Käyttämäsi selain on vanha, joten kaikki sivuston toiminnot eivät ehkä ole käytössäsi. Myös ulkoasu voi poiketa tarkoitetusta.

Vagina, Klitoris & Rintapumput

Smile
Labia Sucker
29,95 €

Tästä kategoriasta löydät vaginapumput, klitorispumput ja rintapumput. Nämä ovat tuotteita, jotka on suunniteltu lisäämään verenkiertoa erogeenisilla alueilla tyhjiön avulla, mikä lisää alueen turvotusta ja herkkyyttä. Jos haluat parantaa herkkyyttä, vaginapumppu, klitorispumppu tai rintapumppu on täydellinen seksilelu sinulle!

Kuinka käyttää vagina-, klitoris- tai rintapumppua?

Vaginapumppu, klitorispumppu tai rintapumppu asetetaan halutun alueen päälle siten, että se lepää hyvin vartaloa vasten. Luo sitten tyhjiö pumpun avulla. Tämä lisää verenkiertoa alueelle ja aiheuttaa sen turpoamisen ja herkentymisen. Jos käytät rintapumppua, huomaat kuinka nännit kasvavat, kun taas vaginapumppu tai klitorispumppu saa klitoriksen ja häpyhuulet turpoamaan ja muuttumaan erityisen herkäksi. On myös pienempiä ja pumppuja, jotka on suunniteltu käytettäväksi eritysesti nänneille ja jotka antavat sinulle mahtavaa stimulaatiota kovien nännien lisäksi. Useimmissa pumpuissa on ilmaventtiili, jonka avulla voit helposti vähentää vakuumia joten käyttö on turvallista. Puhdista kupit käytön jälkeen lelun puhdistusaineella tai miedolla saippualla.

Lisääntynyt herkkyys + värinä = totta!

Ota kaikki irti kokemuksestasi värisevän vaginapumpun, klitorispumpun tai rintapumpun avulla. Kun pumpatessa lisäät alueen verenkiertoa, se tekee alueesta erityisen herkän kosketukselle. Jos lisäät tähän myös värinän, on vaikea kuvitella muuta kuin puhdasta nautintoa! Värisevä luoti stimuloi sinua samalla, kun pumppaat ylimääräistä nautintoa. Se tuntuu aivan kieleltä joka nuolee ja imee sinut ekstaasiin! Voit vain istua ja nauttia. Vaginapumppu, klitorispumppu tai rintapumppu jonka sisäpuolella on kiihottavia ulokkeita lisää kokemukseen uuden stimuloivan elementin. Selaa valikoimaamme ja löydä sinulle sopiva pumppu tänään!
  • 100 päivän avoin kauppa!

  • Sähköposti: info@vuxen.fi

  • Huomaamaton toimitus, anonyymi lähettäjä