&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Suuseksi - Suihinotto: tee se paremmin • vuxen.fi

TARVIKKEET PAREMPAAN SUUSEKSIIN

Suuseksi on seksin suola, pippuri ja sokeri ja sitä voidaan tarjoilla niin alkupalana, jälkiruokana kuin itse pääaterianakin. Tärkeintä on, että kaikki halukkaat pääsevät osingoilla ja että kaikille riittää. Tältä sivulta löydät mausteita, jotka voivat maustaa suuseksiänne ja tehdä siitä vielä entistäkin herkullisemman kokemuksen – niin kuvainnollisesti kuin kirjaimellisestikin.

16 Tuote(tta)
 1. Sensua ON
 2. Sensua ON
 3. Sensua ON
 4. Shunga
 5. Pipedream
 6. Pipedream
  BJ Blast- Mansikka
  2,79 €
 7. Pipedream
  BJ Blast- Kirsikka
  2,79 €
 8. Pipedream
  BJ Blast- Vihreä omena
  2,79 €
 9. Pipedream
 10. Shunga
  Oral Pleasure Lipgloss
  18,90 €
 11. You2Toys
  Lick-it Shampanja ja mansikat
  8,90 €
 12. You2Toys
  Lick-it Valkosuklaa
  8,90 €
 13. Joydivision
  French Kiss - Mansikka
  11,95 €
 14. Pipedream
  Oral Sex Essential Kit
  14,90 €
 15. Sensua ON
  X ON The Lips
  19,90 €
Laskeva

SUUSEKSI – AVAIN NAUTINTOON

Useimmat ihmiset nauttivat suunnattomasti suuseksistä niin saama kuin antamispuolellakin. Monet sellaisetkin naiset, jotka eivät yleensä saa orgasmia yhdynnässä pääsevät suuseksin voimalla hekuman huipulle. Ja kukapa ei nauttisi sen katsomisesta ja kuuntelemisesta, kun oma rakas nauttii sydämensä kyllyydestä. Suutasi, huuliasi ja kieltäsi käyttämällä voit viedä kumppanisi kerta toisensa jälkeen nautinnon partaalle ja tehdä loppuhuipennuksesta tajunnanräjäyttävän. Halutessanne voitte lisätä suuseksiinne erilaisten tuotteiden avulla aivan uusia makuja, tuoksuja ja tuntemuksia, jotka tekevät kokemuksesta erityisen kokonaisvaltaisen.

HERKUTELKAA MAKUUHUONEESSANNE

Parhaimmillaan seksi on, kun siitä nautitaan kaikkien viiden aistin voimin. Vaikka kumppanisi ominaismaku ja -tuoksu ovat sinusta toivottavasti jo itsessään erittäin herkullisia, voitte saada lisämaustetta erilaisista vartalolle ja intiimialueille levitettävistä makuvoiteista. Kahdesta herkullisesta tulee usein yhdessä entistäkin herkullisempi. Kannattaa siis kokeilla maustaa rakkaimpasi esimerkiksi suklaan, mansikoiden, samppanjan tai jonkun muun suosikkimakusimakuisella voiteella ja huomaat, ettette kumpikaan saa kylliksenne herkuttelusta. Seksikäyttöön suunnitellut makuvoiteet ja maustetut vartalomaalit on suunniteltu erityisesti iholle levitettäväksi ja sieltä pois nuoltavaksi eikä eivätkä ne aiheuta intiimialueillekaan levitettynä kiusallisia oireita, kuten hiivatulehdusta toisin kuin ainoastaan elintarvikekäyttöön suunnitellut suklaakastikkeet ja kermavaahdot saattavat tehdä.

UUSIA TUNTEMUKSIA SUUSEKSIINNE

Paitsi uusia makuja ja mausteita, suuseksiin suunnitellut pastillit, suusuihkeet ja karamellit sisältävät usein myös ainesosia, jotka tuovat uudenlaisia kihelmöivän hyviä tuntemuksia suuseksiinne. Iholle levitettynä tai suuseksin antajan nauttimana ne voivat aiheuttaa muun muassa mukavaa kihelmöintiä tai viileän ja lämpimän tuntemuksia, jotka tekevät suuseksistä entistäkin nautinnollisempaa ja jännittävämpää. Lisäksi saatavilla on suihkeita ja pastilleja, jotka puuduttavat kurkkua kevyesti, hillitsevät oksennusrefleksiä ja tekevät nielemisestä helpompaa ja joiden avulla on helpompaa ja mukavampaa ottaa miehen penis oikein syvälle suuhun ja tyydyttää hänet erityisen antaumuksellisesti.

Lataa