&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Strap On -dildot peggingiin alk. 9,82 € • vuxen.fi

STRAP ON -DILDOT PEGGINGIIN ALK. 9,82 €

Anaaliseksi ei ole enää vaiettu osa seksielämää vaan monelle arkipäivää. Peppuseksi on kiinnostavaa ja kiehtovaa, uteliaisuutta herättävää. Kokeilunhalua anaaliseksiä kohtaan löytyy varmasti useimmilta pariskunnilta. Jos tutkimusretket pepun alueella ovat aikaisemmin rajoittuneet vain sormen käyttöön, on nyt oikea hetki kokeilla Vuxenin Pegging Strap On -tuotteita. Mikä olisikaan parempi tapa jatkaa retkeilyä anaalin alueella, kuin täydellisesti muotoiltu, miehen anaaliseksikokemusta silmällä pitäen valmistettu dildo?

4 Tuote(tta)
 1. Fetish Fantasy
  Strap-On For Him
  44,90 €
  Kokonaispituus 12.7 cm
  Sisään työntyvä osuus 11,4 cm
  Halkaisija 1.4 cm
 2. Fetish Fantasy
  Beginners Strap-On for Him
  39,90 €
 3. HOT
  eXXtreme Glide
  9,90 €
 4. Anal Fantasy
  The Pegger
  39,90 €
  Kokonaispituus 13.7cm
  Sisään työntyvä osuus 12cm
  Halkaisija 3.2cm
Laskeva

Tilatessasi Strap On –tuotteet meiltä saat aina supernopean ja huomaamattoman toimituksen

Peggingillä viitataan seksiin, jossa nainen antaa miehelle anaaliseksiä. Tässä aivan uudenlaisessa kokemuksessa naisella on valta tuottaa miehelle valtavaa nautintoa peppuseksin avulla. Moni nainen fantasioi peggingistä, sillä se tarjoaa hetkeksi mahdollisuuden vaihtaa perinteiseksi koettuja rooleja ja asetelmia. Voihkiva mies alla ja ohjat omissa käsissä on huumaava kokemus. Kontrollin ja vallan tunne lisääkin kumppaneiden välistä energiaa aivan uudella tavalla. Pegging -kokemusta voi tehostaa esimerkiksi geishakuulilla tai g-pistettä stimuloivilla vibraattoreilla.

Tärisevät Strap On -dildot on tarkoitettu puettavaksi naiselle. Niiden muotoilussa on huomioitu miehen vaatimukset, ja dildot ovatkin malliltaan kapeita - juuri hänen anaaliinsa sopivia. Säädettävät joustavat nauhat dildon ympärillä tekevät Strap Onin päälle pukemisesta helppoa. Vuxenin Strap On-dildot sopivat myös naisten väliseen seksiin.

Hyvä tietää anaaliseksistä

Anaaliseksi on ollut olennainen osa seksielämää aina antiikin ajoista lähtien. Vaikka anaaliseksiä onkin pidetty eräänlaisena tabuna, on se luonnollinen osa seksuaalista kanssakäymistä. Yleinen harhaluulo tuntuu olevan, että vain miehet nauttisivat anaaliseksistä. Näin ei kuitenkaan ole, sillä hermoiltaan suoraan sukupuolielimiin kytköksissä oleva peräaukko on myös naisilla erityisen herkkä alue. Anaaliseksi kuuluu yhtä lailla niin miehille kuin naisillekin.

Anaaliseksikokemus voi olla epätyydyttävä ilman oikeanlaista liukuvoidetta. Anaaliseksin tärkein kumppani onkin liukuvoide. Strap On-dildojen kanssa käytettäväksi sopii hyvinVuxenin silikonipohjainen Exxtreme-liukuvoide, jolla on lihaksia rentouttava vaikutus. Myös hyvä hygienia on avainasemassa anaaliseksiä harrastettaessa.

Jos kyseessä on ensimmäinen peppuseksikokemus, lähde liikkeelle rauhallisesti ja hitaasti. Tärkeintä on rentouttaa anaalin lihakset, jotta seksi olisi nautinnollista. Peräaukkoa voi nuolla ja kosketella, mikä stimuloi herkkää aluetta.

Anaalisuihku on hyvä keino puhdistaa anuksen alue ennen anaaliseksiä. Vuxenin anaalisuihkut ovat helppokäyttöisiä ja lisäävät kokemuksen nautinnollisuutta.

Liukuvoidetta ei koskaan voi olla liikaa

Strapunderline ! On -dildojen kanssa tulee ehdottomasti käyttää liukuvoidetta. Liukuvoide lisää nautintoa, ja tekee anaaliseksistä helpompaa. Vuxenin miltei sadan liukuvoiteen valikoimasta löydät varmasti juuri teidän leikkeihinne sopivan tuotteen. Osa Vuxenin liukuvoiteista sisältää stimuloivia ja rentouttavia ainesosia, jotka kasvattavat nautinnon määrää.

Lataa