Käyttämäsi selain on vanha, joten kaikki sivuston toiminnot eivät ehkä ole käytössäsi. Myös ulkoasu voi poiketa tarkoitetusta.
A.K.A The Beaver Basher
A.K.A The Beaver Basher
A.k.a The Beaver Basher
Ei arvosteluja
9,90 €
  • Ihoystävällinen silikonimateriaali
  • Antaa kivenkovan erektion
  • Säädettävä lasso-penisrengas
Lue lisää tuotteesta
Tilaa ennen klo 14, niin tilauksesi lähetetään samana päivänä!

LYHYESTI

Lisätiedot

SKU
PBS1016

Tuotekuvaus

Haussa kivenkova erektio? A.k.a The Beaver Basher -penisrengas tekee sinusta legendan sängyssä! Säädettävä lasso-penisrengas on helppo säätää juuri itselle sopivaksi.

Penisrengas toimii kahdella tapaa: se sekä pidentää että vahvistaa erektiota. Penisrengas asetetaan peniksen juureen, jossa se hidastaa veren virtaamista pois peniksestä. Tämä pitää erektiota yllä pidempään. A.k.a The Beaver Basher -rengas sopii hyvin esimerkiksi ensimmäiseksi penisrenkaaksi, sillä ensimmäisen renkaan olisi aina hyvä olla säädettävää mallia. Vaikka erilaisia renkaita löytyy markkinoilta järjettömän suuri valikoima, sopivat perusmalliset renkaat ilman sen suurempia krumeluureja hyvin aloittelijoille. Lasso-rengas on paitsi helppokäyttöinen myös ulkoasultaan kiihottava. Musta materiaali ja pelkistetty lasso antaa vihjausta kuumista sidontasessioista...

Haluatko hankkia seuraavaksi penisrenkaaksi ei-säädettävän mallin? Tiesitkö, että peniksen halkaisijan laskemiseen on olemassa oma tapansa? Voit laskea oman halkaisijasi säädettävän renkaan avulla mittaamalla jäykistyneen peniksen ympärysmitan. Jos luvuksi tulee esimerkiksi 14 cm, tulee tämä luku jakaa piillä: 14 : 3,14 = 4,46 cm. Peniksen halkaisija on siis 4,46 cm, jonka luvun perusteella löytyy parhaiten “istuva” penisrengas.

Muistathan, että penisrengasta ei tule koskaan käyttää kauempaa kuin 30 minuuttia kerrallaan.

Arviot0

0
Hyödynnä uskomattomat tarjoukset

Tilaa meidän uutuuskirjeemme

ASIAKASPALVELU
LISÄTIETOJA
VUXEN MAGAZINE