Käyttämäsi selain on vanha, joten kaikki sivuston toiminnot eivät ehkä ole käytössäsi. Myös ulkoasu voi poiketa tarkoitetusta.

Magic Massager Wand

Etsitkö äärimmäistä voimaa ja voimakasta tärinää, joka tunkeutuu syvälle kehoosi? Siinä tapauksessa hierontasauva on täydellinen valinta! Hierontasauvan voimakas värinä on tehokasta sekä vartalohierontaan että intiimiin stimulaatioon. Hierontasauvan leveä pää ja yleensä taipuisa kaula tarjoavat uskomattomia kokemuksia yksin tai kumppanin kanssa. Keskity klitorikseen, peräaukkoon tai välilihaan ja tuo vaihtelua nautintoosi. Tästä kategoriasta löydät sekä hierontasauvat että lisävarusteet hierontasauvaasi.

Teho vertaansa vailla

Huolimatta siitä onko hierontasauva ladattava, paristokäyttöinen vai sähkökäyttöinen, se on ihanteellinen seksilelu jos haluat markkinoiden voimakkainta värinää. Perinteisesti sähköiset hierontasauvat ovat kaikista tehokkaimpia. Näiden etu uskomattoman tehokkuuden lisäksi on että ei tarvitse koskaan huolehtia akun tai paristojen tyhjenemisestä. Viime vuosina on kuitenkin tullut markkinoille ladattavia hierontasauvoja, jotka tuottavat yhtä voimakasta värinää kuin johdolliset versiot. Jos valitset ladattavan hierontasauvan se antaa enemmän valinnanvaraa paikan suhteen kun ei tarvitse olla lähellä pistorasiaa.

Vartalohierontaa vai intiimiä stimulaatiota?

Hierontasauva tehtiin alunperin vartalohierontaa varten, ja niiden tarkoituksena oli lievittää jännitystä ja kipeitä lihaksia. Hierontasauvaa voi tietysti edelleen käyttää siihen, mutta nykyään se tunnetaan ehkä parhaiten intiimin stimulaation välineenä. Toisaalta hieronta voi olla juuri sitä mitä ikinä tarvitset lämmittelyyn ennen kuin hyppäät sänkyyn! Hierontasauvan käyttö esileikin aikana erogeenisten alueiden stimulointiin saa varmasti valmiiksi muuhun hauskaan sen jälkeen. Vinkki: Käytä vesipohjaista liukuvoidetta niin hierontasauva liukuu helposti iholla!

Klassisessa hierontasauvassa on suuri pää jotta värinä levittyy laajemmalle alueelle, joustava kaula parempaa tarkkuutta varten ja jäykkä runko, josta löytyy napit joista vaihdat asetuksia. Hierontasauvan voimakas tärinä sopii täydellisesti klitoriksen stimulaatioon ja auttaa naista saamaan orgasmin. Moni nainen kokee jopa sarjaorgasmeja! Käytä hierontasauvaa klitoriksen stimuloimiseen penetraation aikana tai yksin ollessa. Riippumatta siitä miten päätät käyttää sitä, voimme luvata, että hierontasauav tuottaa sinulle suurta nautintoa!

  • 100 päivän avoin kauppa!

  • Sähköposti: info@vuxen.fi

  • Huomaamaton toimitus, anonyymi lähettäjä