seksikone netistä alk. 89,50 € • vuxen.fi

SEKSIKONE ALK. 89,50 €

Seksikoneen kanssa touhu ei milloinkaan jää liian lyhyeksi tai välistä kumppanin väsymyksen, viitsimättömyyden tai suoritusongelmien vuoksi. Seksikone jaksaa juuri niin kauan kuin sinäkin ja sen kanssa orgasmi on taattu. Seksikone uurastaa väsymättä kunnes sinut on täysin tyydytetty.

7 Tuote(tta)
 1. You2Toys
  Seksisänky Lousiana

  199,90 €

  Regular Price: 249,50 €

  Kokonaispituus 160 x 80 cm
 2. Fetish Fantasy
  Inflatable Love Lounger
  299,50 €
  Kokonaispituus 152 x 63 x 50 cm
 3. You2Toys
  Seksikone 220v
  249,50 €
  Kokonaispituus 37.5 x 22 x 17 cm.
 4. Fetish Fantasy
  Inflatable Luv Log
  89,50 €
  Väri Musta
 5. Fetish Fantasy
 6. You2Toys
  Love Machine
  299,50 €
 7. You2Toys
  Sex Machine For Him & Her
  229,50 €
Nouseva

Seksikone ei väsy koskaan

Yhdyntäliikettä jäljittelevä seksikone ei milloinkaan lopeta panemista juuri silloin, kun olet lähestymässä orgasmia. Se jaksaa juuri niin kauan kuin sinäkin ja useimmissa seksikoneissa voit itse valita muun muassa sen, kuinka nopeasti ja kovaa kone sinua panee. Valinnanvaraa on myös sen suhteen, missä asennossa haluat panokonetta käyttää ja millaisen dildon siihen liität.

Seksikoneen kanssa vain mielikuvitus on rajana

Panokonetta voit käyttää yksin tai yhdessä. Voit sitoa kumppanisi, ottaa kaukosäätimen hallintaasi ja katsella, kuinka hän saa panokoneelta elämänsä kyydit. Tai voitte panna häntä yhtä aikaa koneen kanssa. Eri panokoneiden kanssa voit myös vaihtaa monipuolisesti eri asentojen välillä ja löytää sinulle mieleisimmän. Niin lähetyssaarnaaja, ratsastaminen ja takaapäin paneminen onnistuvat koneen kanssa.

Millaisen dildon tai keinovaginan sinä haluat seksikoneeseesi?

Kaikkien seksikoneidemme mukana tulee useampia kooltaan, muotoilultaan ja muilta ominaisuuksiltaan keskenään erilaisia dildoja ja vibraattoreita, joista voit valita mieleisesi ja joita voit vaihtaa halujesi ja tarpeidesi mukaan. Dildojen kiinnittäminen, irrottaminen ja vaihtaminen on erittäin helppo ja käy nopeasti. Koneen mukana tulevia dildoja ja vibraattoreita voidaan luonnollisesti käyttää myös paitsi seksikoneeseen kiinnitettyinä myös tavalliseen tapaan käsipelillä. Osaan panokoneista voidaan kiinnittää myös keinovagina tai masturbaattoriholkki miehille. Toisiin koneisiin voidaan kiinnittää myös tupladildo, jolla saa kunnon kyydit samanaikaisesti anaaliin ja vaginaan.

Kaikki seksikoneemme ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä

Meiltä löydät sekä käyttöominaisuuksiltaan että kooltaan monenlaisia erilaisia seksikoneita. Kaikkia niitä yhdistää kuitenkin se, että niiden käyttäminen on helppoa ja että ne on valmistettu laadukkaasti ja kestämään kovaakin menoa. Meiltä löydät niin pienet, helposti mukaan otettavat kannettavat seksikoneet, kuin kookkaammat pelitkin. Lisäksi valikoimistamme löytyvät kätevät puhallettavat seksikoneet, jotka saa varastoitua pieneen tilaan ja otettua taas nopeasti käyttöön. Lisäksi puhallettavat koneet ovat käyttömukavuudeltaan erityisen mukavia, sillä ne toimivat samalla patjana tai 

Lataa