&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Penispumppu alk. 19,90 € • vuxen.fi

Tarkenna valintaasi

PENISPUMPUT ALK. 19,90 €

Penispumppu suurentaa penistä ja parantaa erektiota. Penispumpun imu parantaa peniksen verenkiertoa jolloin erektioherkkyys, erektiovoimakkuus ja erektioaika paranevat. Penispumpun mäntä luo alipaineen pumppuun, jolloin peniksen paisuvaiseen ja verisuonistoon pumppautuu paremmin ja enemmän verta ja näin erektio paranee. Pumppu toimii erinomaisesti myös erektiohäiriöistä kärsiville. Penispumppuja on tarjolla monilla eri mekanismeilla varustettuina, eri kokoisina ja myös vibrallisina. Toimitamme laadukkaat penispumput nopeasti ja huomaamattomasti. 

Tilatessasi penispumpun meiltä saat aina supernopean ja huomaamattoman toimituksen.

Näytetään 1-24, 49 tuotteesta
 1. Bad Kitty
  Macho Pump
  Kokonaispituus 23 cm
  Halkaisija 5.5 cm
 2. BathMate
 3. nsnovelties
 4. Evolved
  Adam's ProMax Pump
  59,90 €
 5. Evolved
  Triple Pleasure Play Pump
  39,90 €
  Väri Ihonvärinen vaalea
 6. BathMate
 7. BathMate
 8. Marc Dorcel
  Dorcel Power Pump Pro
  79,90 €
  Kokonaispituus 32.5 cm
 9. nsnovelties
 10. nsnovelties
 11. nsnovelties
 12. Pipedream
  PDX Elite Blowjob Power Pump
  99,90 €
 13. Be Legendary
  Pump Up & Be Awesome
  29,95 €
 14. BathMate
  Bathmate X30 Cushion Rings
  14,90 €
 15. BathMate
  Bathmate Hydromax X50 Xtreme

  183,00 €

  Regular Price: 199,95 €

 16. PumpWorx
  Vibrating Head Trainer
  67,90 €
  Kokonaispituus 11cm
  Halkaisija 7.2cm
 17. PumpWorx
  Pump Worx Head Trainer
  49,90 €
 18. BathMate
  Bathmate - Hydromax X20 Xtreme

  175,00 €

  Regular Price: 189,90 €

 19. PumpWorx
  Rechargeable 3-Speed Auto-Vac Penis Pump
  129,90 €
  Kokonaispituus 29cm
  Halkaisija 6.6cm
 20. Seven Creations
  Auto Pumppu
  54,90 €
 21. PumpWorx
  Pump Worx Beginners Pussy Pump
  59,90 €
  Kokonaispituus 17 cm (tub)
  Halkaisija 5 cm
 22. You2Toys
  Universal Sleeve Silicone
  7,90 €
  Väri Harmaa
 23. You2Toys
  XL Super Pump
  26,90 €
  Väri Smoke
  Kokonaispituus 38cm
  Sisään työntyvä osuus 20cm
Laskeva

Penispumppu


Penispumppu on yksi niistä tuotteista, jotka on tarkoitettu miehen seksuaalisen himon löytymiseen, joka voi heikentyä ympärillä olevista epävarmuustekijöistä. Huolimatta siitä, että se on yksi kaikkein kehitetyimmistä ja luotettavimmista tuotteista parantaamaan miehen seksuaalisia kokemuksia, ei monikaan tiedä miksi tai miten sitä käytetään. Penispumppu on kehitetty antamaan sinulle laajempi, pitkäkestoisempi ja kovempi erektio. Sitä voi käyttää sekä itsetyydytyksessä, että kumppanin kanssa seksissä. Sen teho koostuu ilmatiiviiseen kammioon yhdistetystä pumppumekanismista, jota käytetään joko käsin tai sähköllä. Kun asetat peniksesi pehmeään sinetöityyn kammioon ja pumppaat ilmaa, syntyy painetta tyhjiöön. Penispumpun alipaineen ansioista veri virtaa peniksen paisuvaiskudoksiin ja aiheuttaa erektion. Tämä parantaa erektiota, niin herkkyyttä kuin kestoakin.

Erektiohäiriöiden hoitoon tai kovempaan erektioon

Halusitpa myöntää tai olla myöntämättä, mutta erektiolla on tärkeä osa miehen itsetuntoa. Se, että tuntee itsensä maskuliiniseksi ja viehättäväksi on tärkeää itselle voidakseen saada ja antaa tyydytystä toiselle. Vahva erektio liittyy ihmisen suorituskykyyn sängyssä. Penispumppu on pitkään ollut tunnettu apuväline erektiohäiriöissä. Riippumatta siitä ovatko erektiohäiriöt tilapäisiä vai pitkäkestoisempia, auttaa penispumppu helpottamaan tilannetta ja tekemään tehokkaamman erektion. Voi olla myös jännittävää nähdä, kuinka kovan erektion penispumppu voi saada aikaan. Penispumppu toimii erinomaisesti, vaikka vain testaamis mielessä kohottamaan tunnelmaa makuuhuoneessa. Kun penis on täyteen pumpattu, voit asettaa penisrenkaan, penikseesi, jotta erekti pysyy kovana koko seksin ajan. Vaikka jotkut väittävät, että penispumppua käyttämällä voi saada pysyvästi suuremman peniksen ajan mittaan, tulisi se ensisijaisesti pitää vain väliaikaisena välineenä lisäten erektiota.

Kokeile itsetyydytystä penispumpulla

Penispumppua voidaan käyttää myös masturboidessa. Kun pumppaat, ilma tuntuu miellyttävän stimuloivalta peniksen varressa. On olemassa myös pumppuja, jotka eivät ole vain suunniteltu vahvistamaan erektiota, vaan ne on kehitetty tarjoamamaan aivan erityistä nautintoa. Meiltä vuxen.fi löydät esimerkiksi malleja, jotka on täydennetty värinällä, tehdäkseen sinulle intensiivisempää stimulaatiota, tai tuotteita, joita voidaan käyttää kylvyssä tai suihkussa. Saavuttaaksesi mahdollisimman hyvältä tuntuvan vaikutuksen, on hyvä sheivata peniksen ympäriltä ja levittää reilusti liukuvoidetta peniksen varteen. 

Lataa