Käyttämäsi selain on vanha, joten kaikki sivuston toiminnot eivät ehkä ole käytössäsi. Myös ulkoasu voi poiketa tarkoitetusta.
Jennifer Alusvaatemalli Masturbaattori
Jennifer Alusvaatemalli Masturbaattori

Jennifer Alusvaatemalli Masturbaattori

2 arviota
17,95 €
Edellinen alin hinta 30 päivää 17,95 €
  • Suunniteltu Ruotsissa
  • Hyvää laatua pieneen hintaan
  • Huomaamaton - täydellinen matkoilla
  • Realistinen ihontuntuinen materiaali
  • Vagina-aukko
Lue lisää tuotteesta

Valitettavasti tuote on loppunut. Mutta älä huoli! Voimme ilmoittaa sinulle heti, kun se on jälleen varastossa.

Seuraa tuotetta
Tilaa ennen klo 11, niin tilauksesi lähetetään samana päivänä!

Tuotekuvaus

Sweden's Finest Cup Masturbator on täydellinen huomaamaton masturbaattori jonka kanssa miehinen komeutesi saa nauttia entistä enemmän.

Sisällä on pehmeä ihonkaltainen materiaali. Vagina on kloonattu suoraan ruotsalaiselta alusvaatemalliltamme Jenniferiltä joka halusi ikuistaa intiimialueensa nautittavaksesi.

Jos haluat tyttöystävän aina käden ulottuville, klikkaa tilaukseen Jenniferin masturbaattori. Valitse suosikki tyttösi tai miksi ei useampaakin?

Sleevessä on realistinen pinta sisällä joka imitoi aidon yhdynnän tunnetta. Suunnittelun ansiosta voit hallita imun vahvuutta itse ja tehdä kokemuksesta entistä intensiivisemmän. Kotelossa on kädensija joka ei luista vaikka leikit muuttuisivatkin villin märäksi!


Hei,

Olen Jennifer, fitnesshullu ja alusvaatemalli. Aluksi epäröin vähän lähteä mukaan masturbaattorimalliksi, mutta kiihotuin ajatuksesta tuntemattomia miehiä panemassa kloonattua pilluani. En valitettavasti ole saanut niin montaa miestä oikeassa elämässä, harmi sinänsä sillä moni mies pelkää lähestyä kaunista naista.

Salainen fantasiani on kokeilla glory holea jossa miehet työntää peniksen reiästä ja saan ottaa kaikilta suihin ja panna ilman että he tietävät kuinka kuuma olen, ajatuskin saa ihan märäksi...

LYHYESTI

Lisätiedot

Materiaali
TPR
Ftalaatiton
Artikkelinumero
PBS1033

Arviota2

Peter
Huippu hyvä. Ei voi vaikuttaa puristukseen miten kalliimpien kanssa voi mutta silti hyvä
Luotu2022-05-10
Rolf
Jennifer oli kaunis, jopa parempi kuin oma nainen. Sopii varsinkin kaikille kenellä on noin 5 senttinen penis, kuten itsellä!!!
Luotu2022-03-31

SAMANKALTAISIA TUOTTEITA