Ruoskat ja piiskat netistä alk. 9,90 € • vuxen.fi

Tarkenna valintaasi

PIISKAT ALK. 9,90 €

Monet pitävät pientä piiskaamista ja pientä kipuakin eroottisena ja nautinnollisena, toiset nauttivat kovemmistakin otteista. Vuxenin valikoimista löydät piiskat ja läimäyttimet niin pieneen, kiusoittelevaan hipsutteluun ja kutitteluun kuin rajuihinkin bondage tai s&m-leikkeihinkin. Kaikki on sallittua niin kauan kuin molemmat osapuolet ovat täysillä mukana ja nauttivat täysin rinnoin.

Näytetään 1-24, 49 tuotteesta
 1. Bad Kitty
  Silicone Paddle
  19,90 €
  Väri Musta
  Kokonaispituus 37 cm
 2. ZADO
  Leather Flogger - Red
  24,90 €
  Väri Punainen
  Kokonaispituus 75 cm
 3. ZADO
  Leather Flogger Wooden Handle
  24,90 €
  Väri Musta
  Kokonaispituus 75 cm
 4. ZADO
  Leather Flogger With Tails
  34,90 €
  Väri Musta
  Kokonaispituus 62 cm
 5. Please Be Kind
  Short Riding Crop
  Kokonaispituus 53,5 m
 6. Rocks-Off
  Lust Linx Deliver Flogger
  47,95 €
  Väri Musta
 7. Easy Toys
  Black Leather Paddle - Slut
  Väri Musta
  Kokonaispituus 32.5 cm
  Halkaisija 3.5 cm - 6.5 cm
 8. ZADO
  Leather Flogger
  34,90 €
 9. ZADO
  Leather Whip Soft Grip
  39,90 €
 10. Vuxen Lux
  Vuxen Lux - Royal Blue Flogger
  79,90 €
 11.  
  Le Petite Wood Ruler
  11,90 €
 12. Bad Kitty
  Bad Kitty Silicone Whip
  24,90 €
  Väri Musta
 13. Fräulein Kink
  Luxe Python Crop
  295,00 €
  Väri Musta
 14. Fräulein Kink
  Caviar Crop
  189,00 €
  Väri Musta
  Kokonaispituus 34 cm
 15. Vuxen Lux
 16. Vuxen Lux
  Vuxen Lux - Ouch 3 Flap Paddle
  57,90 €
 17. Fetish Fantasy
  Shock Therapy Paddle
  69,90 €
 18. Icicles
  Icicles Nr. 49
  59,90 €
  Kokonaispituus 59.5cm
  Sisään työntyvä osuus 10.2cm
  Halkaisija 3.8cm
Laskeva

Piiskoilla ja ruoskilla jännitystä ja nautintoa makuuhuoneeseen

Vaikka pari ei nauttisi minkäänlaisesta kivusta tai kivun tuottamisesta voi piiskalla, raipalla tai vaikkapa nahkahuiskalla koskettelu ja kiusoittelu tuoda aivan uusia elementtejä ja toimivaa jännitettä makuuhuoneeseen. Kauniisti muotoillut ja laadukkaista materiaaleista valmistetut piiskamme voivat olla se eroottinen elementti, jota olette tietämättänne kaivanneet. Kiihottavan alistamisen ei tarvitse olla nimittelyä ja kovaa ruoskimista: silitä kumppaniasi raipalla tai hapsuruoskalla ja pyydä häntä tekemään mitä haluat, voitte yllättyä, kuinka kiihottavalta ja jännittävältä näinkin pieni roolileikki voi teistä molemmista tuntua.

Erilaisia piiskoja, ruoskia ja läimäyttimiä

Piiskoja on runsaasti erilaisia. On hevosraippaa muistuttavia raippoja, monihaaraisia nahkapiiskoja, leveitä nahkaläimäyttimiä, piiskoja, joiden päässä onanaalitappi tai dildo ... Vain mielikuvitus on rajana. Meidän valikoimamme piiskoja yhdistää se, että ne ovat kaikki laadukkaita, kestäviä ja erittäin tyylikkään näköisiä. Aloittelijan kannattaa valita esimerkiksi perinteinen hevosraippa tai hapsupiiska, jotka sopivat hyvin läimäyttelyn lisäksi myös kevyeen kuvitteluun. Kokeneemmille piiskaharrastajille taas löytyy esimerkiksi laadukkaat ja järeät Vuxen lux -sarjamme nahkaläimäyttimet, jotka varmasti miellyttävät kokeneempaakin piiskaajaa.

Turvallisia piiskaleikkejä

Kuten kaikessa seksissä, mutta erityisesti piiskaamis- ja muissa kipuleikeissä, on erityisen tärkeää kuunnella kumppania ja tarkkailla hänen reaktioitaan. Piiskaaminen ja läimäyttely pitää aloittaa hellin ottein ja siirtyä rajumpaan menoon askel askeleelta, jotta molemmat opitte, missä rajanne menevät. Sopikaa yhdessä, kuinka kovaa ja mihin kohtaan kehoa saa läimäytellä.

Piiskojen lisäksi muutakin rekvisiittaa piiska- ja dominointileikkeihin

Piiskojen lisäksi meiltä löydät myös muut tuotteet dominointi- ja bondageleikkeihin. Halusitko pukeutua kenties dominoivaa asemaasi korostavaan asuun tai haluatteko sitoa alistettavan silmät, kädet tai vakkapa nilkat valta-asemienne korostamiseksi. Piiskausleikkien jälkitunnelmointiin valikoimistamme löytyy myös rauhoittavat after spanking -voiteet.

Lataa