&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Nahka ja lateksi -alushousut alk. 9,80 € • vuxen.fi

KIILTONAHKAISET JA LATEKSISET FETISSIALUSHOUSUT ALK. 9,80 €

Pukeutuminen ja ihmisen seksuaalisuus ovat suoraan kytköksissä toisiinsa. Seksikkäällä pukeutumisella varmistat, että myös kumppanisi on tietoinen siitä, mitä sinulla on mielessä. Kiusoittelevat alusvaatteet korostavat seksuaalisuutta, ja lisäävät jännitystä välillänne. Seksikkäässä pukeutumisessa tärkeintä on paljastaa melkein kaikki - ja piilottaa sieltä, missä todelliset nautinnon lähteet sijaitsevat. Vuxenin lateksiset ja kiiltonahkaiset fetissialushousut on suunniteltu tehostamaan seksielämän jännittävyyttä. Tuotteidemme tavoitteena on löytää jokaisessa piilevä seksin jumalatar ja sytyttää intohimo liekkeihin.

Näytetään 1-24, 25 tuotteesta
 1. Cottelli Collection
  Panties with Rhinestones
  24,90 €
 2. Bad Kitty
  Fetish Body Strap Bikini
  29,90 €
  Väri / Materiaali Musta
 3. Cottelli Collection
  Bra Set For Bondage Games
  59,90 €
 4. Cottelli Collection
  Bondage Suspender Set
  49,90 €
 5. Cottelli Collection
  Bondage Strap Bikini
  49,90 €
 6. Black Level
  Kiiltonahka stringit ketjulla
  14,90 €
 7. Black Level
  Kiiltonahka Zip Housut
  24,90 €
 8. ZADO
  Leather String
  39,90 €
  Väri / Materiaali Musta, Nahka
 9. Guilty Pleasure
 10. Guilty Pleasure
 11. Guilty Pleasure
  DATEX RED HOTPANTS
  59,90 €
 12. Allure
  FAUX LEATHER OPEN TOP & STRING
  49,95 €
 13. Allure
 14. Allure
  Lace Wet Look Top & String
  44,95 €
 15. Black Level
  Crotchless Vinyl String
  14,90 €
 16. Demoniq
 17. Demoniq
 18. Bad Kitty
  Imitation Leather String
  29,90 €
 19. Black Level
  Vinyl Pants
  19,90 €
 20. Demoniq
  Salome 3-osainen Setti
  69,90 €
 21. Demoniq
 22. Black Level
  Kiiltonahka Stringit
  9,90 €
  Saatavana useissa eri väreissä!  
 23. Black Level
  Kiiltonahka housut vetoketjulla
  39,90 €
 24. Black Level
  Kiiltonahka housut
  26,90 €
Laskeva

Varsinkin roolileikit kaipaavat toisinaan tuekseen pukeutumista, jossa korostuu seksuaalisuus ja fetissit. Fetissivaatteisiin verhoutuminen kiihottaa yhtä lailla niihin pukeutujaa, kuin asusta silmillään nauttivaa. Lateksiin pukeutumalla seksielämäsi voi saada yllättävän rajujakin sävyjä. Seksikkäät vaatteet voimistavat seksuaalisuutta, ja tekevät olon itsevarmaksi. Muuta fantasiasi tosielämän seksiseikkailuiksi Vuxenin latekstialushousujen avulla, ja huomaat pian löytäväsi makuuhuoneestasi Fifty Shades of Greyn kaltaisia sävyjä. Sängyssä kiltitkin tytöt saavat olla hieman narttuja.

Dominointi makuuhuoneessa

Seksifantasiat saattavat sisältää paljon sellaista, mitä ei aina uskalla sanoa ääneen. Ohjien ottaminen omiin käsiin seksin aikana kiihottaa molempia. Dominointi sängyssä on osa-alue, josta moni haaveilee salassa. Intohimo syttyy viimeistään siinä vaiheessa, kun pukeudutte roolileikkejä varten niihin sopivalla tavalla.

Aloittakaa dominointileikit rauhallisesti, molempien osapuolien toiveita kuunnellen. Kysy kumppaniltasi, minkälaisia asioita hän haluaisi hänelle tehtävän alistamisen aikana. Kerro myös omista toiveistasi, ja sopikaa missä yhteiset rajanne kulkevat.

Nainen voi aloittaa kumppanin dominoinnin esimerkiksi kevyesti piiskaamalla. Avuksi voi ottaa höyheniä, joiden kosketus yhdistettynä hellään läpsimiseen tekee kumppanin hulluksi. Seuraavaksi mukaan voi ottaa kiellon. Liehittele kumppaniasi seksikkäässä asussa ja kerro hänelle, että koskettaminen on ehdottomasti kielletty. Kiusaa häntä kädet sitomalla ja koskettele hänen herkkiä alueitaan viipyillen. Voit lisätä voimakkuutta otteissasi pikkuhiljaa, kumppanille sopivalla tavalla. Vuorotelkaa rooleja leikkienne aikana - tänään sinä alistat, huomenna on hänen vuoronsa. Löydä sisäinen dominasi ja avarra seksielämääsi astetta kiusoittelevampaan suuntaan! Rohkeus sängyssä avaa maisemat jännittävään seksielämään, josta ei puutu äärimmilleen vietyjä nautintoja.

Seksikkäät materiaalit täydentävät kokonaisuuden

Vuxenin seksikkäät alusvaatteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja ne tuntuvat päällä miellyttäviltä. Materiaaleina lateksi, keinonahka ja pvc kiihottavat eniten. Joihinkin Vuxenin alusvaatteisiin on yhdistetty myös verkkokangasta, joka wetlook-materiaaliin yhdistettynä jättää juuri sopivasti arvailun varaan. Kokeile täydentää dominan asuasi fetissikorsetilla tai -korsetilla, joka sukkanauhoihin yhdistettynä saa rooliasusi näyttämään uskomattoman seksikkäältä.

Vie roolileikki astetta pidemmälle

Oletko aina haaveillut fantasiasta, jossa muutut tuhmaksi sihteeriköksi? Vai onko fantasioidesi keskiössä kenties päältä kiltiltä vaikuttava koulutyttö? Vuxenin valikoimista löydät laajan kattauksen erilaisia rooliasuja, joiden käytössä vain mielikuvitus on rajana. Fantasioidesi ei tarvitse enää jäädä vain mielikuvituksen tuotteeksi, kun puet yllesi esimerkiksi seksikkään sairaanhoitajan tai tarjoilijattaren asun.

Lataa