&nbsp

 • 100% huomaamaton toimitus

  Tilauksesi toimitetaan aina huomaamattomasti ruskeassa pahvilaatikossa.

 • Turvallinen maksaminen

  Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai –tilillä, luottokorteilla (Visa ja Mastercard) ja tietysti verkkopankkimaksulla.

Korsetit nahasta ja lateksista alk. 39 € • vuxen.fi

Tarkenna valintaasi

EROOTTISET KORSETIT KIILTONAHASTA JA LATEKSISTA ALK. 39,50 €

Korsetti on vaatteena seksikkäimpiä. Naisellisia muotoja korostava vartalonmyötäinen korsetti tekee miehen kirjaimellisesti hulluksi - ja lisää itsevarmuutta makuuhuoneessa. Kaunis ja eroottinen asuste sopii muotoilunsa ansiosta kaikille tehden kantajastaan syntisen tuhman viettelijättären. Vuxenin kiiltonahkaiset ja lateksiset korsetit on valmistettu joustavasta materiaalista, mikä tuntuu iholla miellyttävältä. Korsettimme yhdistävät eri kangastyyppejä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tyylikäs ja eroottinen. Useimpien korsettiemme mukana tulee myös asuun sopivat stringit.

Näytetään 1-24, 27 tuotteesta
 1. Black Level
  Underwire Open-Cup Basque
  59,90 €
 2. Demoniq
 3. Black Level
  Kiiltävä Korsetti & Stringit
  49,90 €
 4. Demoniq
  Elvire Corset & Panties Set
  49,90 €
 5. Cottelli Collection
 6. Black Level
  Plussize Vinyl Corsage
  69,90 €
 7. Black Level
  Plussize Vinyl Open Cup Corsage
  59,90 €
 8. Black Level
  Kiiltonahka korsetti
  54,90 €
 9. Black Level
  Punainen kiiltonahka korsetti
  79,90 €
 10. Red Corner
  3pcs Set With Waist Cincher
  49,90 €
 11. Black Level
  Vinyl Corsage with Studs
  69,50 €
 12. Late-X
  Red Latex Basque

  99,95 €

  Regular Price: 129,95 €

 13. Black Level
  Valko/Musta Vinyyli Korsetti
  64,90 €
 14. Black Level
  Open Chest Vinyl Corsage
  59,90 €
 15. Black Level
  Vinyl Basque - Red
  54,90 €
 16. Sharon Sloane
  Latex Corsage
  44,90 €
 17. Demoniq
  Zoe Stringibody pitsillä
  43,90 €
 18. Bijoux
  Maze H Harness - Brown
  59,90 €
  Väri Ruskea
 19. Bijoux
 20. Bijoux
  Maze 8 Harness - Brown
  44,90 €
  Väri Ruskea
 21. Bijoux
  Maze 8 Harness - Black
  44,90 €
  Väri Musta
 22. Bijoux
  Maze X Harness - Brown
  59,90 €
  Väri Ruskea
 23. Bijoux
  Maze X Harness - Black
  59,90 €
  Väri Musta
Laskeva

Seksikäs korsettiasu Vuxenilta

Seksikäs korsettiasu on lahja sekä itsellesi että hänelle. Yllätä kumppanisi tuhmalla asulla ja johdata hänet ihaniin nautintoihin sinun ehdoillasi. Vuxenin valikoimista löydät erilaisia korsetteja eri tyyleihin. Romantiikan nälkäisille sopii hyvin esimerkiksi valkomusta vinyylikorsetti, joka pitsikoristeluineen on herkän klassinen valinta. Vai haluatko kenties paljastaa enemmän? Valitse silloin rinnat paljastava nyöritetty korsetti, joka tuo esille parhaat puolesi. Kiusoitteleviin leikkeihin taas sopivat erityisen hyvin mustat kiiltonahkaiset korsetit, joiden avulla herätät sisäisen dominasi eloon. Dramaattisella korsetilla lisäät juuri sopivasti draamaa myös seksielämääsi. Seksikäs korsetti kuuluu jokaisen naisen vaatekaappiin!

Seksikkäiden piirteiden korostaminen

Ihoa myötäilevä asu on klassinen valinta seksikkyyden korostamiseksi. Korosta parhaita puoliasi, äläkä piiloudu löysien vaatteiden alle. Seksikäs pukeutuminen nojaa vahvasti ihon paljastamiseen, mutta jonkin verran sopii jättää myös arvailun varaan. Sukkanauhat, korsetti ja sukkanauhaliivit ovat seksikkään pukeutumisen kulmakiviä. Yhdistä sopivasta pitsiä ja wetlook -materiaalia luodaksesi kuvan vaarallisesta viettelijästä.

Alusvaatteet kertovat kantajastaan paljon. Ne avaavat ikkunan naisen sielunelämään ja ovat keino ilmaista itseään. Villiä ja tuhmaa puoltaan voi korostaa seksikkäisiin alusvaatteisiin verhoutumalla. Alusvaatteilla paljastat kumppanillesi, millä tuulella olet tänään. Korsetin käytössä vain yksi varoituksen sana lienee paikallaan: kun olet kerran pukeutunut päällesi vartaloa myötäilevän korsetin, ei kumppanisi välttämättä halua sinun riisuvan sitä lainkaan.

Korsettia hankkiessa varmistu oikeasta kokovalinnasta mittaamalla itsesi. Vuxenin korsetteja löytyy kokoissa S, M, L, XL ja XXL. Kokojen yhteydessä on mainittu koon mukainen rinnan-, vyötärön- ja lantionympärys. Mittaa ympärykset itseltäsi ja valitse oikea koko mittojen mukaan. Enää sinun ei tarvitse turhautua oikean koon pohtimisen äärellä.

Korsetti ja piiska - vastustamaton yhdistelmä

Korsettiin pukeutuminen herättää usein mielikuvan villistä dominasta, joka ei pelästy rajumpiakaan otteita. Täydennä asukokonaisuutesi kiusoittelevalla piiskalla tai höyhenellä ja kerro kumppanillesi, että tänään hänen fantasiansa käyvät toteen. Monet kokevat pienen piiskaamisen ja kutittelun kiihottavana, ja toisille S&M-leikit ovat pysyvä osa seksiä. Hyppää dominoinnin maailmaan eroottiseen asuun pukeutumalla, ja avaa seksielämääsi uusia ulottuvuuksia.

Lataa