote(tta)
 1. GRLPWR
 2. GRLPWR
  WANESSA - MASSAGE WAND & PERSONAL VIBRATOR
  69,95 €
  Väri Musta
  Kokonaispituus 25 cm
  Sisään työntyvä osuus 14 cm
 3. GRLPWR
  KEGEL EXERCISE SET
  54,95 €
  Väri Musta
 4. Marc Dorcel
  10-Function Expert G Vibe
  37,90 €
  Sisään työntyvä osuus 11.5cm
  Halkaisija 3.7cm
 5. Fun Factory
  Fun Factory Patchy Paul G5
  89,95 €
  Saatavana useissa eri väreissä!  
  Kokonaispituus 22 cm
  Halkaisija 4.1 cm
 6. Rocks-Off
  Rock Chick 2 - 7 speed
  49,90 €
  Väri Violetti
  Kokonaispituus 13.2 x 9.5 x 3.4 cm
 7. Lelo
  Lelo Gigi 2 Ladattava G-pistevibraattori

  99,90 €

  Regular Price: 134,90 €

  Saatavana useissa eri väreissä!  
  Kokonaispituus 16.5cm
  Sisään työntyvä osuus 9.5cm
  Halkaisija 3.3cm
 8. Shunga
 9. Intimate Organics
  G-spot Gel 30ml
  19,90 €
 10. Pipedream
  Neon Jr. G-Spot Softees
  14,90 €
  Kokonaispituus 13.3 cm
  Halkaisija 3.2 cm
 11. Pipedream
  Waterproof Neon Luv Touch Slender G
  19,90 €
  Kokonaispituus 20.5 cm
  Halkaisija 3.2 cm
 12.  
  G-spot Labia Spreader
  19,90 €
  Kokonaispituus 28 cm
  Halkaisija 0.5-1 cm
Laskeva

Nautintoa g-pistettä stimuloimalla

Kun g-pistettä stimuloidaan yhtä aikaa klitoriksen kanssa, tuottaa se voimakasta mielihyvää. Aina pelkät sormet eivät riitä maksimaalisen nautinnon saavuttamiseen. Värisevä ja muodoltaan g-pistettä ajatellen suunniteltu vibraattori onkin oiva kumppani matkalla voimakkaaseen kliimaksiin.

G-piste sijaitsee emättimen etuseinämässä, mutta sijainti on jokaisella naisella yksilöllinen. G-pisteen paikantaminen vaatii emättimen seinämän voimakasta painamista. Tämän vuoksi löytöretket tarvitsevat toisinaan tuekseen apua. Parhaiten g-pisteen löytää vibraattorin avulla tutkien, esimerkiksi kyykky- tai istuma-asennossa. Olisiko aika aloittaa tutkimusmatka nautintoon jo tänään?

Meiltä löydät g-pistettä stimuloivia vibraattoreita, joiden malli on suunniteltu juuri erogeenistä aluetta silmällä pitäen. Nämä monikäyttöiset g-pistettä stimuloivat vibraattorit sopivat niin yksin kuin kumppanin kanssa koettuihin nautinnonhetkiin. Niiden erityisesti suunniteltu muoto stimuloi emättimen etuseinämää ja g-pistettä taaten nautinnon yltävän uskomattomalle tasolle. Suurin osa korkealaatuisista vibraattoreistamme on vedenkestäviä. Siksi ne sopivat hyvin leikkeihin myös kylpyhuoneen puolella. Vibraattorien materiaali ja design on suunniteltu herkän alueen vaatimukset huomioiden.

Koska g-pisteen sijainti vaihtelee, ovat vibraattorimmekin eri kokoisia ja mallisia. Yhteistä niillä on hieman käyrä muoto, joka lisää nautintoa g-pisteen osalta. Osassa g-pistettä stimuloivista vibraattoreistamme on klitoriskiihotin ja mahdollisuus valita ohjelma muutaman eri vaihtoehdon joukosta. Helppokäyttöiset g-pisteen kiihottimet sopivat ensikertaisille helpottaen tutkimusretkiä nautinnon maailmaan. Vibraattorimme takaavat räätälöidyn ja yksilöllisen nautinnon yksin tai yhdessä, milloin ja missä vain.

G-pistettä laajentavat ja nautinnon tuntemista lisäävät voiteet ja geelit vievät orgasmin aivan uudelle tasolle. G-pisteen turpoaminen myös auttaa sen löytämisessä. Geelin tai voiteen käyttö yhtäaikaisesti g-pistettä stimuloivan vibraattorin kanssa takaa orgasmin, jonka laajuus on mitä huikein. Jos etsit nautintoa, joka ottaa huomioon koko kehosi, valitse g-pistettä stimuloiva tuote. Tuotteillamme on vain yksi tavoite: toimia nautinnonlähettiläinä makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella.

G-pisteen löytäminen maksimoi nautinnon

Oman g-pisteen paikantaminen voi toisinaan olla haastavaa. Erityisesti naisen g-pistettä ajatellen suunnitellut tuotteet vievät perille asti uskomattomat nautinnonhetket mahdollistaen.

Yksi vibraattori, monta käyttötarkoitusta

Laadukkaat tuotteemme sopivat käytettäväksi yksin tai kumppanin kanssa. Erityistä niissä on vedenpitävä materiaali. Vibraattorin käyttö suihkussa voi parhaimmillaan purkaa jännitystä ja kiihottaa erogeenisiä alueita leikkisällä tavalla. Kokeile nautintoa lisääviä voiteitamme ja g-pistettä laajentavaa geeliämme nautinnon maksimoimiseksi.

Yllätä kumppanisi tutkimusmatkalla g-pisteeseen

Mitä jos antaisit hänen vastata g-pisteesi löytämisestä? Yllätä kumppanisi vibraattorilla ja anna hänelle vapaat kädet – molempien nautinto on taattu! Yhteistä hetkeänne voitte tehostaa esimerkiksi seksikkäillä alusvaatteillamme tai klitoriksen kiihottamiseen suunnitelluilla vibraattoreillamme. Tilauksemme toimitetaan aina nopeasti ja huomaamattomasti ja niillä on 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus.

Lataa