&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Nahka ja lateksi -alushousut alk. 9,80 € • vuxen.fi

KIILTONAHKAISET JA LATEKSISET FETISSIALUSHOUSUT ALK. 9,80 €

Pukeutuminen ja ihmisen seksuaalisuus ovat suoraan kytköksissä toisiinsa. Seksikkäällä pukeutumisella varmistat, että myös kumppanisi on tietoinen siitä, mitä sinulla on mielessä. Kiusoittelevat alusvaatteet korostavat seksuaalisuutta, ja lisäävät jännitystä välillänne. Seksikkäässä pukeutumisessa tärkeintä on paljastaa melkein kaikki - ja piilottaa sieltä, missä todelliset nautinnon lähteet sijaitsevat. Vuxenin lateksiset ja kiiltonahkaiset fetissialushousut on suunniteltu tehostamaan seksielämän jännittävyyttä. Tuotteidemme tavoitteena on löytää jokaisessa piilevä seksin jumalatar ja sytyttää intohimo liekkeihin.

Näytetään 1-24, 55 tuotteesta
 1. Demoniq
  Demoniq LEA - Black Set
  39,90 €
 2. Black Level
  Kiiltonahka Stringit
  9,90 €
  Saatavana useissa eri väreissä!  
 3. Demoniq
  Demoniq MIA - Black Set
  42,90 €
 4. Noir Handmade
  Noir Power Wetlook Panty
  24,90 €
 5. Noir Handmade
 6. Demoniq
  Salome 3-osainen Setti
  69,90 €
 7. Noir Handmade
 8. Me Seduce
 9. Me Seduce
 10. Me Seduce
 11. Me Seduce
 12. Me Seduce
 13. Me Seduce
  Bond Me - Maya Black
  34,90 €
 14. Me Seduce
  Bond Me - Maya White
  34,90 €
 15.  
  Gold & I - Ginette Set Black
  34,90 €
 16.  
  Gold & I - Ginette Set Red
  34,90 €
 17.  
  Gold & I - Ginette Set White
  34,90 €
 18. Me Seduce
  Gold & I - Elodia Set Black
  39,90 €
 19. Me Seduce
  Gold & I - Elodia Set Red
  39,90 €
 20. Me Seduce
  Queen of Hearts - Gaja Black
  29,90 €
 21. Me Seduce
  Queen of Hearts - Gaja Red
  29,90 €
 22. Me Seduce
  Queen of Hearts - Gaja White
  29,90 €
 23. Me Seduce
Laskeva

Varsinkin roolileikit kaipaavat toisinaan tuekseen pukeutumista, jossa korostuu seksuaalisuus ja fetissit. Fetissivaatteisiin verhoutuminen kiihottaa yhtä lailla niihin pukeutujaa, kuin asusta silmillään nauttivaa. Lateksiin pukeutumalla seksielämäsi voi saada yllättävän rajujakin sävyjä. Seksikkäät vaatteet voimistavat seksuaalisuutta, ja tekevät olon itsevarmaksi. Muuta fantasiasi tosielämän seksiseikkailuiksi Vuxenin latekstialushousujen avulla, ja huomaat pian löytäväsi makuuhuoneestasi Fifty Shades of Greyn kaltaisia sävyjä. Sängyssä kiltitkin tytöt saavat olla hieman narttuja.

Dominointi makuuhuoneessa

Seksifantasiat saattavat sisältää paljon sellaista, mitä ei aina uskalla sanoa ääneen. Ohjien ottaminen omiin käsiin seksin aikana kiihottaa molempia. Dominointi sängyssä on osa-alue, josta moni haaveilee salassa. Intohimo syttyy viimeistään siinä vaiheessa, kun pukeudutte roolileikkejä varten niihin sopivalla tavalla.

Aloittakaa dominointileikit rauhallisesti, molempien osapuolien toiveita kuunnellen. Kysy kumppaniltasi, minkälaisia asioita hän haluaisi hänelle tehtävän alistamisen aikana. Kerro myös omista toiveistasi, ja sopikaa missä yhteiset rajanne kulkevat.

Nainen voi aloittaa kumppanin dominoinnin esimerkiksi kevyesti piiskaamalla. Avuksi voi ottaa höyheniä, joiden kosketus yhdistettynä hellään läpsimiseen tekee kumppanin hulluksi. Seuraavaksi mukaan voi ottaa kiellon. Liehittele kumppaniasi seksikkäässä asussa ja kerro hänelle, että koskettaminen on ehdottomasti kielletty. Kiusaa häntä kädet sitomalla ja koskettele hänen herkkiä alueitaan viipyillen. Voit lisätä voimakkuutta otteissasi pikkuhiljaa, kumppanille sopivalla tavalla. Vuorotelkaa rooleja leikkienne aikana - tänään sinä alistat, huomenna on hänen vuoronsa. Löydä sisäinen dominasi ja avarra seksielämääsi astetta kiusoittelevampaan suuntaan! Rohkeus sängyssä avaa maisemat jännittävään seksielämään, josta ei puutu äärimmilleen vietyjä nautintoja.

Seksikkäät materiaalit täydentävät kokonaisuuden

Vuxenin seksikkäät alusvaatteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja ne tuntuvat päällä miellyttäviltä. Materiaaleina lateksi, keinonahka ja pvc kiihottavat eniten. Joihinkin Vuxenin alusvaatteisiin on yhdistetty myös verkkokangasta, joka wetlook-materiaaliin yhdistettynä jättää juuri sopivasti arvailun varaan. Kokeile täydentää dominan asuasi fetissikorsetilla tai -korsetilla, joka sukkanauhoihin yhdistettynä saa rooliasusi näyttämään uskomattoman seksikkäältä.

Vie roolileikki astetta pidemmälle

Oletko aina haaveillut fantasiasta, jossa muutut tuhmaksi sihteeriköksi? Vai onko fantasioidesi keskiössä kenties päältä kiltiltä vaikuttava koulutyttö? Vuxenin valikoimista löydät laajan kattauksen erilaisia rooliasuja, joiden käytössä vain mielikuvitus on rajana. Fantasioidesi ei tarvitse enää jäädä vain mielikuvituksen tuotteeksi, kun puet yllesi esimerkiksi seksikkään sairaanhoitajan tai tarjoilijattaren asun.

Lataa