Nahka ja lateksi -alushousut alk. 9,80 € • vuxen.fi

KIILTONAHKAISET JA LATEKSISET FETISSIALUSHOUSUT ALK. 9,80 €

Pukeutuminen ja ihmisen seksuaalisuus ovat suoraan kytköksissä toisiinsa. Seksikkäällä pukeutumisella varmistat, että myös kumppanisi on tietoinen siitä, mitä sinulla on mielessä. Kiusoittelevat alusvaatteet korostavat seksuaalisuutta, ja lisäävät jännitystä välillänne. Seksikkäässä pukeutumisessa tärkeintä on paljastaa melkein kaikki - ja piilottaa sieltä, missä todelliset nautinnon lähteet sijaitsevat. Vuxenin lateksiset ja kiiltonahkaiset fetissialushousut on suunniteltu tehostamaan seksielämän jännittävyyttä. Tuotteidemme tavoitteena on löytää jokaisessa piilevä seksin jumalatar ja sytyttää intohimo liekkeihin.

18 Tuote(tta)
 1. Allure
  FAUX LEATHER OPEN TOP & STRING
  49,95 €
 2. Allure
  Allure Faux Leather Chaps, Pasties & String Set
  34,90 €
  Väri / Materiaali Musta, Nahka
 3. Allure
 4. Allure
  Lace Wet Look Top & String
  44,95 €
 5. Black Level
  Crotchless Vinyl String
  13,90 €
 6. Demoniq
 7. Demoniq
 8. Bad Kitty
  Imitation Leather String
  29,90 €
 9. Black Level
  Vinyl Pants
  19,90 €
 10. Demoniq
  Salome 3-osainen Setti
  69,90 €
 11. Demoniq
 12. Allure
  Allure Faux Leather Shorts
  27,90 €
  Väri Musta
  Väri / Materiaali Musta, Nahka
 13. Black Level
  Kiiltonahka Stringit
  9,90 €
  Saatavana useissa eri väreissä!  
 14. Black Level
  Kiiltonahka housut vetoketjulla
  39,90 €
 15. Black Level
  Kiiltonahka housut
  26,90 €
 16. Black Level
  Kiiltonahka stringit ketjulla
  9,90 €
 17. Fetish collection
  Heavy Duty Chain String S-L
  199,00 €
  Väri / Materiaali Musta
 18. Black Level
  Kiiltonahka Zip Housut
  24,90 €
Laskeva

Varsinkin roolileikit kaipaavat toisinaan tuekseen pukeutumista, jossa korostuu seksuaalisuus ja fetissit. Fetissivaatteisiin verhoutuminen kiihottaa yhtä lailla niihin pukeutujaa, kuin asusta silmillään nauttivaa. Lateksiin pukeutumalla seksielämäsi voi saada yllättävän rajujakin sävyjä. Seksikkäät vaatteet voimistavat seksuaalisuutta, ja tekevät olon itsevarmaksi. Muuta fantasiasi tosielämän seksiseikkailuiksi Vuxenin latekstialushousujen avulla, ja huomaat pian löytäväsi makuuhuoneestasi Fifty Shades of Greyn kaltaisia sävyjä. Sängyssä kiltitkin tytöt saavat olla hieman narttuja.

Dominointi makuuhuoneessa

Seksifantasiat saattavat sisältää paljon sellaista, mitä ei aina uskalla sanoa ääneen. Ohjien ottaminen omiin käsiin seksin aikana kiihottaa molempia. Dominointi sängyssä on osa-alue, josta moni haaveilee salassa. Intohimo syttyy viimeistään siinä vaiheessa, kun pukeudutte roolileikkejä varten niihin sopivalla tavalla.

Aloittakaa dominointileikit rauhallisesti, molempien osapuolien toiveita kuunnellen. Kysy kumppaniltasi, minkälaisia asioita hän haluaisi hänelle tehtävän alistamisen aikana. Kerro myös omista toiveistasi, ja sopikaa missä yhteiset rajanne kulkevat.

Nainen voi aloittaa kumppanin dominoinnin esimerkiksi kevyesti piiskaamalla. Avuksi voi ottaa höyheniä, joiden kosketus yhdistettynä hellään läpsimiseen tekee kumppanin hulluksi. Seuraavaksi mukaan voi ottaa kiellon. Liehittele kumppaniasi seksikkäässä asussa ja kerro hänelle, että koskettaminen on ehdottomasti kielletty. Kiusaa häntä kädet sitomalla ja koskettele hänen herkkiä alueitaan viipyillen. Voit lisätä voimakkuutta otteissasi pikkuhiljaa, kumppanille sopivalla tavalla. Vuorotelkaa rooleja leikkienne aikana - tänään sinä alistat, huomenna on hänen vuoronsa. Löydä sisäinen dominasi ja avarra seksielämääsi astetta kiusoittelevampaan suuntaan! Rohkeus sängyssä avaa maisemat jännittävään seksielämään, josta ei puutu äärimmilleen vietyjä nautintoja.

Seksikkäät materiaalit täydentävät kokonaisuuden

Vuxenin seksikkäät alusvaatteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja ne tuntuvat päällä miellyttäviltä. Materiaaleina lateksi, keinonahka ja pvc kiihottavat eniten. Joihinkin Vuxenin alusvaatteisiin on yhdistetty myös verkkokangasta, joka wetlook-materiaaliin yhdistettynä jättää juuri sopivasti arvailun varaan. Kokeile täydentää dominan asuasi fetissikorsetilla tai -korsetilla, joka sukkanauhoihin yhdistettynä saa rooliasusi näyttämään uskomattoman seksikkäältä.

Vie roolileikki astetta pidemmälle

Oletko aina haaveillut fantasiasta, jossa muutut tuhmaksi sihteeriköksi? Vai onko fantasioidesi keskiössä kenties päältä kiltiltä vaikuttava koulutyttö? Vuxenin valikoimista löydät laajan kattauksen erilaisia rooliasuja, joiden käytössä vain mielikuvitus on rajana. Fantasioidesi ei tarvitse enää jäädä vain mielikuvituksen tuotteeksi, kun puet yllesi esimerkiksi seksikkään sairaanhoitajan tai tarjoilijattaren asun.

Lataa